رئيس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان آذربايجانشرقي از تبديل استان آذريايجانشرقي به قطب فولاد کشور با ظرفيت توليد بيش از 6 ميليون تن در سال خبر داد.
محمدجعفر عظمايي صبح امروز در گفتوگو با خبرنگاران در خصوص اعلام برنامههاي پيشبيني شده براي سال 92 اظهار کرد: در سالي که به سال حماسه سياسي و اقتصادي مزين شده مقرر است کمک به رفع مشکلات وموانع فعاليت واحدهاي توليدي موجود و نيز حمايت از واحدهاي توليدي ارزآور و صادراتگرا را سرلوحه کارهاي خود قرار دهيم.
وي ضمن تبيين برنامههاي سازمان در سال جديد، تامين سرمايه در گردش واحدهاي توليدي، تکميل طرحهاي نيمه تمام صنعتي، رفع موانع پيش روي واردات مواد اوليه و ماشين آلات واحدهاي صنعتي و برنامهريزي براي تکميل زنجيره تامين توليد در استان را از اولويتهاي کاري سازمان براي سالجاري دانست.
عظمايي خاطرنشان کرد: جذب سهميههاي استان از اعتبارات و مشوقهاي صادراتي پيشبيني شده در بودجه سال 92، ايجاد شرکتهاي توانمند تامين کننده مواد اوليه مورد نياز واحدهاي توليدي، استفاده از توان سرمايهگذاري شرکتهاي ايميدرو و ايدرو در اجراي طرحهاي نوين سرمايهگذاري و تامين زيرساختهاي مورد نياز شهرکهاي صنعتي با اولويت بخش صنعت از ديگر برنامههاي سازمان صنعت، معدن و تجارت آذربايجانشرقي براي سال 92 است.
عظمايي در ادامه مهمترين رويداد سال گذشته در حوزه معدن را بهرهبرداري از بزرگترين مجتمع توليد آلومينا نفلين سيليت در مجتمع مس سونگون عنوان کرد.
وي تبديل استان آذربايجانشرقي به قطب فولاد کشور با ظرفيت توليد بيش از 6 ميليون تن در سال و نيز معرفي واحدهاي توليدي براي استفاده از تسهيلات ريالي صندوق توسعه ملي با سهم 15 درصدي از کل کشور و کسب رتبه اول کشور در اين زمينه را از اتفاقات شاخص حوزه صنعت استان برشمرد.
عظمايي دستيابي به ميزان صادرات بيش از 2 ميليارد دلار به مقصد 85 کشور جهان را دستاورد مهم حوزه تجارت استان در سال 91 دانسته و توسعه همکاريهاي تجاري با کشورهاي CIS ، عراق و ترکيه را از ديگر مهمترين رويدادهاي استاني در سال گذشته دانست و افزود: استان در سال 91 پذيراي 10 هيئت تجاري اقتصادي از کشورهاي مختلف بوده است.
عظمايي در تعريف سالي که گذشت، گفت: سال 91 براي سازمان سال پيادهسازي مباني اقتصاد مقاومتي در حوزه صنعت و تجارت و تلاش براي توليد صادرات محور و ارزآور بود.