يکي از اعضاي شوراي اسلامي با بيان اينکه انتخاب شهردار تبريز طي يک فرآيند دموکراتيک انجام شده است، گفت: معتقدم طي سه چهار روز آينده حواشي پيرامون اين انتخاب تمام شده و تمامي اعضاء، شهردار منتخب را حمايت خواهند کرد.
فريدون بابايياقدم ، اظهار کرد: آقاي شهينباهر تمامي شاخصهاي 27 گانه تعيين شده از سوي شورا را دارد و انتخاب او تصميم بجا و قابل دفاعي است که اطمينان دارم هيچگاه مردم ما را به خاطر اين تصميم، مورد سرزنش قرار نميدهند.
وي در خصوص اينکه دو نفر از اعضاي ليست اميد شوراي شهر تبريز برخلاف نظر هم حزبيهاي خود به شهين باهر رأي دادند، گفت: شوراي شهر تبريز به دنبال سياسي کاري نيست و دو نفر از اعضاي ليست اميد بدون توجه به نظرات القايي از بيرون، خودشان بر اساس باورهايشان رأي دادند و بنده از اين اقدام آنان دفاع کرده و معتقدم بهترين تصميم را گرفتند.
بابايياقدم تصريح کرد: مردم به تک تک اعضاء رأي دادند و اعضاء نيز به خاطر رأي مردم بايد خودشان تصميمگير نهايي باشند.
وي در پاسخ به اين سئوال که چرا در ديدار شهردار منتخب با نماينده ولي فقيه در استان از تمامي اعضاي 13 نفره شورا دعوت نشده بود، گفت: من در جزئيات کار قرار ندارم و بعد از حضور در بيت امام جمعه متوجه شدم که تعدادي از اعضاء حضور ندارند.
بابايياقدم با بيان اينکه افکار عمومي در اين دوره نسبت به هر دورهي ديگري، بيشتر در جريان روند انتخاب شهردار قرار داشت، اظهار کرد: مردم ميدانستند چه کساني و براي چه دلايلي به عنوان گزينههاي شهرداري انتخاب شدند و مرحله به مرحله اطلاعرسانيها انجام ميشد؛ همچنين نقش فضاي مجازي در روند انتخاب شهردار پر رنگ بود؛ به طوري که کوچکترين اتفاق نيز به اشتراک گذاشته شده و مردم مطلع ميشدند.
وي ادامه داد: فشار زيادي براي انتخاب شهردار به شورا وارد شد و افکار عمومي پيگير اين بودند که در نهايت چه کسي سکاندار شهرداري تبريز ميشود.
بابايياقدم با بيان اينکه معتقدم شورا در انتخاب شهردار تعلل کرد، اظهار کرد: چندين جلسه براي تعيين شاخصهاي شهردار تبريز وقت گذاشتيم که در نهايت اين شاخصها معيار و مبناي انتخاب شهردار نشد؛ بهتر بود برنامهي چهار ساله با عنوان «تبريز 1400» تدوين ميشد و شهردار تبريز را با ارزيابي توانمنديشان براي تحقق اين چشمانداز انتخاب ميکرديم.
وي با بيان اينکه تنها سه نفر از هشت نفر به عنوان گزينههاي نهايي شهرداري تبريز مطرح بودند، يادآور شد: اين سه گزينه نهايي از نظر تخصص، تعهد و فعاليت در مجموعهي شهرداري افراد قابل قبول بودند.
اين عضو شوراي شهر تبريز اظهار کرد: بنده به عنوان عضو هيأت علمي دانشگاه که سالهاست درس مديريت شهري در دانشگاهها تدريس ميکنم، بر اين باورم که شهر را افراد متخصص علوم شهري اعم از شهرسازي و عمران بهتر اداره ميکنند؛ نمي توانستم جور ديگري فکر کنم و مسائل سياسي جزء اولويتهايم در انتخاب شهردار نبود.
وي با بيان اينکه عمده مشکلات تبريز مرتبط با بافت شهري و زيرساختها است، گفت: بافت شهري تبريز استاندارد و متعارف نيست؛ به طوري که بخش قابل توجهي از شهر شامل بافت ناکار آمد (فرسوده و حاشينهنشين) است و يا در بخش زيرساختها، حملونقل عمومي چندان مطرح نبوده و مترو نقش برجستهاي در حملونقل عمومي ايفا نميکند.
وي خاطرنشان کرد: با وجود اين همه مشکل در تبريز نميتوانستيم مسائل سياسي را در اولويت قرار دهيم و تبريز شهردار متخصص و کارآمد ميخواست.
بابايياقدم با بيان اينکه به تواناييهاي شهين باهر اعتقاد دارم، تصريح کرد: چهار سال از نرديک در شوراي چهارم با شهين باهر کار کردم و او از شوراي شهر تبريز که بسيار پرحاشيه بود، توانست سربلند بيرون آيد.
وي با بيان اينکه شهين باهر عضو کميسيون عمران شوراي چهارم بود، اظهار کرد: يکي از نقاط قوت شهرداري و شوراي شهر تبريز در طول چهار سال گذشته، اقدامات عمراني بود که از نظر تعداد، کيفيت و سرعت اجراي پروژهها قابل قياس با دورههاي قبل نبود.
اين عضو شوراي تبريز با بيان اينکه اطمينان دارم وضعيت عمراني تبريز در طول چهار سال آينده بسيار خوب خواهد بود، تصريح کرد: عمدهترين مشکل شهروندان تبريزي «بدمسکني» است و باتوجه به برنامههاي شهردار منتخب، پيشبيني ميشود اين مشکل نيز رفع شود.
به گفتهي بابايياقدم، اصلاح بافتهاي ناکارآمد شهري، ايجاد زيرساختها و اصلاح تأسيسات شهري همچون شبکهي فاضلاب سه برنامهي اصلي براي چهار سال آتي است.
وي خاطرنشان کرد: از زحمات پرسنل شهرداري که در دوران سرپرستي بدون توجه به حواشي کار خود را به نحو احسن انجام دادند، تشکر ميکنم و مطمئن هستم تمامي اعضاي 13 نفره شورا از شهردار منتخب حمايت کرده و به صورت همدل و متحد براي توسعهي تبريز تلاش خواهيم کرد.
ايسنا