دبير اجرايي هيأت عالي نظارت بر انتخابات شوراهاي اسلامي آذربايجانشرقي گفت: در مدت زمان مشخص شده ارائه درخواست كانديداهاي رد صلاحيت شده براي بررسي مجدد، 230 درخواست به دبير خانه هيأت عالي نظارت بر انتخابات شوراهاي اسلامي آذربايجانشرقي واصل شده است.
عزيز آقايي با اعلام اين خبر گفت: در مجموع 243 پرونده رد صلاحيت از شهرهاي آذربايجانشرقي به دبير خانه ارسال شده است كه از اين تعداد 230 نفر به بررسي پرونده صلاحيت خود با حضور در محل دبيرخانه هيأت عالي نظارت استان اعتراض دادهاند.
وي درباره کانديداهاي رد صلاحيت شده شوراي روستاهاي آذربايجانشرقي خاطرنشان کرد: بررسي اعتراض کانديداهاي روستاها در هيأتهاي نظارت شهرستان بررسي ميشود.
وي با بيان اينكه رسيدگي به بررسي مجدد صلاحيت کانديداها از هفتم ارديبهشت آغاز شده است، گفت: نتيجه نهايي بررسيها به زودي از طريق اين دبير خانه به فرمانداران اعلام ميشود.
آقايي با اشاره به برگزاري جلسات آموزشي ناظران صندوق در شهرستانها توسط دبيرخانه هيأت عالي نظارت استان تصريح کرد: بيش از شش هزار نفر به عنوان عوامل هيأت نظارت اعم از اعضاي هيأتهاي نظارت، ناظر صندوق، بازرس و سر بازرس در اين انتخابات نقش آفريني ميكنند.
دبير اجرايي هيأت عالي نظارت استان تصريح کرد: در کار نظارت بر انتخابات شوراها محور و فصل الخطاب قانون است و تعامل سازنده و مثبتي بين هيأتهاي نظارت، اجرايي و مراجع چهارگانه ايجاد شده است.
آقايي با بيان اينكه شوراها نماد مردم سالاري ديني و مشاركت مردم در مديريت جامعه است، گفت: بر اساس فرمايشات مقام معظم رهبري، اصل ايجاد شوراهاي اسلامي شهر و روستا در قانون اساسي نشان دهنده اهتمام جمهوري اسلامي ايران به مجموعه متنوع فکرها، مشورتها و ديدگاهها در اداره امور کشور است.
وي افزود: شوراها به عنوان نماد مردم سالاري ديني کارکردشان به عنوان رابط بين مردم و حکومت است و شوراها در مديريتهاي شهري به نوعي فاصله بين دولت و ملت را کاهش مي دهند.
آقايي با درخواست از تمامي نامزدهاي شوراي اسلامي شهر و روستا براي رعايت نظم و قانون، اخلاق اسلامي و انتخاباتي، گفت: مردم در شهرها و روستاهاي مختلف استان، تبليغات غيرمجاز و زودهنگام افراد در فضاهاي مجازي را به هيأتهاي نظارت شهرستان مربوط اعلام کنند.
ايسنا