دادستان عمومي و انقلاب جلفا جزئيات کشته شدن يک جوان بر اثر شليک گلوله را تشريح کرد.
امير ناظمي امروز در حاشيه سفر هيات فناوري اتريشي به تبريز،با اشاره به ظرفيتهاي خوب تبريز براي توسعه همکاريهاي بينالمللي، اظهار داشت: با توجه به نزديکي تبريز به ترکيه و جمهوري آذربايجان و ديگر ظرفيتهاي موجود و اينکه در مسير موضوعات پيشرو بوده بر همين اساس باور داشتهايم که تبريز ميتواند بهترين منطقه براي همکاريهاي بينالمللي است.
وي افزود: با توجه به اين مساله شرکتهاي موجود نيز ميتوانند بخشي از شرکت را همچون بخش طراحي را به دانش بنيان تبديل کند و در اين صورت ميتوانند از امکانات شرکتهاي دانش بنيان استفاده کنند.
ناظمي ادامه داد: اصليترين هدف در نظر گرفتهشده اين است که گذاري اتفاق بيفتد از يک فهم توليد محور به سمت يک فهم فناوري محور، به عبارتي بهجاي اينکه بر روي ارتقاي دستگاهها متمرکز شويم بتوانيم با همان دستگاههاي قديمي و با طرحها و نوآوريهاي جديد بتوانيم محصول کاملا رقابتپذيري را ايجاد کنيم و در عصر حاضر بسياري از کشورها به دنبال اين راهکار رفتهاند و از اين طريق رشد پيدا کردهاند.
مشاور دبيرخانه شوراي عالي عتف، اضافه کرد: اين کار اتفاق نميافتد مگر اينکه در مرحله اول همکاريهاي خارجي داشته باشيم و در اين راستا همه هدفمان اين است که تسهيل کنيم همکاريهايي را که ميخواهد شکل بگيرد و سازوکاري براي آن مشخصشده و از انواع مشوقهايي استفاده کنيم و قسمت ريسک در نوآوري را حمايت کنيم.
مشاور معاون اجرايي دبيرخانه شوراي عالي عتف از پيشينه مطالعات انجام شده درخصوص تدوين پيش نويس آييننامه اجرايي نظام پايش و ارزيابي علم، فناوري و نوآوري کشور گفت: گزارش پايش و ارزيابي علم، فناوري و نوآوري از تلفيق شاخصهاي مرتبط با دو بخش آموزش، پژوهش و فناوري کشور با محوريت وزارت علوم و مشارکت دستگاههاي همکار و بخش تحقيق و توسعه، تجاريسازي و نوآوري با محوريت معاونت علمي و فناوري رئيس جمهور تهيه ميشود.