رئيس قطب علمي آموزشي مديريت سلامت ايران با اشاره به افزايش هزينهها در نظام سلامت، گفت: الگوي بيماري از بيماريهاي واگيردار به بيماريهاي مزمن تغيير يافته است.
علي جنتي ظهر امروز در کنگره ملي مديريت سلامت به ارائه تشريح فعاليتها و اهداف اين کنگره پرداخت و اظهار داشت: اين همايش نوزدهمين همايش دورهاي دانشجويي سلامت و اولين همايش علوم مديريت و اقتصاد اسلامي است.
وي با اشاره به اينکه طرح سلامت برنامه وسيع و گستردهاي است، گفت: همه ساله هزينه سلامت تغيير يافته و تکنولوژيهاي زيادي در نظام سلامت ايجاد شده و از اين رو انتظارات نيز بالا رفته است.
جنتي افزود: بحث پاسخگويي و دسترسي به مطالبات عمومي تبديل شده و منابع تخصيص يافته همه روزه محدودتر ميشود و بايد نگاه علمي به سازمان صورت گيرد و همه ار کنار عالمان مديريت سلامت سعي بر پيشرفت داشته باشيم.
دبير علمي همايش اين کنگره را فرصتي براي ايجاد چالش و آگاهي همه با اشتراکگذاري مسئوليت حوزه دانست و گفت: در اين همايش 9 دانشگاه و برخي سازمانها و موسسات مشارکت داشته است.
وي با اشاره به افزايش هزينهها در نظام سلامت، ادامه داد: الگوي بيماري از بيماريهاي واگيردار به بيماريهاي مزمن تغيير يافته است و همچنين انتظارات مردم نيز از بخش درمان بالا رفته و تحت تاثير نظام سلامت بر زندگي و سلامت مردم و همچنين ورود تکنولوژيها و داروهاي جديد، اميد به زندگي و طول عمر افزايش داشته است.
رئيس قطب علمي آموزشي مديريت سلامت ايران، عنوان کرد: با وجود تغييرات در نظام سلامت، وظيفهي دانشآموختگان سلامت نيز سنگينتر ميشود.
وي در خصوص تعداد مقالات رسيده و داوري شده در اين کنگره گفت: به اين همايش 550 مقاله ارسال شده و طبق داوري صورت گرفته 40 مقاله به عنوان سخنراني پذيرفته شده و 230 مقاله پوستر خواهند شد.
جنتي افزود: در کنار همايش چهار پنل با موضوع تامين مالي، تحول سلامت، پوشش همگاني، بررسي چالش هاي دانش آموختگان حوزه سلامت نيز برپا خواهد شد.