احرارخبر: بعضي ها، به جرم سرقت، بعضيها به جرم قتل و حتي بعضيها هم به جرم بدهي، پشت ميله هاي آهني ميافتند، اما هستند! کساني هم که به جرم سرگرمي با طعم مرگ، مهمان حصارهاي آهني ميشوند.
جوان 22 ساله تبريزي به جرم مزاحمت به اورژانس تبريز، به شش ماه حبس محکوم شده و هم اکنون 45 روز است که در زندان تبريز، زنداني است.
اين جوان در کمتر از شش ماه 654 مورد مزاحمت تلفني براي اورژانس 115 تبريز ايجاد کرده است که صرفا 71 مورد از اين مزاحمت ها به اعزام آمبولانس منجر شده است.
اين مزاحم تلفني در صحبتهايش، انگيزه خود از ايجاد مزاحمت تلفني به اورژانس 115 را سرگرمي و تفريح دوستانه عنوان کرد و گفت: بعد از ارائه ماموريت کاذب به اپراتوري اورژانس، با دوستان خود در محل مورد نظر حاضر ميشديم تا به پيگيري هاي بينتيجه تکنسينهاي اورژانس بخنديم.
رئيس مرکز مديريت حوادث و فوريتهاي پزشکي آذربايجانشرقي در خصوص مزاحمت هاي تلفني به اورژانس 115 گفت: متاسفانه بيش از 20 درصد تماس ها با اپراتوري 115 مزاحمت تلفني است.
روزبه رجائي غفوري گفت: روزانه يک هزار و600 تا يک هزار و 700 تماس با اپراتوري 115 استان انجام مي گيرد.
وي گفت: از آغاز سال تا پايان تير در مجموع 200 هزار تماس با اپراتوري فوريتهاي پزشکي استان برقرار شده که از اين تعداد 44 هزار مورد مزاحمت تلفني بوده است.
وي ادامه داد: از مجموع اين تعداد مزاحمت تلفني، 400 مورد به اعزام آمبولانس به محل منجر شده و به نوعي ماموريت کاذب بوده است.
علمي، مشاور حقوقي مرکز مديريت حوادث و فوريتهاي پزشکي آذربايجانشرقي نيز از مزاحمت هاي تلفني اورژانس به عنوان دردسرهاي بي پايان ياد کرد و گفت: هم اکنون 35 مورد پرونده مزاحمت تلفني براي اورژانس استان در مراجع قضايي مطرح است که از اين تعداد 12 مورد منجر به صدور کيفر خواست و مابقي در حال طي مراحل مقدماتي است.
موسي خليل الهي، دادستان عمومي و انقلاب تبريز نيز در اين خصوص از اهتمام و جديت مراجع قضايي در رسيدگي به پرونده هاي مزاحمت تلفني به اورژانس 115 و آتشنشاني خبر داد و گفت: برابر قانون مجازات اين افراد از يک تا 6 ماه حبس است.
براساس اين گزارش، مزاحمان تلفني اورژانس 115، افرادي هستند که يا از روي بيکاري و يا عادت زشت، خاطرات تلخي را براي تکنسين هاي اورژانس 115 به ارمغان مي آورند.