استاندار آذربايجانشرقي گفت: تمامي مسئولان و مديران در آذربايجانشرقي که بهعنوان استان الگو از نظر اقتصاد مقاومتي است، اين آمادگي را دارند که وضعيت صنعت و توليد را ارتقا دهند.
اسماعيل جبارزاده در آيين افتتاح پيشرفتهترين خط توليد گيربکس کشور اظهار کرد: عمل به اصول مقاومتي، يکي از مصاديق اقتصاد مقاومتي است که با بهرهبرداري از اين خط توليد، محقق شده است.
وي ادامه داد: طرح مربوطه براي اين خط توليد از سال 85 شروع شده بود که بنابر دلايلي متوقف شده بود، اين طرح بعد از برجام و موفقيتهاي دولت در عرصهي بينالمللي، با همکاري شرکت رنو فرانسه و در جهت انتقال فناوري توليد آن به کشور اجرايي شده و به مرحلهي بهرهبرداري رسيد.
وي افزود: برخي افراد بر اين باور بودند که بعد از برجام، واردات کالا افزايش خواهد يافت، اما اين گونه نبوده و ما امروز شاهد ورود تکنولوژي و دانش فني به کشور هستيم.
جبارزاده بيان کرد: امروز به واسطهي سعي و تلاش فعالان عرصه صنعت، ايدهها و آرزوهاي ملت ايران به تدريج محقق شده و شاهد توسعه و بهبود اقتصاد کشور هستيم و همچنين اقتصاد بروننگر يکي از اصول اقتصاد مقاومتي است که به دست صنعت گران و توليدکنندگان محقق ميشود.
وي خاطرنشانکرد: نيروي انساني تحصيل کرده، داراي مهارت فني بايد به کار گرفته شده و همچنين با توليد اين محصول جديد علاوه بر اشتغالزايي در داخل اين شرکت، دهها شرکت قطعهساز ديگر نيز در کنار آن فعال خواهد بود.
وي با اشاره به حمايت استانداري از پروژه و طرحهاي توسعه، تاکيد کرد: هر پروژه و طرح توسعهاي که از سوي صنعتگران و توليدکنندگان و... استان ارائه شود مورد حمايت استانداري بوده و نسبت به رفع موانع و همچنين تامين تسهيلات مورد نياز آن اقدام خواهد کرد.
جبارزاده خاطرنشان کرد: تمايل داريم که سهميه ارزي استان را در بخش صنعت استفاده کنيم.
گفتني است؛ پيشرفتهترين خط توليد گيربکس با ظرفيت توليد سالانه 300 هزار دستگاه در شرکت چرخشگر تبريز با سرمايهگذاري مشترک شرکت چرخشگر ايران خودرو و رنو پارس افتتاح شده و به بهرهبرداري رسيد؛ اين خط توليد گيربکس پيشرفته جي.اچ.کيو (JHQ) را توليد ميکند.