نماينده مردم تبريز، اسکو و آذرشهر در مجلس شوراي اسلامي گفت: حضور حداکثري مردم در انتخابات يکي از مهمترين شاخصهاي ارزيابي نظام سياسي هر کشوري است.
محمد حسين فرهنگي با بيان اينکه حضور حداکثري مردم در انتخابات در همه کشورهاي دنيا حياتي و مهم است، اظهار کرد: اين شاخص به قدري مهم است که اگر در کشوري ميزان مشارکت از حد نصاب کمتر باشد انتخابات ابطال شده و دوباره بايد برگزار شود.
وي با اشاره به نقش رسانهها در آگاه سازي مردم براي شرکت در انتخابات و انتخاب اصلح، تاکيد کرد: جدي بودن رقابت، اميدوار کردن مردم به برنامههاي آينده و نشان دادن افقهاي مناسبتر نسبت به گذشته، از جمله مواردي است که رسانهها ميتوانند با به کارگيري آن مردم را در انتخاب و شناسايي کانديداي مورد نظر خود ياري کنند.
فرهنگي در بخش ديگري از سخنان خود بر لزوم رعايت اخلاق انتخاباتي توسط کانديداهاي رياست جمهوري تاکيد کرد و افزود: پرهيز از اهانت و اظهارات غيرواقعي و جدي بودن در بحثها، مکمل يکديگر هستند. نه اخلاق خنثي مورد قبول است و نه توهين و تخريب؛ بلکه کانديداها بايد در يک فضاي مسالمت آميز و به دور از اتهام و توهين با پويايي و نشاط به رقابت بپردازند.
نماينده مردم تبريز، اسکو و آذرشهر در مجلس شوراي اسلامي در خصوص برنامه چهارساله آينده کشور، گفت: توسعه همه جانبه بايد مد نظر قرار گيرد و همه بخشها متناسب با يکديگر پيشرفت و توسعه يابند.
وي در پايان در خصوص عملي بودن شعارهاي انتخاباتي کانديداهاي رياست جمهوري، گفت: اين مورد به کارنامه و مديريت فرد در مسئولت هاي قبلي بستگي دارد، اگر او در مسئوليت هاي قبلي در اجراي وعدههايش موفق بوده است پس در اين عرصه نيز موفق خواهد شد؛ در غير اين صورت موفقيت حاصل نميشود.