1396/08/21 - 15 : 59
کد خبر: 16610
شهردار تبريز:
هيچ نيرويي از شهرداري تبريز اخراج نمي‌شود
شهردار تبريز از وجود ?? هزار پرونده بلاتکليف ماده 100خبر داد و افزود: هيچ نيرويي از شهرداري تبريز اخراج نمي‌شود.

ايرج شهين‌باهر در صحن علني شوراي اسلامي شهر اظهار داشت: بدون جلب اعتماد شهروندان نمي‌توان به اهداف مشارکتي رسيد. مد نظر قرار دادن خواسته‌هاي مردم، اصل توسعه است و سعي داريم مشارکت شهروندان را با تشکيل اتاق‌هاي فکر تخصصي جلب کنيم.

وي اضافه کرد: مهم‌ترين دغدغه ما در بحث‌هاي درون‌سازماني، موضوع درآمداست که در قالب برنامه‌هاي ميان‌مدت و کوتاه‌مدت تنظيم مي‌شود؛ تحقق واقعي عوارض نوسازي و عوارض مشاغل از ديگر محورهايي است که مي‌تواند درآمدهاي پايدار را تقويت کند.

شهردار تبريز با بيان اين‌که متاسفانه در شهر تبريز، مميزي کامل نداشته‌ايم و حتي کار پايه‌اي نيز در اين مورد انجام نگرفته است، گفت: اين در آمد تا 200 ميليارد تومان قابل افزايش است؛ نيازمند کار سيستماتيک در اين حوزه هستيم و مي‌توانيم درآمد ناچيز فعلي را متحول کنيم.

شهين‌باهر از وجود 15 هزار پرونده بلاتکليف ماده 100 خبر داد و افزود: اين‌ موارد از مطالبات عمده شهرداري تبريز است که در صورت تعيين‌تکليف مي‌تواند بسياري از معضلات را در ارتباط با شهروندان و همچنين در حوزه شهرداري رفع کند.

وي مديريت هزينه را از ديگر الزامات اقتصادي شهرداري خواند و اظهار داشت: مديريت هزينه يکي از پارامترهاي درآمد است که ارتباط مستقيم با شاخص اقتصاد مقاومتي دارد.

شهردار تبريز با اشاره به رويکرد شهرداري در حوزه سرمايه‌گذاري تصريح کرد: در حوزه سرمايه‌گذاري سعي مي‌کنيم پکيج‌هاي آماده را عملياتي کرده و دخالت‌هاي بيروني را حذف کنيم. روش‌هاي فعال‌سازي اين موضوع، با جذب سرمايه‌گذاري، به خصوص با اولويت تبريزي‌هاي مقيم خارج از کشور به کار گرفته خواهد شد.

شهين‌باهر متذکر شد: ايجاد شفافيت عملکرد در تمام حوزه‌هاي شهرداري با ارائه گزارش‌هاي شش ماهه، تقويت نظارت‌ها و مستندسازي‌ها، مد نظر خواهد بود.

وي تاکيد کرد: مطابق برنامه ارائه‌شده، سعي مي‌کنيم تراکم‌فروشي را جمع‌بندي مي‌کنيم؛ چرا که زمينه‌ برخي تخلف‌ها همين موضوع است.

شهردار تبريز ادامه داد: هوشمندسازي خدمات شهري و ايجاد سامانه جامع نيروي انساني، از بحث‌هايي است که آسيب‌هايي در آن داريم و سعي خواهيم کرد گام‌هاي اساسي در اين زمينه برداريم.

شهين‌باهر ارتباط مداوم با شهروندان را مورد تاکيد قرار داد و افزود: سعي داريم در اين خصوص از ظرفيت‌ فضاي مجازي به خوبي بهره‌ گرفته و از ايده‌ها و انتقادات شهروندان براي رفع نيازهاي شهر بهره بگيريم.

وي اظهار داشت: حاشيه‌نشيني 2 هزار هکتاري و بافت فرسوده 2 هزار و 500 هکتاري شهر تبريز، از اولويت‌هاي ساختاري شهر تبريز است که سعي خواهد شد در سه لايه عملياتي شود.

شهردار تبريز اضافه کرد: در لايه اول، بايد با اجراي برخي تملک‌ها، کاربري‌ عمومي و فضاي سبز را در مناطق شيب‌دار فعال کنيم.

شهين‌باهر ادامه داد: در لايه دوم رويکرد ساخت‌درجا را به عنوان موثرترين راهکار مد نظر داريم؛ در اين راستا، با چند شرکت از جمله يک شرکت قوي ترکيه‌اي که برنامه‌هاي مشابه موفقي در شهر آنکارا داشته‌، مذاکراتي صورت گرفته است.

وي مسيرگشايي و توانمندسازي و تشويق حاشيه‌نشينان به مشارکت را لايه سوم برنامه‌هاي شهرداري در ارتباط با بافت ناکارآمد شهري عنوان کرد.

شهردار تبريز با تاکيد بر استفاده بهينه از نيروي انساني اظهار داشت: به هيچ عنوان، قصد اخراج هيچ نيرويي را نداريم مگر اين‌که نيرويي خود قصد همکاري نداشته باشد. با توجه به ضرورت‌ حوزه‌هاي آموزش شهروندي، مي‌توانيم از نيروهاي مازاد در بحث‌هاي آموزش، مشارکتي و شهروندي، استفاده کنيم.

شهين‌باهر بر لزوم توجه و حساسيت در بحث حريم شهري تاکيد کرد و گفت: مطابق طرح جامع تبريز، 110 هزار هکتار حريم پيرامون شهرمان داريم که از هم‌اکنون بايد با پيش‌بيني برنامه‌هاي لازم، مورد حفاظت دهيم.

وي با بيان اين‌که شاخص‌هاي مديريتي به صورت ماهانه و بر اساس شايسته‌سالاري ارزيابي مي‌شود، خاطرنشان کرد: متاسفانه در شهرداري، موضوع نيروسازي مغفول مانده‌ و برنامه‌ريزي نيز براي آن نشده‌است بايد شرايطي در اين خصوص ايجاد شود که مديران تجربه‌دار شده و در زمان مورد نياز وارد مسئوليت اجرايي شوند.

شهردار تبريز با اشاره به اين‌که بحث 2018 دغدغه مردم و شورا است، متذکر شد: اين تصور که 2018 فقط مربوط به شهرداري است درست نيست. به نظر مي‌رسد انتظارت از شهرداري در اين خصوص، بسيار بيشتر از وظايف و ماموريت‌هاي قانوني شهرداري است. بايد در وهله اول، ماموريت‌هاي قانوني خود را هرچه سريع‌تر پوشش دهيم و در وهله دوم، وارد وظايف فراقانوني شويم.

شهين‌باهر با اشاره به اين‌که مسيرهاي حضور گردشگر در شهر بايد منسجم باشد، افزود: هر توريستي صرفاً براي بازديد از هويت تاريخي و فرهنگي وارد شهر مي‌شود. روند گردشگري در تمام شهرهاي گردشگرپذير جهان، اين گونه است که گردشگر، در مسيرهاي مشخصي از شهر حضور مي‌يابد، در تمام شهر. اين مسيرها را بايد هر چه سريع‌تر احصا کرده و به وضعيت مبلمان شهري، جداره‌سازي و نوسازي بدنه مسيرهاي گردشگري، رسيدگي کنيم.

وي مرکز همايش‌هاي بين‌المللي، مقبره‌الشعرا و ميدان آذربايجان را سه محور اولويت‌دار شهرداري در آستانه 2018 خواند و گفت: خوشبختانه با پيگري‌هاي صورت‌گرفته، مشکلات مالي مرکز همايش‌ها رفع شده و پيمان‌کار متعهد شده تا دي ماه اين پروژه را تکميل کند. فاز اول ميدان آذربايجان در مسير پاسداران نيز تا يک ماه آتي تکميل مي‌شود در مورد مقبره‌الشعرا نيز رايزني‌هاي کارسازي را براي تأمين مالي پروژه شده‌ است.

شهردار تبريز ادامه داد: تلاش داريم ربع‌رشيدي، برج خلعت‌پوشان و دو کمال را مهياي بازديد گردشگران کنيم. روز گذشته در بازديد از برج خلعت‌پوشان مقرر شد اين مجموعه تاريخي با تفاهم‌نامه شهرداري، دانشگاه تبريز و ميراث فرهنگي، سامان‌دهي و در اختيار گردشگران قرار گيرد.

شهين‌باهر با بيان اين‌که رايزني‌هاي مهمي براي تبليغات محيطي 2018 با شهرداران کلان‌شهرها داشته‌ايم، خاطرنشان کرد: با توجه به محدوديت اختيارات شهرداري براي همکاري در قراردادهاي خارجي، سعي داريم با همکاري گروه‌هاي رسانه‌اي شايسته، ظرفيت‌هاي گردشگري تبريز را در کشورهاي هدف و شهرهاي خواهرخوانده معرفي کنيم.

وي تاکيد کرد: فقدان معماري هويت‌دار باعث نارسايي‌هايي در سيماي بصري شهر شده است. بايد به تعريف اساسي در مورد معماري تبريز برسيم و  معماري ايراني، اسلامي و آذربايجاني را در شهر فراگير کنيم.

شهردار تبريز مترو را مهم‌ترين و اساسي‌ترين پروژه شهر تبريز خواند و افزود: مطابق برنامه‌ريزي، سعي داريم تا پايان سال 97، خط يک مترو را تکميل کنيم. خط دوم مترو با اختصاص فاينانس پيگيري مي‌شود و طبق هدفگذاري و فازبندي‌هاي فني، پيش‌بيني مي‌شود تا پايان 1400 در آستانه تکميل قرار گيرد.

شهين‌باهر با اشاره به اين‌که توسعه فضاي سبز و تفريحي، از ضرورت‌هاي مهم شهر است، گفت: تلاش داريم از حداکثر کاربري‌هاي حوزه فضاي سبز استفاده و هر جا نياز شد، تملک پارک‌هاي محله‌اي را پيگيري کنيم؛ فعال‌سازي پارک بزرگ تبريز از جمله اولويت‌هايي است که در اين خصوص لحاظ شده و به عنوان پروژه‌اي که چند دهه بلاتکليف بوده، عملياتي خواهد شد.

وي ورزش همگاني را پيش‌نياز مهم سلامت و نشاط خواند و اظهار داشت: نشاط اجتماعي و ورزش همگاني از نيازهاي اصلي شهر است که در قالب برنامه‌هاي سازماني توسعه خواهديافت. بايد سعي کنيم ورزش همگاني را به عنوان يکي از عادت‌هاي شهروندي در شهر تثبيت کنيم.

تسنيم

کلیدواژه ها:
احساس خود را نسب به این خبر در قالب یکی از شکلک ها بیان کنید:
Happy sad wonder fear Hate angri
ارسال نظر
نام:
پست الکترونیک:
نظر :
سوال امنیتی :
? 3 + 3

  آخرین اخبار
نشان ارادت فرصتي براي پاسداشت از خيرين حرم ساز
آزادي دو زنداني غير عمد به همت دانش‌آموزان تبريزي
فرزندآوري در دنياي پرچالش: از سياست‌هاي دولتي تا واقعيت‌هاي اجتماعي و فرهنگي
هدف عمده بازنگري طرح هادي روستايي، توسعه نظام‌مند روستاست
انتصاب مديرکل جديد سازمان محيط زيست آذربايجان شرقي
عظمايي خبر داد: ورود اولين محموله تجهيزات پروژه فاز 3 تغليظ سونگون
حضور پر رنگ بانک توسعه تعاون در نمايشگاه رينوتکس مراغه
افتتاح نمايشگاه توانمندي هنرمندان ايراني در استانبول به مناسبت هفته زن
در موضوع قطعي برق شب يلدا، حال مردم رعايت شود
محدوده تردد ارس پلاکها افزايش يافت
  پربازدیدترین اخبار
فرزندآوري در دنياي پرچالش: از سياست‌هاي دولتي تا واقعيت‌هاي اجتماعي و فرهنگي
افتتاح نمايشگاه توانمندي هنرمندان ايراني در استانبول به مناسبت هفته زن
حضور پر رنگ بانک توسعه تعاون در نمايشگاه رينوتکس مراغه
تبريز در بند ترافيک: آيا هوشمند سازي حمل و نقل عمومي و فرهنگسازي مي تواند راهگشا باشد؟
عظمايي خبر داد: ورود اولين محموله تجهيزات پروژه فاز 3 تغليظ سونگون
انتصاب مديرکل جديد سازمان محيط زيست آذربايجان شرقي
هدف عمده بازنگري طرح هادي روستايي، توسعه نظام‌مند روستاست
توسعه زيرساخت‌هاي هوشمندسازي در تبريز با 850 کيلومتر فيبر نوري
نشان ارادت فرصتي براي پاسداشت از خيرين حرم ساز
آزادي دو زنداني غير عمد به همت دانش‌آموزان تبريزي
کلیه حقوق مادی و معنوی این وب گاه محفوظ است.