سفير کشورمان در ايروان معتقد است ارمنستان، واسطهي مناسبي براي حضور ايران در بازار روسيه است.
سيد کاظم سجادي در حاشيهي بازديد از پنجمين نمايشگاه نوآوري و فناوري ربع رشيدي، اظهار کرد: با اشاره به ظرفيت بالاي کشور روسيه براي پذيرش کالاهاي ايراني، خاطرنشان کرد: بازار روسيه به دليل زبان، تکنيک و فن بازرگاني خاص براي بازرگانان ايراني ناشناخته است که از حضور سه ميليوني تبعهي ارمنستان در روسيه ميتوان به عنوان واسط و پل ارتباطي براي ورود به بازارهاي روسيه استفاده کرد.
سفير کشورمان در ايروان ادامه داد: همچنين از پتانسيل ارمنستان براي ورود به بازار اوراسيا و کشورهاي اروپايي هم ميتوان بهره برد.
وي در خصوص نمايشگاه نوآوري و فناوري ربع رشيدي، اظهار کرد: به عظمت اين نمايشگاه و دستاوردها و تکنولوژي ايرانيان غبطه ميخورم و ما نمايندگان جمهوري اسلامي ايران بر خود وظيفه ميدانيم در هر کجا که باشيم، خدمات و دستاوردهاي مردم کشورمان را معرفي کنيم.
وي با بيان اينکه دستاوردهاي آذربايجان شرقي را در ارمنستان معرفي خواهم کرد، گفت: ارمنستان عضو اتحاديهي اوراسيا است که اين موضوع ظرفيت 200 ميليوني را به وجود آورده و ميتوان با صادرات کالاهاي ايراني به اين بازار، در راستاي تحقق اقتصاد مقاومتي گام برداشت.
سجادي با تأکيد بر اينکه بايد ظرفيتهاي آذربايجان شرقي را در منطقه آزاد ارس و مغزي به نمايش بگذاريم، اظهار کرد: با يک برنامهريزي مدون و تشويق بازرگانان، ميتوان از پتانسيل ارس و مغزي اندوختهي خوب اقتصادي نصيب آذربايجان شرقي و کشور کرد.
وي با بيان اينکه فناوري در ارمنستان يکي از تکنولوژيهاي نوين است، بيان کرد: اخيرأ در زمينهي تکنولوژي نانو قراردادهاي خوبي در ارمنستان منعقد شده است و باتوجه به حضور دکتر خدابخش در آذربايجان شرقي، اين استان ميتواند با يک برنامهريزي مناسب، به ارمنستان فناوري صادر کند.
سجادي با بيان اينکه صادرات نفتي و غيرنفتي ايران به ارمنستان سالانه 300 ميليون دلار است، گفت: بخش عمدهي اين صادرات شامل انرژي است و بر اساس آمارهاي اخير شاهد افزايش حدود هشت درصدي صادرات به ارمنستان هستيم.
ايسنا