1396/05/31 - 18 : 38
کد خبر: 16467
جبارزاده:
تداوم خط پروازي تبريز- هامبورگ، نيازمند تسهيل در صدور رواديد است
استاندار آذربايجانشرقي گفت: تداوم خط پروازي تبريز- هامبورگ، نيازمند تسهيل در صدور رواديد است.
اسماعيل جبارزاده در ديدار با سفير آلمان در ايران، با بيان اينکه زمينههاي همکاري وسيع و فراواني با کشور آلمان داريم، گفت: اميدواريم با تسهيل رفتوآمد بين ايران و آلمان و تسريع در صدور ويزا براي فعالان اقتصادي و صاحبان صنايع، اراده مسئولان دو کشور براي توسعه روابط در همه زمينهها تحقق يابد.
وي با اشاره به ارتباطات ديرينه دو کشور، اظهار کرد: اميدواريم در دولت دوازدهم که توسعه روابط بينالمللي بهعنوان اولويت دولت در دستور کار است، بتوانيم روابط خود را تا سطح قابل قبولي توسعه دهيم.
وي با بيان اينکه مسئولان دو کشور اراده کافي براي توسعه روابط را دارند، افزود: وظيفه ما مسئولان دولتي رفع موانع همکاري است و بخش خصوصي ميتواند راه خود را پيدا کند.
جبارزاده افزود: در حال حاضر تعداد زيادي از شهروندان موفق آذربايجانشرقي در زمينه صنعت و تجارت، مقيم آلمان هستند که ميتوانند زمينهساز توسعه روابط دوجانبه باشند.
وي با اشاره به سفر هيات اقتصادي استان به آلمان در سال گذشته و توافقهايي که در اين سفر با ايالتهاي زاکسن و نيدرزاکسن صورت گرفت، گفت: به سهم خود به دنبال تحقق اين توافقها هستيم و چند مورد از آنها را نيز اجرايي کردهايم و اميدواريم با همکاري جناب سفير بقيه موارد را هم عملياتي کنيم.
استاندار آذربايجان شرقي در ادامه آسانسازي رفتوآمد را اولين قدم در توسعه روابط بين کشورها عنوان کرد و گفت: اين موضوع، مهمترين درخواست تجار و صاحبان صنايع است که اگر تحقق يابد قدمهاي بعدي را راحتتر ميتوان برداشت.
جبارزاده با اشاره به اينکه در اين راستا پرواز مستقيم بين تبريز و هامبورگ ايجاد کرديم، افزود: تداوم اين خط پروازي نيازمند تسهيل در صدور رواديد است، زيرا اکنون شهروندان تبريزي براي دريافت رواديد بايد به سفارت آلمان در تهران مراجعه کنند.
وي خاطرنشان کرد: اتاق بازرگاني تبريز آماده است مجموعهاي را در اختيار سفارت آلمان قرار دهد تا خدمات رواديد براي تجار و صاحبان صنايع در تبريز ارائه شود که در اين صورت ميتوان پروازهاي مستقيم بين تبريز و آلمان را نيز توسعه داد.
استاندار آذربايجان شرقي با اشاره به ظرفيتهاي علمي و دانشگاهي استان، انجام طرحهاي علمي و تحقيقاتي مشترک را از ديگر زمينههاي همکاري برشمرد و گفت: وجود 3400 عضو هيأت علمي و 24 هزار دانشجوي تحصيلات تکميلي فرصت مناسبي در اين زمينه است.
وي با اشاره به بازديد خود از مؤسسه تحقيقاتي لايپزيک در آلمان، گفت: علاقهمنديم در بحث محيط زيست، احياي درياچه اروميه و آبوفاضلاب، همکاريهايي بين دانشگاههاي استان و اين مؤسسه ايجاد شود.
جبارزاده با اشاره به توانمندي شرکتهاي قطعهساز استان، گفت: اين شرکتها ميتوانند قطعات مختلف خودرو را با استانداردهاي کشور آلمان توليد کنند و اين موضوع نيز ميتواند محور همکاري مشترک باشد.
وي افزود: همچنين علاقهمنديم که با همکاري يکي از خودروسازان آلماني، يک خط توليد مشترک خودرو در تبريز راهاندازي کنيم.
توسعه انرژيها نو و تجديدپذير از ديگر موضوعاتي بود که استاندار آذربايجان شرقي بهعنوان محور همکاري مشترک با کشور آلمان به آن اشاره کرد.
جبارزاده با بيان اينکه آلمان، صاحب فناوريهاي پيشرفته در اين زمينه است، گفت: آماده جذب سرمايهگذاري براي ايجاد نيروگاههاي بادي و خورشيدي در استان هستيم.
وي همچنين به ظرفيتهاي استان در بخش کشاورزي و توليد و صادرات محصولات دامي اشاره کرد و گفت: علاقهمنديم با سرمايهگذاري مشترک و يا خريد فناوريهاي روز توليد محصولات کشاورزي از آلمان، کيفيت محصولات توليدي استان را ارتقا دهيم.
استاندار آذربايجان شرقي با اشاره به اختصاص اعتبار ويژه براي نوسازي صنايع از سوي دولت، خاطرنشان کرد: استان آذربايجان شرقي هيچ محدوديتي در جذب اين اعتبارات ندارد و با توجه به اينکه پايه اکثر صنايع سنگين استان، آلماني است علاقهمنديم که بخش عمدهاي از نوسازي اين صنايع را با همکاري کشور آلمان انجام دهيم.
ايجاد شرکتهاي مشترک گردشگري و تبادل گردشگران، برپايي نمايشگاههاي مشترک و حضور شرکتهاي آلماني در نمايشگاههاي تبريز از جمله نمايشگاه فناوريهاي نو و پيشرفته در پاييز امسال از ديگر محورهاي همکاري مورد اشاره از سوي استاندار آذربايجان شرقي بود.
جبارزاده در پايان با بيان اينکه نسبت به آينده روابط دو کشور خوشبين هستيم، تصريح کرد: مديريت استان آذربايجان شرقي با تمام توان از توسعه روابط با کشور آلمان در زمينههاي مختلف حمايت ميکند.
ايسنا
کلیدواژه ها:
احساس خود را نسب به این خبر در قالب یکی از شکلک ها بیان کنید: