احرارخبر: رئيس سازمان برنامه و بودجه آذربايجانشرقي گفت: نرخ بيکاري ما همواره پايين به نظر ميرسد که اين مسئله موجب شده استان در دريافت حمايتها و تسهيلات به حاشيه رفته و فرصتهاي شغلي در يک دور باطل از استان خارج شود.
، داود بهبودي در نشست تشريح طرح ملي توسعه کسب و کار و اشتغال پايدار(تکاپو) که با حضور معاون توسعه کارآفريني و اشتغال وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعي تشکيل يافت، اظهار کرد: در فضاي فعلي و به لحاظ واقعيتهاي اجتماعي، اقتصادي و سياسي، اشتغال دغدغه جدي براي دولت و مردم به شمار مي رود.
وي با بيان اينکه اشتغال موضوع حساسي است که جزو سياستهاي اولويت دار دولت است و يکي از موضوعات حوزه اقتصاد مقاومتي به شمار ميزود، افزود: ما در جهت ايجاد اشتغالهاي سهل الوصول، کوتاه مدت و ميان مدت براي رسيدن به اشتغال پايدار مجدانه تلاش مي کنيم و چاره اي نداريم جز اينکه اين مسير را طي کنيم.
بهبودي خاطرنشان کرد: براي ايجاد اشتغال بايد توجه کنيم اقتضائات استانها و حتي شهرها متفاوت است، به عنوان مثال در استان آذربايجان شرقي فرش جزو صنايع اصلي دستباف بوده و تبريز پايتخت فرش دنيا است؛ خوشههاي چرم و کفش، آجيل و خشکبار هم در اينجا بسيار فعال هستد و در عرصه هاي IT و ICT، قطعه سازي و قطعات خودرو نيز حرف هاي زيادي براي گفتن داريم.
رئيس سازمان برنامه و بودجه آذربايجانشرقي تأکيد کرد: براي مواجهه مناسب با مقوله تبريز 2018 يک سال مهلت داريم و اين ماموريت و سوژهاي براي توسعه و گسترش مشاغل مرتبط با صنعت گردشگري به شمار مي رود.
اين مسئول با بيان اينکه طبق سرشماري امسال استان ما نزديک به 4 ميليون نفر جمعيت دارد و همواره نرخ مشارکت ما از متوسط کشوري بالا و نرخ بيکاري ما از متوسط کشوري پايين بوده است، خاطرنشان کرد: يک ميليون و 200 هزار نفر از جمعيت استان در بازار کار حضور دارند؛ نرخ بيکاري استان 10 درصد است و طبق تعريف مرکز آمار 120 هزار نفر بيکار داريم.
بهبودي با اشاره به اينکه نرخ پايين بيکاري به دليل روحيات اجتماعي مردم ما است که هر کجا شغل باشد آنجا هستند، افزود: اين مسئله موجب شده استان در دريافت حمايت ها و تسهيلات به حاشيه رفته و فرصت هاي شغلي در يک دور باطل از استان خارج شود