1396/06/24 - 18 : 54
کد خبر: 16510
در نشست پنجم «زيباشهر» مطرح شد؛
تبريز 2018را از دست داديم/ حتي خودمان اين رويداد را باور نداريم
احرار: نماينده سازمان ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري در پنجمين نشست «زيباشهر» عنوان کرد: «تبريز 2018» را از دست داديم و حالا بايد به فکر پايتختي فرهنگي جهان اسلام باشيم.

پنجمين جلسه از سري جلسات «زيباشهر» با موضوع «زيباسازي شهري» و «تبريز 2018»، امروز جمعه با حضور رضا خليلي، رئيس سازمان زيباسازي شهرداري تبريز، محمد عزتي، معاون شهرسازي و معماري شهرداري تبريز و بهرام آجرلو، نماينده سازمان ميراث فرهنگي، در محل معاونت شهرسازي شهرداري تبريز در جمع دانشجويان و فارغ‌التحصيلان رشته معماري برگزار شد.

در اين جلسه پس از آنکه دانشجويان و مهندسان باسابقه حوزه زيباسازي شهري به بحث و تبادل نظر و بيان مشکلات موجود در شهر براي تبريز 2018پرداختند، مسئولان امر نظرات خود را براي رويداد تبريز 2018ارائه و براي همکاري با دانشجويان و مهندسان اين حوزه اعلام آمادگي کردند.

 آجرلو که به نمايندگي از سازمان ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري استان در اين نشست حاضر بود، در ابتداي سخنان خود اذعان کرد: ما متاسفانه تبريز 2018را از دست داديم.

وي دليل ادعاي خود را اين‌چنين عنوان کرد: کمبودهايي که در امر سرمايه‌گذاري از سوي دستگاه‌هاي مختلف انجام شده و همچنين ضعف در بحث تبليغ و اطلاع‌رساني بين‌المللي باعث شده ما تبريز 2018را از دست بدهيم.

وضع امروز، نتيجه مديريت غيرتبريزي‌ها در تبريز است

آجرلو تشريح کرد: ما شايد بعد از گذشت ??سال دوباره بتوانيم عنوان پايتختي گردشگري جهان اسلام را به دست بياوريم و به همين خاطر بايد اکنون تمرکز خود را براي به دست آوردن عنوان پايتختي فرهنگي کشورهاي اسلامي معطوف کنيم.

وي با ضروري خواندن تشکيل اتاق فکر براي تبريز 2018به صورت اضطراري، گفت: متاسفانه کساني در اين شهر پست‌هاي مديريتي به دست آورده‌اند که حتي تبريزي نيستند – به اين معنا که با تبريز آشنايي ندارند – و به همين دليل سومديريت‌ها و استفاده نکردن از نيروهاي جوان شهر دور از انتظار نيست.

آجرلو در بخش ديگري از سخنان خود ادعا کرد: تبريز 2018به نوعي سرگرمي حساب شد براي ما و کار ماندگار را يزدي‌ها کردند که با ثبت جهاني شهرشان، تا يونسکو هست، در جهان جايگاه گردشگري دارند. ما نيز بايد در پي کارهاي ماندگار در حوزه گردشگري باشيم.

هنوز تبريز 2018را از دست نداده‌ايم

خليلي، ديگر مسئول حاضر در جلسه به ارائه سخناني درباره گردشگري پرداخت و اعلام کرد: به باور ما تبريز 2018هنوز تمام نشده و از دست نداده‌ايم.

وي ادامه داد: همين باور بود که توانست تبريز را در مجامع بين‌المللي به عنوان پايتخت گردشگري جهان اسلام معرفي و نهايتا به پيروزي برساند. هنوز مي‌توان کارهاي زيادي انجام داد و فکر مي‌کنم زمان هم کافي هست؛ نبايد هرگز اميدمان را از دست بدهيم.

رئيس سازمان زيباسازي شهرداري تبريز تشريح کرد: طبق آمار سازمان جهاني گردشگري در سال 2016، 1ميليارد و 187ميليون گردشگر در جهان سفر کرده‌اند و بخش عمده‌اي از اين گردشگران هدف خودشان را از سفر گذران اوقات فراغت و تفريح عنوان کرده‌اند.

سر و کار ما با70ميليون‌ نفر از گردشگران جهان است

وي افزود: تنها ??ميليون نفر از اين تعداد با اهداف فرهنگي در سطح جهان به گردشگري مي‌پردازند و در واقع همين‌ها بازار ما و تبريز ???? هستند.

خليلي عنوان کرد: عامل تفاوت، اصلي‌ترين عامل انتخاب يک شهر يا يک کشور براي گردشگران فرهنگي است پس ما پي مي‌بريم اين دسته از گردشگران دنبال برج‌هاي مدرن يا مراکز خريد و تفريحي و... نيستند، بلکه دقيقا در پي جاهايي مثل بازار سرپوشيده و تاريخي ما هستند.

 وي در ادامه بر اهميت زيباسازي فضاهاي شهري در جذب گردشگران تاکيد کرد و گفت:  بايد در زمينه زيباسازي کارهاي ماندگاري انجام بدهيم. متاسفانه ذهنيت شهروندان و مسئولان ما از زيباسازي کارهاي ناماندگار مثل نورپردازي و چراغاني کردن است.

رئيس سازمان زيباسازي شهرداري تبريز در بخش ديگري از سخنان خود اعلام کرد: ما علاوه بر برخي کالبدها در فضاي شهر، به آموزش برخي آداب و رسوم مهمان‌پذيري به شهروندان نيازمنديم.

چرا در ازاي ?کارگر ?ناظر داريم؟

عزتي نيز در پنجمين نشست «زيباشهر» تاکيد کرد: ما متاسفانه هنوز تبريز 2018را به باور محلي هم نرسانده‌ايم چه برسد به باور ملي و فراملي.

وي افزود: ما حتي در فرودگاه تبريز نام و نشاني از «تبريز 2018» نمي‌بينيم درحالي که بيش‌ترين سود اين رويداد براي آژانس‌هاي هواپيمايي و فرودگاه‌ها خواهد بود. تا زماني که مردم به سود و مزاياي تبريز 2018براي خودشان آگاه نباشند، نخواهيم توانست کار مهمي انجام دهيم.

معاون شهرسازي و معماري شهرداري تبريز دومين مشکل اساسي درباره تبريز 2018را کمبود تکنسين دانست و گفت: اکنون زمان عمل است. زمان آن نيست که براي دو کارگري که درخت مي‌کارند ?ناظر به نمايندگي از دستگاه‌هاي مختلف تنها تماشاگر باشند.

وي در پايان سياست‌گذاري‌هاي نادرست را از ديگر مشکلات شهري روز برشمرد و خاطرنشان کرد: ما حتي در قوانين مشکل داريم. شهرداري اختيار بسياري از کارها را ندارد به همين خاطر بايد جوانان و خود شهروندان پا در عرصه بگذارند و براي شهرشان تلاش کنند.

مهر

کلیدواژه ها:
احساس خود را نسب به این خبر در قالب یکی از شکلک ها بیان کنید:
Happy sad wonder fear Hate angri
ارسال نظر
نام:
پست الکترونیک:
نظر :
سوال امنیتی :
? 1 + 1

  آخرین اخبار
نشان ارادت فرصتي براي پاسداشت از خيرين حرم ساز
آزادي دو زنداني غير عمد به همت دانش‌آموزان تبريزي
فرزندآوري در دنياي پرچالش: از سياست‌هاي دولتي تا واقعيت‌هاي اجتماعي و فرهنگي
هدف عمده بازنگري طرح هادي روستايي، توسعه نظام‌مند روستاست
انتصاب مديرکل جديد سازمان محيط زيست آذربايجان شرقي
عظمايي خبر داد: ورود اولين محموله تجهيزات پروژه فاز 3 تغليظ سونگون
حضور پر رنگ بانک توسعه تعاون در نمايشگاه رينوتکس مراغه
افتتاح نمايشگاه توانمندي هنرمندان ايراني در استانبول به مناسبت هفته زن
در موضوع قطعي برق شب يلدا، حال مردم رعايت شود
محدوده تردد ارس پلاکها افزايش يافت
  پربازدیدترین اخبار
فرزندآوري در دنياي پرچالش: از سياست‌هاي دولتي تا واقعيت‌هاي اجتماعي و فرهنگي
افتتاح نمايشگاه توانمندي هنرمندان ايراني در استانبول به مناسبت هفته زن
حضور پر رنگ بانک توسعه تعاون در نمايشگاه رينوتکس مراغه
تبريز در بند ترافيک: آيا هوشمند سازي حمل و نقل عمومي و فرهنگسازي مي تواند راهگشا باشد؟
عظمايي خبر داد: ورود اولين محموله تجهيزات پروژه فاز 3 تغليظ سونگون
هدف عمده بازنگري طرح هادي روستايي، توسعه نظام‌مند روستاست
انتصاب مديرکل جديد سازمان محيط زيست آذربايجان شرقي
توسعه زيرساخت‌هاي هوشمندسازي در تبريز با 850 کيلومتر فيبر نوري
نشان ارادت فرصتي براي پاسداشت از خيرين حرم ساز
آزادي دو زنداني غير عمد به همت دانش‌آموزان تبريزي
کلیه حقوق مادی و معنوی این وب گاه محفوظ است.