1392/2/18 - 06 : 53
کد خبر: 1037
معاون سياسي و امنيتي استاندار آذربايجان‌شرقي تاکيد کرد
توجه ويژه به بحث بهداشت رواني جامعه و اصلاح سبک زندگي
معاون سياسي و امنيتي استاندار آذربايجان‌شرقي توجه ويژه به بحث بهداشت رواني جامعه و اصلاح سبک زندگي مردم را مورد تاکيد قرار داد و گفت: در حوزه بهداشت و سلامت، بيشتر پيگيري‌ها و بحث مربوط به معلول‌هاست و از علت‌ها غفلت شده است.

محمدعلي نصرتي در جلسه کارگروه سلامت و امنيت غذايي استان، افزود: متاسفانه بسياري از مردم در روش زندگي خود نسبت به آموزه‌هاي ديني کم‌توجهي مي‌کنند که همين امر منشأ بسياري از بيماري‌ها و مشکلات را پديد آورده است.

وي با تاکيد بر اين که بايد در مورد شيوه صحيح زندگي، آموزش‌هاي لازم به مردم داده شود، خاطرنشان کرد: تا زماني که اين موضوع به لحاظ اعتقادي اصلاح نشود شاهد تحميل هزينه‌هايي بر مردم خواهيم بود و براي پيشگيري از آن بايد مشارکت آگاهانه مردم را جلب کنيم.

معاون سياسي و امنيتي استاندار آذربايجان شرقي در ادامه با اشاره به طرح پزشک خانواده، گفت: اين طرح يکي از مهمات حوزه درمان و سلامت کشور است و خوشبختانه مقدمات اجراي آن در استان نيز فراهم شده است.

نصرتي با بيان اين که سلامتي و حفظ جان مردم فوق‌العاده اهميت دارد، افزود: بايد در اجراي طرح پزشک خانواده به سمت اقدامات نرم از قبيل روشنگري و اطلاع‌رساني به مردم پيش برويم تا مردم افق روشني را در اين زمينه مشاهده و به چشم سرمايه‌گذاري به آن نگاه کنند.

وي با اشاره به اين که طرح پزشک خانواده در کشورهاي پيشرفته دنيا اجرا شده، اظهار داشت: همکاري و مشارکت مردم در اين مقوله سرنوشت‌ساز ضروري است و بايد رسانه‌هاي گروهي به ويژه صدا و سيما در زمينه اقناع مردم و آگاه‌سازي نقش فعالانه‌اي ايفا کنند.

رئيس دانشگاه علوم پزشکي تبريز هم در اين جلسه از آغاز اجراي طرح پزشک خانواده در شهرهاي بالاي 20 هزار نفر استان خبر داد و افزود: اجراي اين طرح مانع از اتلاف وقت، هزينه و انرژي مردم و موجب پيشگيري از بسياري از مشکلات و بيماري‌ها که چه بسا در روال فعلي درمان و سلامت تشديد مي‌شود، خواهد شد.

عليرضا يعقوبي با بيان اين که مقدمات اجراي اين طرح در استان فراهم شده، افزود: اجراي طرح پزشک خانواده براي رسيدن به شاخص‌هاي بين‌المللي در حوزه سلامت، ضروري است و اميدوارم اجراي آن موجب ارتقاي وضعيت بهداشت و درمان در استان شود.

در اين جلسه همچنين گزارشي از وضعيت اجراي طرح بسيج ملي ارتقاي سلامت ايرانيان با محوريت سنجش فشار خون و تناسب اندام در سطح استان ارائه شد. 

کلیدواژه ها:
احساس خود را نسب به این خبر در قالب یکی از شکلک ها بیان کنید:
Happy sad wonder fear Hate angri
ارسال نظر
نام:
پست الکترونیک:
نظر :
سوال امنیتی :
? 3 + 3

  آخرین اخبار
پرداخت حقوق بازنشستگان تأمين اجتماعي 30 و 31 فروردين/ زمان پرداخت معوقات متناسب‌سازي
6 طبقه ساخت و ساز غيرمجاز با حکم قضائي در محله بيلانکوه تخريب شد
شروع تملک باغ ميوه‌هاي تبريز در سال 1404
ريل گذاري براي تامين مسکن اصحاب فرهنگ،‌ هنر و رسانه
اراده مديريت ارشد استان بر حل مشکلات توليد و صنعت است
دماي هواي آذربايجان شرقي کاهش مي‌يابد
نواي موغام بار ديگر در تبريز طنين‌انداز مي‌شود
اعلام اسامي برندگان قرعه‌کشي 30 دستگاه دوچرخه ويژه تماشاگران بازي دو تيم تراکتور و استقلال
برنامه هاي کلان زيست محيطي تبريز تشريح شد
ساعت کاري بانک‌ها در سال جديد اعلام شد
  پربازدیدترین اخبار
برنامه هاي کلان زيست محيطي تبريز تشريح شد
اعلام اسامي برندگان قرعه‌کشي 30 دستگاه دوچرخه ويژه تماشاگران بازي دو تيم تراکتور و استقلال
دماي هواي آذربايجان شرقي کاهش مي‌يابد
اعتبار کالابرگ دهک‌هاي اول تا سوم واريز شد
6 طبقه ساخت و ساز غيرمجاز با حکم قضائي در محله بيلانکوه تخريب شد
ريل گذاري براي تامين مسکن اصحاب فرهنگ،‌ هنر و رسانه
اراده مديريت ارشد استان بر حل مشکلات توليد و صنعت است
پرداخت حقوق بازنشستگان تأمين اجتماعي 30 و 31 فروردين/ زمان پرداخت معوقات متناسب‌سازي
نواي موغام بار ديگر در تبريز طنين‌انداز مي‌شود
شروع تملک باغ ميوه‌هاي تبريز در سال 1404
کلیه حقوق مادی و معنوی این وب گاه محفوظ است.