احرارخبر: نماينده تبريز، اسکو و آذرشهر در مجلس با بيان اينکه در کميسيون تلفيق کاهش ماليات آذربايجان شرقي به تصويب رسيد، گفت: بايد با واقع بيني ماليات دريافتي تنظيم شود.
احمد عليرضابيگي با اشاره به اينکه در سال 96 با بودجه فعلي نميتوانيم انتظار رونق داشته باشيم اظهار داشت: بايد پيشبيني آينده در اين بودجه صورت ميگرفت که به خوبي محقق نيافت و انتظار رونق از اين بودجه بعيد است.
وي با بيان اينکه ماليات در آذربايجان شرقي در سال 95 حدود 10 درصد بيش از ميانگين کشوري اخذ شد، افزود: مبناي افزايش ماليات سال 96 بر اساس سال 95 است، لذا بر اساس آن سهم ماليات استان افزايش يافت، اين در حالي است که ساير استانهاي صنعتي به خاطر رکود، کمتر از متوسط کشوري ماليات دريافت کردند.
نماينده مردم تبريز، اسکو و آذرشهر در مجلس شوراي اسلامي، با تاکيد بر اينکه با اين سخنان قصد تخريب کسي را نداريم، ابراز داشت: طرح اين موضوعات، بيان واقعيات است.
بيگي با اشاره به اينکه اين موضوع سبب شد تا در مجلس عليرغم تبعات زياد در مقايسه با ساير استانها و ايجاد تنش حتي با نمايندگان تهران در مجلس، به صورت جدي موضوع را پيگيري کنيم، خاطرنشان کرد: پيشنهاد دکتر فرهنگي در مجلس اين بود که به استان اجحاف شده و بايد ميزان افزايش ماليات سال 96 به ميانگين کشوري برسد و بالاتر از آن نباشد که در اين بين نمايندگان تهران مقاومت شديدي داشتند و مدعي بودند اگر اين بار مالياتي از تبريز برداشته شود بر دوش تهران گذاشته خواهد شد.
وي با بيان اينکه در کميسيون تلفيق کاهش ماليات آذربايجان شرقي در جلسه يکشنبه بالاخره به تصويب رسيد، ابراز داشت: به دليل منافع استان فشارهاي زيادي را تحمل کرديم چراکه بايد با واقع بيني ماليات دريافتي تنظيم شود.
اين نماينده مجلس دهم با تاکيد بر اينکه ماليات بايد متناسب با واقعيتهاي اجتماعي و اقتصادي تنظيم شود نه اينکه با خوش خدمتي پول زيادي را با ماليات از مردم دريافت کنيم، ادامه داد: پروانه بهره برداري صنعتي در سال 95 در مقايسه با سال 94 کاهش چشمگيري داشته است که اين نشان از رکود حاکم بر آذربايجان شرقي است و بايد در ايام رکود، ميزان ماليات دريافتي براي حمايت از صنايع معقول بوده و حتي کاهش يابد.
بيگي با اشاره به اينکه در جلسهاي با وزير کار خواستار افزايش سرمايه گذاري شرکت «شستا» تأمين اجتماعي در استان بوديم تا رونق و اشتغال ايجاد شود، تصريح کرد: وزير کار در پاسخ اذعان داشت که شاخصهايي براي اولويتبندي سرمايهگذاري وجود دارد که نرخ بيکاري مهمترين آنها است، بر اين اساس آذربايجان شرقي با آمار رسمي منتشره در تابستان 94 نرخ بيکاري 6.6 درصدي دارد ولي اصفهان 22 درصد است که بايد براي بهبود نرخ بيکاري در اين استانها سرمايهگذاري کنيم.
وي افزود: کم نشان دادن و غير واقعي نشان دادن نرخ بيکاري در استان، هشداري براي کاهش سهم آذربايجان شرقي است که هم سهم اعتبارات ملي کاهش يافت و هم ماليات افزايش يافت، لذا حتماً بايد براي اصلاح اين روند مطالبه گري ميکرديم که به دنبال اصلاح اين روند هستيم.
تسنيم