نماينده مردم هشترود و چاراويماق در مجلس شوراي اسلامي گفت: آب شرب هشترود حاوي ماده آرسينيک است و اين ماده موجب بروز سرطان در مردم ميشود، به همين خاطر در مجمع نمايندگان استان تصميم گرفته شد که آب شرب هشترود و بستان آباد از سد کلقان تأمين شود.
سيد حمزه اميني در جلسه پرسش و پاسخ با مردم که در حسينيه آل طاها برگزار شد، خاطرنشان کرد: تا به حال رديف بودجهاي براي اتمام سد سهند و پاياب آن در نظر گرفته نشده است؛ اما با تلاش جمعي از نمايندگان مجلس شوراي اسلامي، اين پروژه از حوزه سپيد رود صاحب بودجه شد و تا به الان چهار ميليارد تومان اعتبار به اين مجموعه اختصاص يافته است.
وي افزود: اگر دولت واقعاً به دنبال اجراي اقتصاد مقاومتي است، بايد در مجموعه سد سهند هشترود سرمايهگذاري کند تا هم مردم و هم دولت بتوانند از اين مجموعه به بهترين نحو بهرهبرداري کنند.
وي اظهار کرد: از سوي وزير کشور 1100 تن آسفالت به منطقه هشترود اختصاص يافته است و بعد از عيد خيابانهاي اصلي هشترود آسفالتريزي خواهد شد.
اميني ادامه داد: باتوجه به اجراي طرح تحول نظام سلامت، ميتوان گفت که بيمارستان امام حسين(ع) هشترود يکي از بيمارستانهاي نمونه کشور است که داراي چندين متخصص ميباشد و در بيمارستان حضرت امير المومنين(ع) چاراويماق نيز براي اولين بار عمل جراحي انجام شد.
وي با اشاره به انتخابات شوراي شهرها و روستاها، اظهار کرد: مردم بايد در رأي خود دقت داشته باشند و به کساني راي دهند که بر سر رياست با هم زد و خورد نداشته و فقط به فکر آباداني منطقه باشند.
نماينده مردم هشترود ادامه داد: شهرداري و شورا موظف هستند به وضعيت شهر رسيدگي کنند؛ اما مردم نيز بايد مطالبات شهرداري را پرداخت کنند تا دست شهرداري براي اجراي کارهاي عمراني و زيباسازي باز باشد.
وي گفت: در طول 10 ماه گذشته، هشت طرح اساسي که به نفع مردم ميباشد، به مجلس ارائه دادهام که همگي مصوب و به قانون تبديل شدهاند.
وي ادامه داد: اگر کارخانه ريل آسانسور و مس قاضي کندي هشترود شروع به کار کنند، مشکل بيکاري جوانان منطقه حل ميشود و به طور مستقيم 800 نفر صاحب شغل ميشوند.
اميني ياد آور شد: از اواخر ارديبهشت ماه سال 96 کار باز سازي هفت پل تخريب شده هشترود بر اثر جاري شدن سيل و کار ساخت و ساز درمانگاه تامين اجتماعي شروع ميشود که نويد بخش روزهاي بهتري براي منطقه است.