1395/09/28 - 4 : 30
کد خبر: 14621
استاندار آذربايجان شرقي: هر جوان آذربايجاني يک مهارت تخصصي آموزش ببيند
احرارخبر: استاندار آذربايجان شرقي با تاکيد بر اينکه هر جوان آذربايجاني بايد يک مهارت تخصصي آموزش ببيند، گفت: ضروري است آموزش هاي فني و حرفه اي مرتبط با نياز بازار کار و جامعه جهت اشتغال زايي و توليد ثروت به جوانان ارائه شود.
اسماعيل جبارزاده روز يکشنبه در جلسه شوراي هماهنگي آموزش هاي فني و حرفه اي و مهارتي استان با اشاره به اينکه هدف تمامي فعاليت هاي اقتصادي توليد ثروت و اشتغالزايي است، افزود: ضروري است هر کاري که در اين حوزه انجام مي شود منجر به توليد ثروت شود.
وي ادامه داد: در زمان کنوني توليد ثروت از دو طريق صورت مي گيرد که يکي توسط تکنولوژي و رباتيک بوده و ديگري با استفاده از نيروي کار است.
جبارزاده اظهار کرد: توليد ثروت در استان بايد به وسيله دست توانمند نيروي کار انجام گيرد و سپرده گذاري سرمايه هاي مالي در نزد بانک ها جايز نيست.
وي با تاکيد بر کاهش تعداد بيکاران استان افزود: ضروري است افرادي که در چرخه توليد ثروت نقش ايفا مي کنند افزايش يابد.
استاندار آذربايجان شرقي گفت: با توجه به بررسي هايي که انجام يافته فارغ التحصيلان دانشگاهي با داشتن مدرک تحصيلي قادر به ايفاي نقش در رشته تخصصي خود در مراکز کاري نيستند.
وي اضافه کرد: ساختار آموزشي ما بر اساس نياز بازار تنظيم نشده و در دانشگاه نسل سومي امروز بر توانمندسازي نيروهاي انساني توجه بيشتري شود.
جبارزاده افزود: درصد اندکي از فارغ التحصيلان مراکز آموزشي ما در رشته تحصيلي خود توانمند بوده و توانسته اند کارآفريني و ايجاد شغل کنند.
وي با اشاره به اينکه مديرکل فني و حرفه اي استان از جمله افراد صاحب نظر در امر مهارت آموزي است، گفت: انتظار داريم اين اداره کل تنها بر آموزش اکتفا نکند و مهارت آموزان فني و حرفه اي به عنوان يک متخصص و کارآفرين وارد بازار کار شوند.
استاندار آذربايجان شرقي با بيان اينکه شوراي هماهنگي آموزش هاي مهارتي استان جلسه اي ابلاغي نيست، خاطرنشان کرد: شوراي هماهنگي آموزش هاي مهارتي استان بايد متشکل از مديران استاني که نقشي در حوزه آموزش، توليد و اشتغال دارند به نيازسنجي و رفع مشکلات استان بپردازند.
وي هدف از تشکيل اين شورا شناسايي نيازهاي استان در حلقه تقاضاي بازار و متناسب با آن آموزش هاي مهارتي لازم برشمرد و گفت: عملکرد جزيره اي آفت است و بايد از ظرفيت ها و پتانسيل هاي آموزشي تمامي دستگاه ها هماهنگ و همسو استفاده شود.
جبارزاده تاکيد کرد: افق دو ساله نيروي انساني مورد نياز استان در اين شورا مورد بررسي قرار گيرد و بر اساس امکانات و توانمندي هاي آموزشي دستگاه هاي مختلف، برنامه ريزي شود.
وي اضافه کرد: بايد نسبت به مهارت آموزي جواناني که از مراکز دانشگاهي فارغ التصيل مي شوند بيش از پيش توجه کرد.
استاندار آذربايجان شرقي با اشاره به اينکه در حدود 700 هزار دانش آموز و 200 هزار دانشجو در استان وجود دارد، گفت: با آموزش مهارت هاي تخصصي هدفمند به داشن آموزان و دانشجويان سال آخر خواهيم توانست بخشي از مشکلات مهارتي فارغ التحصيلان را برطرف کنيم.
وي ادامه داد: با توجه به توان و پتانسيل موجود در مراکز دولتي، 50 مهارت تخصصي توسط اين شورا تعريف شود تا فارغ التحصيلان ما يک گواهي مدارک داشته باشد که بتوانند مهارت افزايي کنند.
کلیدواژه ها:
احساس خود را نسب به این خبر در قالب یکی از شکلک ها بیان کنید: