معاون عمراني استاندار آذربايجان شرقي با اشاره به بحران آبدر استان گفت: وضعيت سفرههاي زيرزميني در آذربايجان شرقي مطلوب نيست.
محمدصادق پورمهدي عصر امروز در جلسه ستاد مديريت بحران آذربايجان شرقي با اشاره به اينکه در تمام شهرستانها فرماندار مدير بحران است و بايد گزارش آمادگي خود را در اين ستاد ارائه دهد اظهار داشت: در کلانشهرها استثنا شده و شهرهايي مانند تهران و تبريز مدير بحران شهردارها هستند.
وي با تأکيد بر اينکه بايد جبران خسارتها از مبادي قانوني و سازمان برنامه و به وجه پيگيري شود، افزود: از نمايندگان و مديران ارشد استان بايد براي اين موضوع کمک بگيريم تا بهسرعت به نتيجه برسد.
معاون عمراني استاندار آذربايجان شرقي با بيان اينکه همه دستگاههاي استان بايد آمادگي خود را در برابر بحرانها حفظ شود، ابراز داشت: در بازگشايي مسيرهاي مسدود شده در زمستان هم بايد از تمامي امکانات جهت راحتي مردم استفاده شود.
پورمهدي با اشاره به اينکه نبايد در گام اول پس از بارش برف، به سرعت نمکپاشي شده و آسفالتهاي جادهاي و شهري تخريب شود، ادامه داد: بايد از محلولهاي جديد براي کاهش هزينههاي نگهداري جادهاي استفاده شود تا خيابان ها ها و جادهها از اين نمکپاشي ها آسيب نبييند.
وي با تاکيد بر استفاده از توان بسيج در مديريت بحرانها خاطر نشان کرد: اين مجموعه توان، انگيزه و امکانات خوبي در اين حوزه دارند که ميتوان به خوبي بهره برد.
معاون عمراني استاندار آذربايجان شرقي با تأکيد بر اينکه بايد در تمام تاکسيهاي تبريز دو کپسول آتشنشاني اضافي نصب شود، ابراز داشت: بايد آموزشهاي لازم هم ارائه شود تا 12 هزار تاکسي تبريز بهعنوان آتشنشاني سيار فعاليت کنند و اين کار در کل شهرهاي استان عملياتي شود.
وي با اشاره به اينکه اين اقدام بايد با هزينه سازمان تاکسيراني اتفاق افتد، ادامه داد: اجراي اين طرح رؤيا نيست، چراکه در دنيا اين تجربه اتفاق افتاده است.
اين مقام مسئول با اشاره به بحران آب موجود در کشور و استان، ابراز داشت: وضعيت سفرههاي زيرزميني ما مطلوب نيست و بايد بهعنوان خطر جدي مطرح کرد.