دبير کل حزب موتلفه گفت: خاتمي و هاشمي آنگونه که تاکنون از شرايط استنباط ميشود قصد آمدن ندارند ولي اين به آن معنا نيست که اصلاحطلبان وارد صحنه انتخابات نميشوند.
محمدنبي حبيبي در حاشيه سفر به اردبيل اظهار داشت: هاشمي هيچ ارتباطي چه سازماني و يا غيرسازماني با ما ندارد و آل اسحاق را با اراده شوراي مرکزي انتخاب کرديم و در اين رابطه با کسي جز شوراي مرکزي مشورت نکردهايم و نامزد نهايي ما محسوب ميشود.
وي با يادآوري اينکه چند جريان براي انتخابات تلاش ميکنند، خاطرنشان کرد: معتقدم جريان اصولگرايي در ميداني پاي به رقابت گذاشته است که به احتمال زياد با رقباي جدي روبرو است.
دبير کل حزب موتلفه يادآور شد: حدس دوم ما اين است که جريانات رقيب در مقابل اصولگرايي ممکن است براي داشتن نامزد واحد به يک نظر مشترک برسند.
حبيبي گفت: با توجه به اينکه از طرف اصولگرايان نامزدهاي متعدد وارد رقابت شدهاند و روز به روز نيز در حال ازدياد هستند راه حل اين مشکل که ميتواند به پراکندگي راي اصولگرايان بينجامد محور قرار دادن روحانيت و نظر آنهاست.
وي عنوان کرد: ما معتقديم با توجه به ازدياد کانديداها و احتمال شکستن راي اصولگرايان بايد محور روحانيت را ملاک عمل قرار دهيم چرا که احترام اصولگرايان براي روحانيت مشهود و معلوم است.
دبير کل حزب موتلفه بيان داشت: با توجه به اين محوريت اصولگرايان ميتوانند به اجماع برسند به شرط آنکه ساير کانديداها نيز از نامزدي منصرف شوند و ما اين ساز و کار را عملياتي ميدانيم و معتقديم اصولگرايان همگي به طرف يک ائتلاف بزرگ با محوريت روحانيت حرکت کنند.
خاتمي و هاشمي نميآيند/احتمالاً اصلاحطلبان نامزد واحد معرفي کنند
حبيبي در خصوص حضور اصلاحطلبان به ويژه هاشمي و خاتمي افزود: خاتمي و هاشمي آنگونه که تاکنون از شرايط استنباط ميشود قصد آمدن ندارند ولي اين به آن معنا نيست که اصلاحطلبان وارد صحنه انتخابات نميشوند.
وي تصريح کرد: اصلاح طلبان با توصيه هاشمي و خاتمي سعي دارند نامزدهاي خود را تقليل دهند و با نامزد واحد وارد انتخابات شوند.
اين فعال سياسي به مرزبندي اصلاحطلبان داخل نظام و فتنهگران اشاره کرد و ادامه داد: اصلاحطلبي که قانون اساسي، رهبري و نظام را قبول داشته باشد اين اصلاح طلب داخل نظام است و حق طبيعي اوست که در رقابتهاي انتخاباتي حضور پيدا کند.
حبيبي به خبرنگار فارس در اردبيل گفت: اين احتمال را ميدهيم که عدهاي از اصلاحطلبان که اصل نظام را قبول دارند وارد فاز انتخاباتي شوند اما با توصيه بزرگان نامزد واحد معرفي ميکنند که در اين صورت رقيب جدي ما هستند.
وي در پاسخ به سئوالي در خصوص احتمال رايآوري کانديداي حزب موتلفه ابراز داشت: از اول اعلام کرديم که اکثر اصولگرايان که نامزد شدهاند اين ساز و کار را بپذيرند و زير چتر روحانيت قرار گيرند تا به کانديداي نهايي دست يابيم.
دبير کل حزب موتلفه تاکيد کرد: در داوري نهايي روحانيت به هر کانديدايي رسيدهاند بقيه ملزم به کنار رفتن باشند و اگر اين ساز و کار بر جريان انتخاب يک نامزد واحد حاکم باشد ما نيز تن خواهيم داد و به نظر اصولگرايان احترام ميگذاريم.
جريان انحرافي آرام آرام وارد ميدان ميشود / براي شوراي نگهبان تعيين تکليف نکنيم
حبيبي در خصوص جريان انحرافي و رد صلاحيت احتمالي آنها نيز خاطرنشان کرد: تاييد و رد صلاحيت و تشخيص آن بر عهده ما نيست بلکه بر عهده شوراي نگهبان است.
وي يادآور شد: اما اينکه جريان انحرافي وارد ميدان انتخابات ميشود يا نه، شواهد نشان ميدهد آنها قصد آمدن به ميدان انتخابات را دارند.
دبير کل حزب موتلفه افزود: آنها در انتخابات مجلس نيز قصد حضور داشتند اما موفق نشدند.
حبيبي اظهار داشت: آمدن آنها را به عنوان اراده خودشان پيشبيني ميکنيم ولي اينکه نامزد آنها با واسطه يا بيواسطه مورد تاييد شوراي نگهبان قرار گيرد يا نه لازم نيست براي شوراي نگهبان تعيين تکليف کنيم.
وي تصريح کرد: هر چه شوراي نگهبان نظر بدهد همه ما تمکين ميکنيم.
سفرهاي استاني رئيس جمهور کار غيرضروري و تلف کردن وقت است
دبير کل حزب موتلفه در پاسخ به سئوال خبرنگار فارس که در خصوص سفرهاي انتخاباتي احمدينژاد پرسيد، گفت: به نظر ميرسد حداقل اين سفرها کار غيرضروري است چون رئيس جمهور سه بار به استانها سفر کرده و تکرار مکررات گذشته يک نوع وقت تلف کردن است.
حبيبي ادامه داد: بهتر آن بود که رئيس جمهور بعد از سه بار سفر به مناطق مختلف بايد مينشست و نتيجه آن سفرها را تبديل به برنامه ميکرد.
وي در پايان ابراز داشت: البته شائبه انتخاباتي بودن اين سفرها نيز مطرح است ولي اميدواريم رئيس جمهور با رفتار صادقانه با ملت اين شائبه را از ذهنها خارج کند.