1392/1/28 - 14 : 59
کد خبر: 880
زخم‏هاي مردم زنجان سر باز کرد
مشکلات مسکن مهر فرياد متقاضيان زنجاني را درآورد
تعدادي از متقاضيان مسکن مهر شهر زنجان به دليل وجود مشکلاتي جلوي استانداري زنجان تجمع کردند.

دليل اصلي تجمع‎ ظهر امروز جلوي استانداري زنجان دريافت پول‎هاي اضافي از متقاضيان مسکن مهر توسط پيمانکاران پروژه و عدم تحويل مسکن در موعد معين است.

بر اساس گفته تجمع‏کنندگان، آنها از سال‏هاي 87 و 86 براي دريافت مسکن مهر ثبت نام کرده‏اند و بايد دو سال پيش واحدهاي خود را تحويل مي‏گرفتند.

به گفته يکي از تجمع‏کنندگان در حال حاضر از ثبت نام‎کنندگان مسکن مهر خواستار واريز 4 ميليون تومان به عنوان هزينه‏هاي مصالح شده‏اند، اين در حالي است که عنوان کرده‏اند اين 4 ميليون تومان نيز علي‏الحساب است.

مشخص نبودن زمان تحويل واحدهاي مسکن مهر يکي از مهم‏ترين نگراني‏هاي اين تجمع‏کنندگان بود.

لازم به ذکر است که بر اساس گفته يکي از متقاضيان مسکن مهر در اين تجمع، نظارت مناسبي توسط تعاوني مسکن مهر بر عملکرد پيمانکاران پروژه‏هاي «احرار» و «ساتراپ» نشده است.

به گفته آنها پيمانکاران پروژه‏ها قصد سوء‏ا ستفاده از متقاضيان را دارند.

برخي از اين تجمع‎کنندگان با بيان اينکه پول آنها پنج سال است دست پيمانکاران مانده، گفت: به جاي درخواست پول و هزينه‏هاي اضافي خواستار سود پول خود هستيم.

بر اساس اعلام تجمع‏کنندگان در نتيجه اعتراض به مهندس ناظر پروژه‏هاي ساتراپ و احرار وي اظهار داشته که به گفته وزير مابه‏التفاوت هزينه‏ها از مردم گرفته مي‏شود.

*درد دل‏ها و زخم‎هاي مردم زنجان سر باز کرد

يکي از تجمع‏کنندگان از نان و پنير سفره و بچه‏هاي قد و نيم قد خود گفته و از مسئولان استان زنجان خواست تا سري به محل زندگي آنها بزنند تا شايد با درد‎هاي اين قشر آشنا شوند.

اين زن درد ديده مي‏گفت :هيچ کدام از مسئولان لحظه‏اي شرايط و وضعيت زندگي ما را نمي‏توانند تحمل کنند و در حال حاضر زندگي وي و کودکانش به سختي مي‏گذرد.

مسکن مهر با وجود خير و برکاتي که براي بسياري از مردم طبقه پايين جامعه داشته است، سبب بروز سوء ‏استفاده‏هايي نيز در اين حوزه شد.

مشکل مسکن براي بسياري از جوانان از جمله جواناني که در شرف ازدواج هستند به عنوان يک غول شکست‏ ناپذير مطرح است.

لازم به ذکر است، در يکي از جلسات استاندار زنجان قول ارائه واحدهاي مسکن مهر به خبرنگاران استان زنجان را داده است.

متاسفانه با وجود پيگيري‏هاي مکرر و حمايت استاندار زنجان، خبرنگاران استان در اين زمينه به نتيجه‏اي نرسيده‏اند و با مشکلاتي در اداره کل راه و شهرسازي مواجه هستند.

کلیدواژه ها:
احساس خود را نسب به این خبر در قالب یکی از شکلک ها بیان کنید:
Happy sad wonder fear Hate angri
ارسال نظر
نام: 
پست الکترونیک:
نظر : 
سوال امنیتی : 
? 6 + 2

  آخرین اخبار
گامي نوين در نهضت توسعه عدالت فضاهاي آموزشي آذربايجان شرقي / تقبل 234 کلاس درس در استان توسط بخش خصوصي
مقاومت شهرداري تبريز مرحله دوم ليگ دسته 2 واليبال را با پيروزي شروع کرد
رمال و دعانويس با400 شاکي در ملکان دستگير شد
انتصاب سرپرست اداره کل راه و شهرسازي آذربايجان شرقي
ورزقان با دماي 25 درجه زيرصفر سردترين شهر کشور
اولين جدال تراکتور با يک تيم بحريني؛ نماينده ايران در انديشه درخشش در آسيا
رستگاري در دقيقه 90 /صدرنشيني موقت
337 کيلوگرم مواد مخدر در آذربايجان شرقي کشف و ضبط شد
.تردد در محورهاي اصلي و فرعي آذربايجان شرقي برقرار است
سونگون در مسير توسعه؛ تحقق رکوردهاي توليد و پيشرفت پروژه‌هاي عظيم
  پربازدیدترین اخبار
رستگاري در دقيقه 90 /صدرنشيني موقت
337 کيلوگرم مواد مخدر در آذربايجان شرقي کشف و ضبط شد
.تردد در محورهاي اصلي و فرعي آذربايجان شرقي برقرار است
رمال و دعانويس با400 شاکي در ملکان دستگير شد
مقاومت شهرداري تبريز مرحله دوم ليگ دسته 2 واليبال را با پيروزي شروع کرد
اولين جدال تراکتور با يک تيم بحريني؛ نماينده ايران در انديشه درخشش در آسيا
گامي نوين در نهضت توسعه عدالت فضاهاي آموزشي آذربايجان شرقي / تقبل 234 کلاس درس در استان توسط بخش خصوصي
انتصاب سرپرست اداره کل راه و شهرسازي آذربايجان شرقي
ورزقان با دماي 25 درجه زيرصفر سردترين شهر کشور
تمام ادارات و مدارس آذربايجان شرقي فردا تعطيل است
کلیه حقوق مادی و معنوی این وب گاه محفوظ است.