معاون سياسي و امنيتي استاندار آذربايجانشرقي توجه ويژه به بحث بهداشت رواني جامعه و اصلاح سبک زندگي مردم را مورد تاکيد قرار داد و گفت: در حوزه بهداشت و سلامت، بيشتر پيگيريها و بحث مربوط به معلولهاست و از علتها غفلت شده است.
محمدعلي نصرتي در جلسه کارگروه سلامت و امنيت غذايي استان، افزود: متاسفانه بسياري از مردم در روش زندگي خود نسبت به آموزههاي ديني کمتوجهي ميکنند که همين امر منشأ بسياري از بيماريها و مشکلات را پديد آورده است.
وي با تاکيد بر اين که بايد در مورد شيوه صحيح زندگي، آموزشهاي لازم به مردم داده شود، خاطرنشان کرد: تا زماني که اين موضوع به لحاظ اعتقادي اصلاح نشود شاهد تحميل هزينههايي بر مردم خواهيم بود و براي پيشگيري از آن بايد مشارکت آگاهانه مردم را جلب کنيم.
معاون سياسي و امنيتي استاندار آذربايجان شرقي در ادامه با اشاره به طرح پزشک خانواده، گفت: اين طرح يکي از مهمات حوزه درمان و سلامت کشور است و خوشبختانه مقدمات اجراي آن در استان نيز فراهم شده است.
نصرتي با بيان اين که سلامتي و حفظ جان مردم فوقالعاده اهميت دارد، افزود: بايد در اجراي طرح پزشک خانواده به سمت اقدامات نرم از قبيل روشنگري و اطلاعرساني به مردم پيش برويم تا مردم افق روشني را در اين زمينه مشاهده و به چشم سرمايهگذاري به آن نگاه کنند.
وي با اشاره به اين که طرح پزشک خانواده در کشورهاي پيشرفته دنيا اجرا شده، اظهار داشت: همکاري و مشارکت مردم در اين مقوله سرنوشتساز ضروري است و بايد رسانههاي گروهي به ويژه صدا و سيما در زمينه اقناع مردم و آگاهسازي نقش فعالانهاي ايفا کنند.
رئيس دانشگاه علوم پزشکي تبريز هم در اين جلسه از آغاز اجراي طرح پزشک خانواده در شهرهاي بالاي 20 هزار نفر استان خبر داد و افزود: اجراي اين طرح مانع از اتلاف وقت، هزينه و انرژي مردم و موجب پيشگيري از بسياري از مشکلات و بيماريها که چه بسا در روال فعلي درمان و سلامت تشديد ميشود، خواهد شد.
عليرضا يعقوبي با بيان اين که مقدمات اجراي اين طرح در استان فراهم شده، افزود: اجراي طرح پزشک خانواده براي رسيدن به شاخصهاي بينالمللي در حوزه سلامت، ضروري است و اميدوارم اجراي آن موجب ارتقاي وضعيت بهداشت و درمان در استان شود.
در اين جلسه همچنين گزارشي از وضعيت اجراي طرح بسيج ملي ارتقاي سلامت ايرانيان با محوريت سنجش فشار خون و تناسب اندام در سطح استان ارائه شد.