1395/05/07 - 7 : 26
کد خبر: 13606
دوره‌هاي آموزشي چرخه کامل کارگاه عملي حسابداري در تبريز برگزار مي‌شود
احرار خبر: موسسه حسابداري و خدمات مديريت تراز سايار با همکاري مرکز علمي کاربردي جهاددانشگاهي استان، دوره‌هاي آموزشي "چرخه کامل کارگاه عملي حسابداري از سند افتتاحيه تا بستن حساب‌ها" را برگزار مي‌کند.

به گزارش احرار خبر، آرش حسينلو، مسئول برگزاري اين دوره‌ها، اظهار کرد: مرکز علمي کاربردي جهاددانشگاهي استان با همکاري موسسه حسابداري و خدمات مديريت تراز سايار دوره‌هاي آموزشي چرخه کامل کارگاه عملي حسابداري از سند افتتاحيه تا بستن حساب‌ها را به شکل کاملا عملي و به همراه ثبت اطلاعات واقعي يک شرکت با نرم افزار قدرتمند تراز سيستم به همراه تشريح کامل قوانين مالياتي، بيمه و حقوق و دستمزد برگزار مي‌کند.

وي افزود: اين دوره‌ها شامل دوره مقدماتي و تکميلي بوده و  گواهي معتبر علمي از سوي جهاددانشگاهي به شرکت کنندگان در اين دوره ها ارائه مي‌شود.

وي اظهار کرد: با عنايت به تفاوت کار در محيط عملي و آموزش‌هاي تئوري آکادميک در رشته حسابداري که ناشي از تدريس صرف واحدهاي تعيين شده از سوي دانشگاه‌ها توسط اساتيد حسابداري و عدم ايجاد ارتباط با صنعت و دانشگاه در اين رشته مي‌باشد، موسسه حسابداري و خدمات مديريت تراز سايار آذربايجان با توجه به پيشينه خود در برگزاري کارگاه هاي تخصصي و عملي خود از سال 1386 ، اقدام به انتقال تجارب عملي به دانشجويان و  فارغ التحصيلان رشته حسابداري در قالب کارگاه عملي حسابداري با همکاري مرکز علمي کاربردي جهاد دانشگاهي تبريز کرده است.

 حسينلو يادآور شد: در اين کارگاه انتقال تجربيات در قالب ثبت اطلاعات واقعي يک شرکت هم به شکل دستي و هم به شکل نرم افزاري در دو مرحله مقدماتي و تکميلي خواهد بود . همچنين نرم افزار مورد آموزش يکي از نرم افزارهاي قدرتمند مالي صنعتي با نام تراز سيستم بوده که توسط اين موسسه طراحي شده است .

وي افزود: آموزش نکات خاص و کاربردي حقوق و دستمزد و قوانين سازمان تامين اجتماعي، قانون ماليات‌هاي مستقيم، ارزش افزوده و ماده 169 مکرر ( معاملات فصلي ) به عنوان نقطه عطف اين کارگاه خواهد بود .

وي اظهار کرد: در کنار اين دوره، گروهي در شبکه مجازي تلگرام با عنوان" کارگاه عملي حسابداري" ايجاد شده است که فايل‌هاي مربوط به حسابداري عملي و قوانين و مقررات بيمه و ماليات و تجربيات و پرسش و پاسخ هاي اعضا جهت پربار شدن کارگاه به اشتراک گذاشته خواهد شد .

حسينلو گفت: علاقمندان مي‌توانند جهت کسب اطلاعات بيشتر و ثبت نام به سايت موسسه تراز سايار به آدرس   www.tarazsayar.ir مراجعه کنند

کلیدواژه ها:
احساس خود را نسب به این خبر در قالب یکی از شکلک ها بیان کنید:
Happy sad wonder fear Hate angri
ارسال نظر
نام: 
پست الکترونیک:
نظر : 
سوال امنیتی : 
? 8 + 4

  آخرین اخبار
بازيکن تراکتور فصل را از دست داد
آذربايجان شرقي فردا پنجشنبه تعطيل نيست
گامي نوين در نهضت توسعه عدالت فضاهاي آموزشي آذربايجان شرقي / تقبل 234 کلاس درس در استان توسط بخش خصوصي
مقاومت شهرداري تبريز مرحله دوم ليگ دسته 2 واليبال را با پيروزي شروع کرد
رمال و دعانويس با400 شاکي در ملکان دستگير شد
انتصاب سرپرست اداره کل راه و شهرسازي آذربايجان شرقي
ورزقان با دماي 25 درجه زيرصفر سردترين شهر کشور
اولين جدال تراکتور با يک تيم بحريني؛ نماينده ايران در انديشه درخشش در آسيا
رستگاري در دقيقه 90 /صدرنشيني موقت
337 کيلوگرم مواد مخدر در آذربايجان شرقي کشف و ضبط شد
  پربازدیدترین اخبار
رستگاري در دقيقه 90 /صدرنشيني موقت
بازيکن تراکتور فصل را از دست داد
رمال و دعانويس با400 شاکي در ملکان دستگير شد
آذربايجان شرقي فردا پنجشنبه تعطيل نيست
مقاومت شهرداري تبريز مرحله دوم ليگ دسته 2 واليبال را با پيروزي شروع کرد
اولين جدال تراکتور با يک تيم بحريني؛ نماينده ايران در انديشه درخشش در آسيا
گامي نوين در نهضت توسعه عدالت فضاهاي آموزشي آذربايجان شرقي / تقبل 234 کلاس درس در استان توسط بخش خصوصي
تمام ادارات و مدارس آذربايجان شرقي فردا تعطيل است
ورزقان با دماي 25 درجه زيرصفر سردترين شهر کشور
انتصاب سرپرست اداره کل راه و شهرسازي آذربايجان شرقي
کلیه حقوق مادی و معنوی این وب گاه محفوظ است.