احرارخبر: رئيس پليس فتا استان آذربايجانشرقي گفت: افرادي که در فضاي مجازي با هم در حال گفتوگوي اينترنتي ميباشند، ناشناس هستند و آن گونه که ما تصور ميکنيم نيستند پس لازم است از قرار ملاقات حضوري در اين فضا جدا خودداري کنيم.
، محسن محمودي ظهر امروز با حضور در جمع دانش آموزان دبيرستان استعدادهاي درخشان علامه طباطبايي تبريز اظهار داشت: استفاده از فضاي مجازي در جوانب مختلف زندگي وارد شده و هرکس به نحوي در اين فضا سير ميکند، از اين رو شايسته است هر کدام از ما نحوه ي استفاده صحيح از اين فضا و کاربردهاي آن را به نحو احسن بياموزيم تا هيچ مورد خاصي در اين فضا متوجه ما نشود.
اين مقام انتظامي افزود: بسياري از کاربران اينترنت و بهره برداران از فضاي سايبري اطلاعي از روشهاي حفظ و حراست از اطلاعات خود ندارند و با ناآگاهي وارد فضاي سايبري مي شوند که اين خود زمينه را براي سوء استفاده کلاهبرداران و سارقان اطلاعات فراهم ميکند.
وي در ادامه تصريح کرد: بعنوان مثال کلاهبرداران با به دست آوردن اطلاعات اقدام به اخاذي مي کنند يا از مطالب و عکسهاي خصوصي ما براي مقاصد نادرست خود استفاده مي کنند يا اينکه خواسته هاي نامشروع از طرف مقابل دارند که بايد همه ي ما تلاش کنيم از بروز چنين حوادثي جلوگيري کنيم در بررسي پروندههايي با چنين موضوعات مشخص ميشود که اکثر اطلاعات منتشر شده به دليل عدم رعايت اصول ايمني و حفاظت از دادهها بوده است.
رئيس پليس فتا آذربايجانشرقي توصيه کرد، امروزه افرادي هستند که فقط جهت سرگرمي وارد فضاي مجازي ميشوند که به دليل اعتماد بيش از حد به ديگران در اين فضا آسيبهاي زيادي را مي بينند لذا توصيه مي کنيم زماني که وارد فضاي مجازي ميشويد بويژه در گفتگوهاي اينترنتي به ديگران اعتماد نکنيد چرا که هويت افراد در فضاي مجازي ناشناخته بوده و ميتواند کاملاً با برداشتي که ما از طرف مقابل داريم متفاوت باشد، بنابراين نبايد به هر کسي در اين فضا اعتماد کرد.
وي گفت: شهروندان در صورت هر گونه سوال در اين خصوص و موارد مشابه مي توانند با شماره تلفنهاي 197 و 110 يا دايره ي ارتباطات پليس فتا استان به شماره 2188756 تماس حاصل و سوالات خود را مطرح و پاسخهاي لازم را دريافت نمايند. همچنين با مراجعه به سايت www.cyberpolice.ir اطلاعات جديدي را در خصوص جرائم سايبري دريافت کنند.