1395/12/04 - 18 : 51
کد خبر: 15088
25 درصد زندانيان آذربايجان شرقي حافظ يک تا 15 جزء قرآن
مديرکل زندان هاي آذربايجان شرقي با اشاره به فعاليت هاي عقيدتي و ديني در زندان هاي استان، اعلام کرد: هم اکنون 25 درصد از زندانيان استان حافظ يک تا 15 جزء قرآن کريم هستند.
خشايار جمشيدي روز چهارشنبه در جمع خبرنگاران افزود: آموزش مفاهيم قرآني از برنامههاي اولويت دار و مهم زندان هاي آذربايجان شرقي است که بر اثر اين برنامه ها تاکنون به نتايج بسيار درخشاني دست يافته ايم.
وي اظهار کرد: در اين راستا 56 درصد از زندانيان آذربايجان شرقي مفاهيم و تجويد قرآن را آموزش ديده، 58 درصد آموزش احکام مذهبي، 42 درصد بحث مهارت هاي زندگي و 70 درصد نيز در بخش اعتقادات اخلاقي آموزش هاي لازم را ديده اند که در اين بخش ها در مسابقات کشوري موفق به کسب 15 مقام شده اند.
جمشيدي با بيان اينکه حدود 60 درصد زندانيان کم سواد و يا بيسواد هستند، گفت: بايد توجه کنيم به هر ميزان که آموزش و سواد افراد بيشتر باشد همان قدر نيز در رفتار وي تاثير خواهد گذاشت که از اين رو آموزش در زندانها اهميت ويژهاي دارد.
وي، با اشاره به اينکه 31 نفر روحاني در داخل زندانهاي استان در راستاي اصلاح رفتار زندانيان آموزش ارائه مي دهند، يادآور شد: آموزش و مهارتهاي زندانيان يکي از موضوعاتي است که مورد توجه بوده و در اين راستا نيز اقدام زيادي انجام مي گيرد.
جمشيدي با بيان اينکه شناخت استعدادهاي بالقوه زندانيان و بالفعل کردن آن نيز از ديگر اهداف سازمان زندان هاست، اضافه کرد: اکنون در داخل زندان تبريز طرح آموزش 68 رشته از طريق تفاهم با سازمان فني و حرفه اي و همچنين جهاد کشاوزي ارايه مي شود و به سه هزار و 547 نفر تاکنون آموزشهاي فني و حرفهاي ارائه داده شده و گواهينامه آنها بدون اينکه اسمي از زندان بر روي آن باشد، به افراد تحويل شده است.
وي با بيان اينکه يکي از مشکلات زنداني شدن افراد را اقتصادي دانست و گفت: به تبع زنداني شدن سرپرست خانواده، اعضاي خانواده نيز در تامين معيشت و زندگي خويش دچار مشکل مي شوند، از اين رو سازمان زندان ها ايجاد شغل و مهارت آموزي را هم در داخل زندان و هم در خارج زندان براي جامعه هدف خود در نظر گرفته است.
جمشيدي اظهار کرد: در داخل زندان هاي استان آموزشهاي فراواني از جمله صنايع دستي ارائه شده و به تبع اين آموزش ها 350 نفر در بحث اشتغال مولد به فعاليت پرداخته و در بخشهايي چون توليد کفش، خياطي، صنايعدستي و ساير رشته ها مشغول به کار بوده و در مقابل کارشان نيز دستمزد دريافت ميکنند.
وي با اشاره به اينکه يکهزار و 500 نفر در داخل و يا خارج از زندان مشغول به کار هستند، افزود: سالانه حدود 10ميليارد ريال به زندانيان آذربايجان شرقي دستمزد پرداخت مي شود.
مديرکل زندان هاي استان از برگزاري همايش تاثير هنر، صنايع دستي و مهارت هاي شغلي در اصلاح و رفتار زندانيان براي اولين بار در کشور در تبريز خبر داد و گفت: اين همايش فردا / پنج شنبه / در دانشگاه هنر اسلامي تبريز در دو بخش مجزا برگزار مي شود.
ايرنا
کلیدواژه ها:
احساس خود را نسب به این خبر در قالب یکی از شکلک ها بیان کنید: