احرارخبر: معاون هماهنگي امور اقتصادي و توسعه منابع استاندار آذربايجان غربي بر رعايت اصول محيط زيستي و توسعه شرکتهاي دانش بنيان در زمينه بهره برداري از نمک بستر درياچه اروميه تاکيد کرد.
به گزارش احرار به نقل از مهر، نادر صفرزاده صبح سه شنبه در کارگروه اقتصادي و توليدي استان با اشاره به برداشت روزانه نمک از ساحل درياچه اروميه از استان آذربايجان شرقي براي فعاليتهاي توليدي گفت: با توجه به درخواست تعدادي از سرمايه گذاران براي بهره برداري از نمک خشک درياچه اروميه از ساحل استان آذربايجان غربي، ضروري است سازمان حفاظت محيط زيست نسبت به دريافت مجوزهاي لازم براي برداشت نمک خشک با رعايت مسائل زيست محيطي اقدام کند.
وي با اشاره به اينکه براي شناسايي ظرفيتهاي اقتصادي درياچه اروميه و افزايش بهره مردم استان از اين منبع طبيعي بايد از شرکتهاي دانش بنيان و علمي استفاده شود افزود: همان طور که براي احياي درياچه اروميه دانشگاهها و اساتيد برجسته علمي کشور دعوت شده و با استفاده از نظرات علمي آنها سطح تراز درياچه در حال افزايش است، براي استفاده از نمک و املاح موجود درياچه هم با نظارت اداره کل محيط زيست بايد از شرکتهاي دانش بنيان براي توسعه واشتغال استان برنامه ريزي شود.
صفرزاده با بيان اينکه از ظرفيتهاي اقتصادي گردشگري از درياچه اروميه بايد در تمام فصول استفاده کنيم ادامه داد: در حال حاضر ???? شرکت دانش بنيان کشور وجود دارند که تنها ?? شرکت دانش بنيان در استان فعال هستند و بايد از فعاليت و ايجاد شرکتهاي دانش بنيان جديد در آذربايجان غربي حمايت کنيم.
معاون هماهنگي امور اقتصادي و توسعه منابع استاندار آذربايجان غربي گفت: با توجه به اهميت احياي درياچه اروميه و ضرورت بهره گيري از نظرات کارشناسان و نخبگان علمي، بايد از ظرفيت دانشگاهها و شرکتهاي دانش بنيان کشور بيشتر بهره گيري کرد.
انطباق توسعه اشتغال در حاشيه درياچه اروميه با برنامه ششم توسعه، برنامهاي براي تغيير معيشت روستاييان حاشيه درياچه و افزايش ?? سانتي متري تراز درياچه اروميه نسبت به سال گذشته از ديگر مباحث مطرح شده در اين نشست بود.
در اين جلسه گزارشي از آخرين وضعيت روند احياي درياچه اروميه ارائه شد.