مدير عامل شرکت آب و فاضلاب آذربايجانشرقي گفت: طرح تامين آب شرب بهداشتي شهر تسوج با 37 ميليارد ريال اعتبار به زودي به بهرهبرداري ميرسد.
رضا پوررجب بعد از ظهر امروز در گفتوگو با خبرنگاران در خصوص طرح آبرساني تسوج اظهار کرد: شرکت آب و فاضلاب آذربايجانشرقي با هدف بهرهمندي مردم از آب شرب سالم و بهداشتي و همچنين ذخيرهسازي آب پس از مطالعات طرح عمليات اجرايي آن از سال گذشته آغاز شده است.
مدير عامل شرکت آب و فاضلاب آذربايجانشرقي با اشاره به اهميت طرح آبرساني شهر تسوج افزود: شرکت آب و فاضلاب آذربايجانشرقي به منظور تامين آب شرب شهر تسوج در سالهاي اخير طرحهاي مختلفي از جمله حفر و تجهيز چندين حلقه چاه، اجراي چندين کيلومتر خط انتقال و خريد آب از کشاورزان را انجام داده است.
وي ادامه داد: ولي متاسفانه به خاطر خشکساليهاي اخير و کاهش شديد سطح آبهاي زيرزميني وضعيت آبي دشت تسوج به حالت بحراني رسيد از اينرو با مطالعه مجدد و بررسي گزينههاي مختلف تنها گزينه مطمئن براي تامين آب شهر تسوج، انتقال آب از لينک شبستر بود که با انتخاب پيمانکار طرح هم اکنون اجراي طرح آبرساني با جديت در حال اجرا است.
مدير عامل شرکت در ادامه به مشخصات و ميزان پيشرفت فيزيکي طرح آبرساني شهر تسوج اشاره کرد و افزود: طرح آبرساني به تسوج شامل اجراي خط انتقال به طول 26 هزار متر در اقطار 300 ميليمتري از جنس چدن داکتيل با پيشرفت فيزيکي 90 درصد بوده و دو باب مخزن 3 هزار متر مکعبي در شبستر و يک باب مخزن 2 هزار مترمکعبي در تسوج با پيشرفت فيزيکي 55 درصد و همچنين يک باب ايستگاه پمپاژ به ظرفيت 40 ليتر در ثانيه با پيشرفت فيزيکي 30 درصد در حال اجرا است.
وي در خصوص هزينه اجراي طرح گفت : طرح آبرساني به تسوج با هزينهاي بالغ بر 37 ميليارد ريال اعتبار از محل درآمدهاي عمومي و منابع داخلي شرکت اجرا شده است.
پوررجب اظهار اميدواري کرد که اين طرح به زودي به بهره برداري کامل برسد.