سرپرست سازمان جهاد دانشگاهي آذربايجانشرقي تاکيد کرد: وحدت، رمز پيروزي انقلاب اسلامي ايران بود و بنيانگذار کبير انقلاب نيز همواره بر "وحدت کلمه" تاکيد داشتند.
جعفر محسني در مراسم اختتاميه مسابقات مناظرات دانشجويي دانشگاههاي علمي کاربردي استان، اظهار کرد: ماهيت فجر، روشنايي و شفافسازي و رونمايي از زواياي مختلف زندگي است.
وي افزود: افراد در مناظرات فرصت مناسبي براي نقد و بيان مشکلات در جامعه پيدا ميکنند و همواره بر تعامل دانشجويان و برگزاري مناظرات توصيه شده است.
وي عنوان کرد: شرکت در مناظراتي از اين قبيل نشانگر اين نکته است که برخلاف تمامي مشکلات ميتوان به تفاهم رسيد و اين نيز به تدريج زمينه را براي پيشرفت همه جانبه در کشور فراهم ميکند.
محسني گفت: شهدا به سبب خوني که تقديم انقلاب کردهاند، ديني بر گردن ما دارند و ما قدرت اصلي خود را از وحدت مي گيريم.
در ادامه اين مراسم "احد حاجي بلند"، معاون فرهنگي سازمان جهاد دانشگاهي استان نيز با اشاره به آيهاي از قرآن کريم گفت: در دين مبين اسلام همواره بر گفتار نيک و مجادله احسن و مصالحه توصيه شده است و ما نيز با پيروي از اين دين بايد در راستاي اجراي حرکات اصيل فرهنگي حرکت کنيم .
وي عنوان کرد: سازمان جهاد دانشگاهي استان موظف به پيروي از نقشهي علمي کشور است و نهادينهسازي و گفتمان سازي علمي و نقد کرسيهاي نظريهپردازي در راس امور آن قرار دارند.
وي تاکيد کرد: گفتگوي سالم و منطقي در سطح دانشگاه، آزادي بيان که از اهداف متعالي انقلاب اسلامي ايران بوده است، تحمل نقطه نظرهاي مخالف و خطاهاي يکديگر و تلاش در راستاي به حداقل رساندن آن از جمله مزاياي برگزاري مناظرات در دانشگاهها است.
حاجي بلند بيان کرد: با فراهم آوردن فضاي منطقي و آرام براي مناظرات، زمينه براي شکوفا شدن خلاقيت دانشجويان در دانشگاهها فراهم ميشود و اين مناظرات مدل وطني و بومي شدهي مسابقات جهاني است.
وي خاطرنشان کرد: اميد است تا با ادامهي اين روند بخشي از توانمنديهاي استان و توانمنديهاي علمي و آکادميک را در سطح بين المللي اجرا کنيم.
در پايان اين مراسم تيمهاي اول تا سوم اين مسابقات معرفي و تجليل شدند.
گفتني است دومين دورهي مسابقات مناظرهي دانشجويي دانشگاه علمي کاربردي آذربايجانشرقي به همت معاونت فرهنگي سازمان جهاد دانشگاهي استان دانشگاه علمي کاربردي واحد استاني و مرکز علمي کاربردي جهاد دانشگاهي استان برگزار شد.