1392/1/28 - 14 : 10
کد خبر: 867
نماينده مردم بستان‌آباد:
بازار مرغ مديريت عرضه و تقاضا را مي‌طلبد
نماينده مردم بستان‌آباد در مجلس شوراي اسلامي گفت: وضعيت کنوني بازار مرغ مديريت عرضه و تقاضا را مي‌طلبد.

غلامرضا نوري امروز اظهار کرد: در حال حاضر به مانند سال‌هاي گذشته کاهش تقاضا از سوي مصرف‌کننده صورت گرفته که نبايد اين امر منجر به کاهش توليد شود و مسئولان و نهادهاي ذي‌ربط از جمله پشتيباني امور دام بايد به منظور جلوگيري از کاهش توليد اقدامات لازم را انجام دهند.

نوري با هشدار نسبت به عواقب کاهش توليد گفت: کاهش توليد در بخش مرغ در مدتي کمتر از چند ماه و به خصوص با نزديک شدن به ماه رمضان دوباره تعادل در بازار اين محصول را برهم زده و هر دو قشر يعني مصرف‌کننده و توليدکننده را با مشکلات عديده‌اي مواجه خواهد کرد.

وي در ادامه خواستار خريد تضميني و ذخيره‌سازي محصولات توليدکنندگان شد و افزود: با انجام اين اقدام نه تنها ثبات و تعادل در اين بازار حفظ مي‌شود بلکه مي‌تواند با نگاهي دقيق بحث صادرات مرغ را نيز در دستور کار قرار داد.

اين عضو کميسيون کشاورزي مجلس در زمينه نهاده‌هاي مصرفي در حوزه مرغ را نيز يادآور شد و گفت: ميزان مصرف نهادها در اين بخش 200 هزار تن است که بايد به ميزان 500 هزار تن در انبارها ذخيره‌سازي شود تا مصرف‌کنندگان اين اقلام که مرغداري‌ها و در واقع اصلي‌ترين تامين‌کنندگان گوشت مرغ هستند با مشکل کمبود نهاده‌ها مواجه نشوند.

وي اضافه کرد: تجربه نشان داده که مديريت بخش نهاده‌هاي مصرفي در اين حوزه نيز از تاثيرگذارترين موارد در قيمت هم براي توليدکننده و هم براي مصرف‌کننده است.

بنا به گزارشاتي که از سوي توليدکنندگان و پرورش‌دهندگان مرغ ارائه شده در چند روز گذشته کاهش خريد از پرورش‌دهندگان مرغ زنده از سوي کشتارگاه‌هاي اتفاق افتاده که با گذشت زمان پديده کاهش تقاضا به تمام بدنه توليدي در بخش مرغ تسريع يافته و در نتيجه کاهش توليد درست همزمان با نزديک شدن به ماه رمضان و افزايش تقاضا از سوي مصرف‌کننده نهايي صورت خواهد گرفت و در نتيجه دوباره و مانند سال گذشته شاهد دگرگوني ناهمگون در بازار مرغ خواهيم بود.

اميد است با احساس مسئوليت از سوي مسئولان مربوطه مانند سال قبل شاهد کمبود مرغ و افزايش سرسام‌آور قيمت آن در بازار نباشيم که اين امر نه به نفع مصرف‌کننده و نه به نفع توليد‌کننده است.

اين نکته نيز قابل تاکيد است که اين نوسانات و عدم تعادل در بازار مرغ در دراز مدت تاثيرات جبران‌ناپذيري خواهد گذاشت که هم منافع مصرف‌کننده و هم توليدکننده را نشانه مي‌رود چرا که در درازمدت شاهد کاهش مصرف و خارج شدن مرغ از سبد غذايي خواهيم بود.

شايد هيچ‌کدام از ما يادمان نرفته که در سال‌هاي نه چندان دور براي قرار گرفتن گوشت مرغ در سبد غذايي خانوارها و جايگزين کرده با گوشت قرمز چه هزينه‌اي بر ما تحميل شد.

کلیدواژه ها:
احساس خود را نسب به این خبر در قالب یکی از شکلک ها بیان کنید:
Happy sad wonder fear Hate angri
ارسال نظر
نام: 
پست الکترونیک:
نظر : 
سوال امنیتی : 
? 6 + 8

  آخرین اخبار
آسمان آذربايجان شرقي تا اواسط هفته آينده برفي است
نمايشگاه‌هاي موضوعي، معرف شايسته زيبايي و توانمندي تبريز
بازيکن تراکتور فصل را از دست داد
آذربايجان شرقي فردا پنجشنبه تعطيل نيست
گامي نوين در نهضت توسعه عدالت فضاهاي آموزشي آذربايجان شرقي / تقبل 234 کلاس درس در استان توسط بخش خصوصي
مقاومت شهرداري تبريز مرحله دوم ليگ دسته 2 واليبال را با پيروزي شروع کرد
رمال و دعانويس با400 شاکي در ملکان دستگير شد
انتصاب سرپرست اداره کل راه و شهرسازي آذربايجان شرقي
ورزقان با دماي 25 درجه زيرصفر سردترين شهر کشور
اولين جدال تراکتور با يک تيم بحريني؛ نماينده ايران در انديشه درخشش در آسيا
  پربازدیدترین اخبار
بازيکن تراکتور فصل را از دست داد
آذربايجان شرقي فردا پنجشنبه تعطيل نيست
رمال و دعانويس با400 شاکي در ملکان دستگير شد
تمام ادارات و مدارس آذربايجان شرقي فردا تعطيل است
گامي نوين در نهضت توسعه عدالت فضاهاي آموزشي آذربايجان شرقي / تقبل 234 کلاس درس در استان توسط بخش خصوصي
مقاومت شهرداري تبريز مرحله دوم ليگ دسته 2 واليبال را با پيروزي شروع کرد
ورزقان با دماي 25 درجه زيرصفر سردترين شهر کشور
انتصاب سرپرست اداره کل راه و شهرسازي آذربايجان شرقي
آسمان آذربايجان شرقي تا اواسط هفته آينده برفي است
نمايشگاه‌هاي موضوعي، معرف شايسته زيبايي و توانمندي تبريز
کلیه حقوق مادی و معنوی این وب گاه محفوظ است.