احرارخبر: استاندار آذربايجانشرقي گفت: اين استان،منادي وحدت و همدلي است نه فحاشي و هتاکي.
اسماعيل جبارزاده در جلسه شوراي برنامه ريزي استان با تاکيد بر لزوم افزايش کيفيت خدمات به مردم در حوزه هاي مختلف عنوان کرد: يکي از مهمترين و بحقترين انتقادات وارد بر دولت تدبير و اميد، ضعف اطلاع رساني اقدامات ارزشمند خود است که اميدواريم از اين پس شاهد بهبود نسبي اين بخش از دولت در سطح کلان باشيم.
وي افزود: به تناسب افزايش اطلاع رساني و آشنا شدن مردم با خدمات دولت تدبير و اميد، ميزان رضايتمندي از کليت نظام افزايش مي يابد.نبايد چنين باشد که مديران ما از پاسخ به سوالات خبرنگاران و اصحاب رسانه، ممانعت ورزيده و سوالات آنان را بي جواب بگذارند.
وي با اشاره به اهم برنامه هاي استان در هفته دولت ادامه داد: اطلاع رساني خدمات دولت به مردم بايد در ايام نزديک به هفته دولت، بيش از پيش افزايش پيدا کرده و همين روند در ماه ها و ايام پس از هفته دولت نيز استمرار داشته باشد.
استاندار آذربايجان شرقي در بخشي از سخنان خود از تمامي مديران کل استان خواست که در تغيير مسئولان ادارات شهرستان ها، در درجه اول با فرماندار همان شهرستان، مشورت کنند چرا که فرماندار، مسئول اصلي يک شهرستان است و همچنين فرمانداران، بهتر از مديران کل از مشکلات شهرستان خود اطلاع دارند و بهتر مي توانند تشخيص دهند چه کسي صلاحيت لازم براي قبول مسئوليتي را دارد و يا خير.
جبارزاده با انتقاد شديد از سخنراني برخي در همايش روز مشروطيت تبريز عنوان کرد: تبريز و آذربايجان در طول تاريخ، همواره منادي وحدت، همدلي،محبت و صميمت بوده لذا به هيچ وجه اجازه نمي دهيم از اين استان، صداي مخالف با باور و اعتقاد عمومي مردم برآيد.
وي در همين راستا ادامه داد: اينکه برخي از افراد بيايند و بدون هيچ محدوديت و ابايي، هم از امکانات دولتي استفاده کنند و هم به شخص دوم کشور بعد از مقام معظم رهبري(مدظله) اهانت و فحاشي بکنند قابل قبول نيست.
وي با بيان اينکه مردم فهيم آذربايجان و تبريز قهرمان، اهل فحاشي، تهمت، افترا و اهانت نيستند ادامه داد: هر کسي خطايي بکند بايد در مقابل قانون،پاسخگو باشد. در مورد جريان اخير نيز هرچند بنده به عنوان نماينده عالي دولت در استان، شرمنده و متاسف شدم ولي مسئولاني که لوگوي اداره، سازمان و يا دانشگاه آنان بر روي پوستر همايش، بدون هماهنگي نصب شده بود از اين برنامه اعلام برائت کرده اند.
به گفته جبارزاده با نزديک شدن به ايام انتخابات، برخي افراد نهايت تلاش خود را براي ايجاد فضاي مسموم در جامعه به کار مي گيرند و با استفاده از هر فرصتي سعي در تخريب دولت خدمتگزار تدبير و اميد مي کنند.
وي تضعيف دولت را مقدمه و زمينه ساز تضعيف کليت نظام دانست و ادامه داد: يادمان نرفته است که شخص رهبر معظم انقلاب اسلامي(مدظله) سال گذشته را به سالي با عنوان " دولت، ملت،همدلي و همزباني" نامگذاري کرده و بر ضرورت تقويت ارتباط دولت و ملت تاکيد کردند. پس کجايند آناني که دم از ولايت فقيه مي زدند و مي زنند؟دولت، همان دولت است و رييس جمهور هم همان رييس جمهور.
جبارزاده با بيان اينکه عده اي تلاش مي کنند تا مردم را نسبت به نظام و دولت، مايوس و بدبين کنند افزود: هر شخصي که براي مايوس کردن و نااميدي مردم، تلاش مي کند بايد مطابق با قانون، مورد بازخواست قرار گيرد. تهمت، افترا و فحاشي نيز جرم است و شخص مجرم بايد در پيشگاه قانون ، حاضر شده و بازخواست شود.
وي انتقاد سازنده را لازمه داشتن جامعه اي پويا و فعال دانست و ادامه داد: افرادي که شعار نقد و انتقاد سر مي دهند قبل از هرچيز بايد بدانند که انتقاد با تخريب، فرق دارد.