1396/03/16 - 16 : 15
کد خبر: 15360
روي فراموش شده سکه هواداران/
از سکونشيني تا ويلچرنشيني؛ تاوان هواداري از تيم تراکتورسازي
احرارخبر: علي عابديني، هوادار دوآتيشه تيم فوتبال تراکتورسازي است که هفت سال پيش در بازي تيم محبوبش با نفت آبادان دچار شوک عصبي شد و همچنان با بيماري ناشي از آن دست و پنجه نرم مي کند.
علي آقا بعد از حداثه شوک عصبي ورزشگاه يادگار امام سه هفته در کما بود و با عنايت خداوند متعال و تلاش پزشکان با هوشياري اندک به آغوش خانواده
بازگشت.
علي آقا که متولد 1366 است، در آن زمان مرکز توجه رسانه ها و مسوولان ورزشي بود، اما طبق روال رايج با گذشت زمان، دشواري هاي وي و خانواده اش در هاي و هاوي زندگي ماشيني تبريز 1.8 ميليون نفري دچار نسيان شد.
در شرايطي که در آن زمان مسوولان، مربيان و بازيکنان تيم تراکتورسازي در يک فضاي هيجاني و تبليغاتي با علي ديدار مي کردند و عکس يادگاري مي گرفتند، علي اين روزها تنهاست و ديگر کسي از مسوولان و بازيکنان سراغي از او و خانواده اش نمي گيرد.
گفتني است علي در خانواده اي پر جمعيت بزرگ شده که سه برادر و چهار خواهر دارد و علي فرزند ششم خانواده عابديني مي باشد.
س- آقاي عابديني اين اتفاق در چه تاريخي براي جگرگوشه شما رخ داد؟
ج- اين اتفاق در تاريخ سيزدهم آذر سال 1389 در ديدار دو تيم تراکتور سازي و نفت آبادان رخ داد.
س- شما چگونه مطلع شديد و عکس العمل تان چه بود؟
ج- يکي از دوستان علي به من خبر داد که حال علي در استاديوم خراب شده و با آمبولانس ورزشگاه او را به بيمارستان امام رضا رسانده اند و من بلافاصله خودم را به بيمارستان رساندم؛ موقع رسيدن به بيمارستان شاهد بودم که پزشکان با تلاش زياد عمليات احيا را انجام مي دهند زيرا علي به دليل فشار عصبي زياد دچار ايست قلبي شده بود و با توجه به راهنمايي يکي از پزشکان بيمارستان، علي را سريعا به بيمارستان شمس منتقل کرديم.
-س: لطفا در مورد جزييات اتفاق بيشتر براي ما بگوييد.
-ج: پسرم به مدت دو ماه در بيمارستان شمس بستري بود و از نظر فيزيکي خيلي تحليل رفته بود، لذا با درخواست خودمان او را به خانه آورديم تا بيشتر به او برسيم، ولي باز نتيجه اي حاصل نشد و او را اين بار به تهران برديم؛ يکي از پزشکان متخصص ايراني مقيم خارج از کشور معتقد بود علي فعلا نيازي به عمل جراحي ندارد و بايد دارو مصرف کند.
-س: بعدا چه شد؟
-ج: چون از داروهاي پزشک قبلي نتيجه اي حاصل نشد علي را پيش دکتر ديگري برديم که وي نيز به ضرورت انجام عمل جراحي اعتقاد نداشت و دارو تجويز کرد و در ضمن به ما گفت که با گذر زمان حافظه و توانايي وي بر خواهد گشت و ما همچنان اميدواريم.
س- آيا در اين مدت از مسئولان ورزشي براي عيادت علي آمدند؟
ج- در آن زمان بعد از مدتي سردار جعفري، مديرعامل وقت باشگاه تراکتور سازي و فراز کمالوند، سرمربي وقت اين تيم براي عيادت علي به منزل آمدند و حتي وجهي هم براي کمک به ما دادند که من در آن زمان گفتم نيازي به پول شما ندارم و فقط پزشکي مجرب و معتبر مي خواهم تا حال پسرم خوب شود.
-س: مراجعه به پزشکان مختلف چه نتيجه اي در سلامتي علي آقا داشت؟
-ج: در طول اين مدت پزشکان داخلي تاکيد داشتند که علي براي بازيابي سلامت خود نيازي به عمل جراحي ندارد، با اين حال فکر مي کنم اگر علي را به خارج از کشور ببريم و پزشکان خارجي روي وي عمل جراحي انجام دهند، حالش خوب مي شود و به اين دليل به اخذ گذرنامه براي علي اقدام کردم.
-س: حال علي اين روزها چگونه است؟
-ج: گاهي اوقات حالش خوب مي شود و گاهي نه. متاسفانه خود علي براي حل مشکل خود همکاري نمي کند تا جايي که بنده در زيرزمين خانه مسيري را براي راه رفتن و دوچرخه ثابت براي رکاب زدن و تقويت عضله هايش درست کردم، اما علي از اين وسايل استقبال نمي کند.
- س: اکنون چه خواسته اي از مسئولان داريد؟
- ج: خواسته اي که ما از مسئولان داريم اين است که راه حلي براي از کارافتادگي پسرمان پيش روي ما بگذارند، زيرا بعد از مدت ها دوندگي به اداره بهزيستي و دريافت کارت، هزينه خيلي اندکي به عنوان کمک ماهانه تعيين کردند که کفاف حتي يک قلم از داروهاي علي را نمي کند و ما بيشتر اين داروها را آزاد و سفارشي تهيه مي کنيم.
-س: ميزان همکاري اداره کل بهزيستي استان در چه حد است؟
-ج: مدت ها قبل من از اداره بهزيستي تقاضاي يک عدد ويلچر برقي کردم تا علي خودش براي بيرون رفتن از خانه تلاش کند و استفاده از فضاي بيرون خانه در بهبوديش تاثير کند، ولي متاسفانه با اين درخواست ما هم مخالفت شد.
در حين سوال و جواب با پدر علي، ناگهان به او خيره شدم و ديدم انگار مي خواهد با من سخن بگويد، من هم از او نيز سوال کردم تا کمي آرام شود.
-س:علي آقا از مسئولان خواسته اي داري؟
علي با مکثي کوتاه مي گويد 'اگر فرزند خودشان هم بود پيگير نمي شدند'.
-س: علي با دوستانت حرفي داري بزني؟
-ج: به ورزشگاه نروند زيرا اين حال و روز من است و کسي جوابگو نيست.
ولي زير چشمي که علي را پاييدم، ديدم که به پرچم قرمز رنگ تراکتور را نگاه مي کند و لبخند ميزند؛ با گذشت هفت سال از آن حادثه ناخواسته بازعاشق تيم محبوبش است. گفت و گويم را پدر علي ادامه مي دهم.
-س: تاکنون چه کساني از چهره هاي مطرح فوتباي به عيادت علي آمده اند؟
-ج: بازيکنان وقت تيم فوتبال تراکتورسازي وقت به وقت به ديدن علي مي آمدند؛ حتي روزي سرمربي تيم صباي قم از فرودگاه تبريز به عيادت علي آمد و عکس هاي روي ديوار اطاق علي آقا گواه اين صحبت هاست.
صمد عابديني، پدر علي آقا در پايان اين مصاحبه از خانواده هاي ورزش دوست تقاضا کرد به فرزندان خود درس تحمل و صبر و اميد به آينده ياد دهند تا خداي ناکرده با کسب نتيجه اي غيرمنتظرانه به هم نريزند.
منبع : ايرنا
کلیدواژه ها:
احساس خود را نسب به این خبر در قالب یکی از شکلک ها بیان کنید: