فرماندار شهرستان هشترود از ايجاد شرکتهاي تعاوني تراکتورداران هشترودي خبر داد و گفت: در آينده نزديک نيز تراکتور تلفني براي سهولت در کارهاي کشاورزان در اين شهرستان راهاندازي خواهد شد.
حسن مستفيد ظهر امروز در جلسه بررسي مشکلات کشاورزان و معرفي ادوات و تراکتورهاي مناسب با محيط شهرستان هشترود با بيان اينکه خريد گندم در قطب توليد اين محصول در هشترود از مرز 120 هزار تن گذشت، اظهار داشت: اين مقدار گندم مازاد بر نياز کشاورزان است که به سيلوها و مراکز خريد داده شده است.
وي افزود: دولت توجه ويژهاي به امر کشاورزي و کشاورزان دارد و اين کار دولت ستودني است.
فرماندار هشترود در ادامه از ايجاد شرکتهاي تعاوني تراکتورداران هشترودي خبر داد و گفت: در آينده نزديک نيز تراکتور تلفني براي سهولت در کارهاي کشاورزان در اين شهرستان راهاندازي خواهد شد.
مستفيد در ادامه گفت: سيل دو ماه پيش در هشترود بيش از يک هزار و 400 ميليارد ريال خسارت به اين شهرستان زد که 90 درصد اين خسارت ها به بخش کشاورزي و مابقي در بخش هاي راه و ابنيه بود.
وي توسعه آبياري تحت فشار را مهمترين راهکار توسعه کشاورزي شهرستان برشمرد و گفت: با توجه به حمايت دولت از بخش مهم و استراتژيک کشاورزي با تعريف بستههاي حمايتي و کمک بلاعوض 50 ميليون ريالي براي هر هکتار از اراضي زراعي و باغي که آبياري باراني توسط بهره برداران اجرا ميشود.
مستفيد گفت: دولت همچنين براي آبياريهاي قطرهاي 35 ميليون ريال بهازاي هر هکتار کمک ميکند.
مستفيد افزود: توسعه آبياري تحت فشار با توجه به صرفهجويي در مصرف آب و يکپارچهسازي زمينهاي زراعي و باغي در قالب تعاوني، ميتواند يکي از مهمترين راهکارهاي توسعه کشاورزي در شهرستان به شمار آمده و ميشود از آن به عنوان کليد موفقيت کشاورزي در شهرستان هشترود ياد کرد.
وي گفت: هر کشاورزي که با توجه به کمبود آب و بهينه مصرف کردن آن بتواند زمينهاي کشاورزي و باغات خود را به سيستم طرح آبياري تحت فشار کنند از کمک بلاعوض 85 درصدي دولت برخوردار خواهند شد.
اسماعيل کريمياصل مدير جهادکشاورزي هشترود نيز گفت: شهرستان هشترود در جذب اعتبارات خط مکانيزاسيون کشاورزي در استان مقام اول را دارد و ضريب مکانيزاسيون کشاورزي اين شهرستان نسبت به سال گذشته از 1.44 اسب بخار به 1.66 اسب بخار افزايش يافته است.
وي گفت: در يک سال گذشته بيش از 200 ميليارد ريال تسهيلات به بخش ادوات کشاورزي شهرستان داده شده است.
کريمياصل افزود : هم اکنون 130 دستگاه تراکتور، 236 دستگاه انواع ادوات کشاورزي و 6 دستگاه کمباين در اين شهرستان وجود دارد.
وي از ساماندهي تراکتورداران در اين شهرستان خبر داد و گفت: بهزودي اتحاديه تراکتورداران و شمارهگذاري تمام تراکتورها در اين شهرستان انجام خواهد گرفت.