احرارخبر: مدير عامل سازمان منطقه آزاد ارس با تاکيد بر حمايت از فعالان عرصه فناوري گفت: سازمان منطقه آزاد ارس شكوفايي شركت هاي دانش بنيان را هدفگذاري كرده است.
محسن خادم عرب باغي ضمن تشريح حمايت هاي منطقه آزاد ارس از فعالان عرصه فناوري اظهار کرد: يکي مهمترين مشوق هاي شرکت هاي فناور عدم شرکت اين شرکت ها در مناقصات است و ما بدون برگزاري مناقصه مي توانيم پروژه هاي خود را به اين شرکت ها واگذار کنيم که اين اقدام در نوع خود بي نظير است.
وي ادامه داد: تخفيف در عوارض پروانه ساخت به ميزان 50 درصد،تخفيف در هزينه زمين به ميزان 30 درصد، تخفيف در عوارض مجوز فعاليت و عوارض عمران شهري به ميزان100 درصد از جمله ديگر حمايت هايي است که منطقه آزاد ارس از شرکت هاي دانش بنيان مي کند.
مديرعامل منطقه آزاد ارس از ساخت سالن هاي کوچک استيجاري براي شرکت هاي دانش بنيان در اين منطقه خبر داد و افزود: هزينه اجاره سالن هاي استيجاري براي 5سال اول داراي حدود 30 درصد تخفيف خواهد بود.
وي با اشاره به نقش اصلي مناطق آزاد در توسعه تکنولوژي در کشور گفت:يکي از مهمترين استراتژي هاي دولت در مناطق آزاد ورود تکنولوژي بود که در اين خصوص آنگونه که بايد و شايد نتوانسته ايم موفق باشيم و امروز بايد در اين مسير قدم برداريم تا بتوانيم ضمن افزايش بهره وري مشکلات پيش رو را حل کنيم.
محسن خادم عرب باغي در گردهمايي بزرگ شرکت هاي دانش بنيان و فناور در ارس اظهار کرد: حمايت از نسل جوان وظيفه تمامي مديران کشوري است چرا که امروز براي حل مشکلات کشور بايد ضمن اعتماد به جوانان خلاق و متخصص تجربيات خود را در اختيار آنها قرار دهيم تا توانمندي هاي خود را در عرصه عمل نمايان کنند.
عرب باغي، پيوند علم و عمل را ضرورتي انکار ناپذير دانست و گفت: يکي از علت هاي اصلي مشکلات کارخانه ها عدم ارتباط صحيح صنعت با دانشگاه و بالعکس مي باشد؛ درحاليکه با هم افزايي بين جامعه دانشگاهي و صنعتي و افزايش ريسک پذيري و تقويت منابع مادي به موفقيت هاي چشمگيري دست پيدا مي کنيم.
وي با بيان اينکه امروز خوشبختانه حمايت از شرکت هاي دانش بنيان در دستور کار دولت قرار دارد اما اين حمايت ها بايد عملي و کافي باشد تا شاهد تحول در کشور باشيم، خاطرنشان کرد: ادامه حيات ما در گرو توجه به علم و توان اجرايي جوانان ايراني است و تنها راه بهره مندي از توان دانش و تخصص داخل، جلوگيري از عوام فريبي و شعارگرايي و تقويت انگيزه شرکت هاي دانش بنيان و فناور مي باشد.
دبير گردهمايي بزرگ شرکت هاي دانش بنيان وفناور نيز در اين آيين با اشاره به استقبال شرکت هاي فعال در حوزه فناوري براي حضور در اين گردهمايي گفت:160شرکت دانش بنيان و فناور امروز در اين گردهمايي حضور يافته اند.
خالقي با اشاره به حضور فناوران از استان هاي شمالغرب کشور در اين گردهمايي خاطرنشان کرد:امروز ميزبان فناوران استان هاي آذربايجان شرقي،آذربايجان غربي،اردبيل، کردستان و زنجان در ارس هستيم.
وي اکوسيستم ارس را فضايي مناسب براي فعاليت شرکت هاي دانش بنيان عنوان کرد و افزود:منطقه آزاد ارس اکوسيستم کاملي براي جذب،تجاري سازي و صادرات است که ويژگي منحصر به فردي در نوع خود به حساب مي آيد.
وي، اين گردهمايي را فرصتي مغتنم براي آشنايي فعالان عرصه فناوري با بخش هاي مختلف سرمايه گذاري درارس دانست و خاطرنشان کرد: شيوه نامه حمايتي ارس از شرکت هاي فناور به همت مديرعامل منطقه آزاد ارس و مديران اين مجموعه بود که امروز در اين خصوص مشاوره هاي مورد نياز نيز انجام مي شود.
شايان ذکر است در حاشيه اين گردهمايي شرکت هاي فناور و دانش بنيان در محيطي تخصصي در نمايشگاه ويژه به ارائه توانمندي هاي خود مي پردازند.
گفتني است در اين همايش 85 شرکت دانش بنيان و 65 شرکت فناور حضور دارند.