احرارخبر: نماينده ولي فقيه در آذربايجانشرقي بر ضرورت اختصاص يارانه براي کاغذ و چاپ کتاب تاکيد و افزود: يارانه دادن براي کتاب از نان شب هم واجب تر است، نان غذاي جسم و کتاب غذاي روح بشر است.
آيت الله محسن مجتهد شبستري، در ديدار جمعي از کارکنان و مسئولان اداره کل کتابخانههاي عمومي استان ضمن تبريک هفته وحدت و فرارسيدن ميلاد رسول اکرم(ص) و امام جعفر صادق(ع) اظهار کرد: تا بحال درباره کتاب و کتابخواني، نوشتهها و صحبتهاي زيادي شده است و جا دارد در اين زمينه بيشتر فعاليت شود تا مردم به کتابخواني و بهره بردن از کتابهايي که مفيد و روشنگر است، تشويق شوند.
وي با اشاره به آيات قرآني و روايات ائمه معصومين در خصوص اهميت کتابخواني، بيان کرد: در فضيلت کتاب همين قدر کافي است که چند جاي قرآن از قلم ياد شده و درباره قرآن مجيد واژه کتاب استفاده شده است (الم؛ ذَ?لِکَ الْکِتَابُ لَا رَيْبَ فِيهِهُدًى لِّلْمُتَّقِينَ) يکي از بهترين و ارزشمندترين کتاب در جامعه بشريت از اول خلقت تا قيامت قرآن مجيد است که امروزه در اختيار نسل بشر قرار دارد.
امام جمعه تبريز در ادامه خاطرنشان کرد: در احاديث شريف آمده است؛ مرکب و مداد علماء و دانشمندان پرفضيلت تر از خون مقدس شهداست، انسان با ديدن اين حديث با تعجب ميگويد، چطور مي شود انساني که سرمايه هستياش را در راه دين و مملکت فدا مي کند، مرکب و مداد علماء از اين خون ها فضيلتش بيشتر باشد! و پاسخ اين سوال در اين است که کتاب هاي مفيد خود شهيدپرور است. اگر اين قلم ها و بيان هاي خوب و مفيد نبودند رزمندگان براي حضور در جبهه هاي نبرد براي ايثار و فداکاري حاضر نمي شدند و از جمله اين کتاب ها مي توان به آثار ارزشمند شهيد مطهري و بيانات امام (ره) اشاره کرد، اينها سبب تربيت جوان هاي مجاهد و شهادت طلب مي شدند.
نماينده مجلس خبرگان رهبري، مخاطرات توزيع کتابهاي ذاله را در جامعه گوشزد کرد و از ضابطين امر خواست تا تمامي اهتمام خود را براي پاک سازي جامعه از وجود چنين منابعي بکار گيرند.
وي افزود: خريد و فروش کتبهاي اين شکلي گمراه و مسموم کننده و هم مطالعه اش حرام است و نبايد اين چنين کتاب هايي در جامعه اسلامي نشر و ترويج يابد.
آيت الله مجتهد شبستري، کتابهاي مفيد را بهترين ميراث گذشتگان دانست و گفت: کتابهاي مفيد مطالب ارزشمند را گذشتگان به آيندگان منتقل ميکنند و اين بهترين ميراث از گذشتگان است و کتابهايي که آموزنده و مفيد (تربيت کننده) هستند بايد در جامعه ترويج يابند.
وي با بيان اينکه اسلام پايه گذار علم و فرهنگ در جامعه بشري است و مردم را به علم و فرهنگ دعوت ميکند، افزود: بايد در جامعه اسلامي فرهنگ مطبوعات و کتابخواني در وضعيت مطلوبي باشد و متوليان فرهنگي کشور بايد بيشتر به اين مهم همت گمارند. تا اين فرهنگ در جامعه نهادينه شود.
وي در پايان ضمن تقدير از زحمات کارکنان و مسئولان فعال در حوزه کتاب و کتابخواني اظهار کرد: فعاليت در تعالي فرهنگ و مسائل علمي و اخلاقي جامعه، سبب کاهش آسيبهاي اجتماعي ميشود و اين مهم قابل تقدير است