معاون وزير جهاد کشاورزي و عضو هيئت مديره کشت و صنعت مغان گفت: بحث واگذاري کشت و صنعت مغان به بخش خصوصي، امسال منتفي است اما اين کار يکي از اولويتهاي اين مجموعه است.
غلامرضا رازقي در سفر به اردبيل اظهار داشت: بحث واگذاري کشت و صنعت مغان به صورت کامل منتفي نشده است و ما بر اساس اصل 44 نيازمند تغيير فضا و تلاش مضاعف در اين بنگاه اقتصادي هستيم تا بتوانيم توليد را همراه با کيفيت افزايش دهيم.
وي خاطرنشان کرد: البته موضوع واگذاري کشت و صنعت به بخش خصوصي در حال رسيدگي است اما در حال حاضر اولويت ما توجه بيشتر به نوينسازي اين مجموعه و در نتيجه افزايش توليد است.
معاون وزير جهاد کشاورزي بيان اينکه مديرعامل کشت و صنعت هنوز تعيين نشده است، يادآور شد: در حال حاضر وضعيت کشت و صنعت مغان به جهت توليد، وضعيت خوبي است و امسال يک رشد چشمگيري را در توليد شاهد خواهيم بود.
رازقي در اردبيل گفت: هم اقليم مناسب و هم شرايط مجموعه کشت و صنعت با همراهي نيروهاي پرتلاش ميطلبد تا با بهرهگيري از توانمندي علمي بتوانيم به رشد واقعي دست پيدا کنيم.
اين مسئول عنوان کرد: هم بخش غيردولتي و هم بخشخصوصي در سال مزين به نام حماسه سياسي و اقتصادي بايد تلاش همه جانبه خود را بهکار گيرند تا کشور به بهترين شرايط و آرمانيترين وضعيت در امر توليد برسد.
پرورش ماهي در قفس در اولويت سازمان شيلات است
رئيس سازمان شيلات کشور در بخش ديگري از سخنان خود بيان داشت: ما در استانهاي ساحلي علاوه بر شرايط موجود، ظرفيتهايي را براي بهرهبرداري مناسبتر از آبهاي خليج فارس، درياي عمان و آبهاي دور اقيانوس هند مشاهده ميکنيم که اميدواريم اين ظرفيتها بتواند افزايش توليد محصولات شيلاتي را سبب شود.
رازقي افزود: در مناطق ساحلي ايران پرورش ماهي در قفس متناسب با اقليم و شرايط دريا جزو اولويتهاي اين سازمان است به طوري که ما تلاش ميکنيم تا ايمنسازي شناورهاي صيادي و استحصال ماهي از دريا را ارتقاء بخشيم چرا که توليدات ما هم ميتواند در مصرف روزانه مردم و هم صنايع وابسته بسيار تاثيرگذار و نقشآفرين باشد.
وي در پايان تصريح کرد: اين توليدات هم براي مصارف داخلي و هم براي مهيا شدن شرايط صادرات بسيار با اهميت است به طوري که استفاده از توانمندي نوار ساحلي در پرورش ماهي گرمابي و سردآبي بستگي به اقليم طبيعت از اولويتها و راهکارهاي جدي و اساسي است.