احرارخبر: معاون پيشگيري از وقوع جرم دادگستري آذربايجانشرقي گفت: اداره فرهنگ و ارشاد اسلامي بايد به وظيفه خود در خصوص نظارت بر درج آگهيهاي تبليغاتي عمل کند.
رضا مسعوديفر در جلسه کارگروه وضعي انتظامي معاونت پيشگيري از وقوع جرم دادگستري آذربايجانشرقي با موضوع «تقويت اثربخشي ساز و کارهاي نظارتي به منظور پيشگيري از کلاهبرداري از طريق درج آگهيهاي تبليغاتي»، در سالن جلسات دادگستري تبريز با اشاره به اينکه درصد قابل توجهي از کلاهبرداريهاي صورت گرفته در سطح استان ناشي از انتشار پارهاي آگهيهاي تبليغاتي است، اظهار داشت: اينگونه آگهيها به صورتهاي سنتي (روزنامه، مجله و ...)، الکترونيکي، صوتي و تصويري از طريق صدا و سيما حتي با وجود مجوزهاي لازم از طرف بخش خصوصي و غيردولتي منتشر ميشوند که عمدتاً با موضوع تجاري و بازرگاني، استخدام و ...هستند.
وي افزود: اداره فرهنگ و ارشاد اسلامي بايستي به وظيفه خود در خصوص نظارت بر درج آگهي هاي تبليغاتي عمل کند و کثرت آگهيهاي تبليغاتي دليل موجهي براي ضعف نظارت نيست.
بر اساس اين گزارش، در اين جلسه تصويب شد که اداره فرهنگ و ارشاد اسلامي استان، صدا و سيما مرکز استان و شهرداري مستندات قانوني اعم مقررات، آييننامهها و بخشنامهها در حوزه آگهي و تبليغات را جمع بندي و به معاونت پيشگيري از وقوع جرم دادگستري استان ارسال کنند.
در اين نشست تصويب شد براي آگاهسازي مردمي، پليس فتا و پليس پيشگيري استان با همکاري معاونت پيشگيري از وقوع جرم دادگستري استان محتواي آگاهسازي را تهيه و در قالب کتابچه و بروشور و ... چاپ و توزيع کنند.
در خصوص پيشگيري از کلاهبرداري از طريق درج آگهيهاي تبليغاتي در ساير کشورها، يک نمونه مطالعه تطبيقي توسط معاونت پيشگيري از وقوع جرم دادگستري استان انجام گيرد.
سازمان صنعت، معدن و تجارت استان سازوکارهاي نظارت بر چاپخانهها قبل از چاپ آگهي را بهصورت مکتوب به معاونت پيشگيري از وقوع جرم دادگستري استان ارسال کند.
اداره فرهنگ و ارشاد اسلامي استان آخرين وضعيت کانونهاي تبليغاتي اعم از مجاز و غيرمجاز را به معاونت پيشگيري از وقوع جرم دادگستري استان ارسال کند و پليس اماکن استان مطابق مقررات با همکاري اتحاديه مربوطه نسبت به جلوگيري از فعاليت کانونهاي تبليغاتي غيرمجاز اقدام کند.