1392/1/10 - 07 : 16
کد خبر: 739
مديرعامل سازمان خدمات موتوري شهرداري اروميه:
معضل ترافيک اروميه نيازمند چاره‌انديشي است
مديرعامل سازمان خدمات موتوري شهرداري اروميه گفت: يکي از مهم‌ترين مشکلاتي که هم اکنون در اروميه احساس مي‌شود ترافيک است که بايد در اين راستا تدابير لازم اتخاذ شود.

عربعلي بهمن‌خواه پيش از ظهر امروز در جمع خبرنگاران در اروميه اظهار داشت: ترافيک شهري در حال حاضر به يکي از بزرگترين معضل‌هاي جامعه شهرنشين اروميه تبديل شده است به همين دليل احداث معابر جديد امري ضروري تلقي مي‌شود همچنين نهادهاي مختلف بايد در راستاي رفع اين مشکل با يکديگر همکاري کنند.

وي از پايان بازگشايي ادامه خيابان علامه مجلسي اروميه خبر داد و گفت: در نتيجه مساعدت شهردار و اعضاي شوراي اسلامي شهر اروميه و با همکاري سازمان املاک شهرداري اروميه، عمليات آزادسازي خيابان علامه مجلسي در راستاي ساماندهي محورهاي تاثيرگذار در رفت و آمد به پايان رسيد به طوري که عمليات آزاد سازي، خاک‌برداري، شن‌ريزي، تسطيح و زيرسازي اين معبر تمام شده است.

بهمن‌خواه اضافه کرد: با صرف اعتباري به ميزان بيش از پنجاه ميليارد ريال عمليات فوق پايان يافته است همچنين روکش آسفالت اين خيابان به طول 200 متر نيز در مراحل پاياني خود قرار دارد.

وي ادامه داد: با توجه به اينکه اين خيابان معابر علامه مجلسي را به خيابان وليعصر ارتباط مي‌دهد در کاهش ترافيک مسيرهاي هم جوار موثر واقع مي‌شود به دنبال اجراي آن، روان‌سازي ترافيک در اين منطقه از شهر را شاهد مي‌شويم و اقشار مختلف مردم با سهولت بيشتري به رفت و آمد مي‌پردازند.

مديرعامل سازمان خدمات موتوري شهرداري اروميه فرا رسيدن سال نو را تبريک گفت و اظهار داشت: براي تنظيف و زيباسازي فضاي شهر در اين ايام برنامه‌ريزي شده است تا گردشگران در محيط مفرح و پاکيزه‌اي لحظات خود را سپري کنند چه بسا يک بار ديگر نيز اين خطه را مقصد خود قرار دهند در اين راستا پنج دستگاه ولو جارو براي جاروب شهري اقدام مي‌کنند همچنين براي شستشوي جدول‌هاي معابر يک دستگاه جدول‌شوي مکانيزه خريداري شده است.

وي با بيان اينکه هفتاد درصد جدول‌هاي شهر اروميه با دستگاه مذکور به صورت شبانه‌روزي شستشو مي‌شود، افزود: يک دستگاه کارواش سيار در کمپينگ اقامتي دهکده ساحلي چي‌چست براي شستشوي رايگان خودروهاي مسافران نوروزي اختصاص يافته است تا از اين رهگذر گام کوچکي در راستاي جلب رضايت مسافران نوروزي برداشته شود و با خاطرات دلنشيني از مهمان‌نوازي مردم اين خطه؛ اروميه را به مقصد شهر خود ترک کنند.

بهمن‌خواه به اجراي چهار پروژه توسط اين سازمان اشاره کرد و با اظهار اميدواري براي بهره‌برداري از آنها در آينده نزديک، اظهار داشت: پياده‌روسازي پارک دانشجو به مساحت هزار متر مربع، احداث رفيوژ مياني جاده شهيد کلانتري، آزاد سازي املاک مسير تقاطع غيرهم سطح ابوذر، احداث سايت و زيرسازي باند کند‌رو کمربندي خاتم الانبيا اروميه از جمله پروژه‌هاي در دست اقدام اين سازمان است که در صورت تعامل نهادهاي مختلف هر چه سريعتر مراحل ساخت و ساز به پايان رسيده و مورد بهره‌برداري قرار مي‌گيرند.

کلیدواژه ها:
احساس خود را نسب به این خبر در قالب یکی از شکلک ها بیان کنید:
Happy sad wonder fear Hate angri
ارسال نظر
نام: 
پست الکترونیک:
نظر : 
سوال امنیتی : 
? 2 + 8

  آخرین اخبار
گرما در راه آذربايجان شرقي
گرما در راه آذربايجان شرقي
آزادسازي2.4 هکتار از اراضي مجموعه تاريخي ربع رشيدي تبريز/آغاز فصل جديد کاوش‌ها
کوهنوردان تبريزي مفقود شده در سبلان پيدا شدند
قرارداد بزرگترين سالن سرپوشيده ورزشي کشور در تبريز امضا شد قرارداد
شيرجه مرگ بار به قزل اوزن
8 تبعه غيرمجاز در تبريز شناسايي و جمع آوري شدند
متن بيانيه رضا صديقي نمابنده مردم تبريز آذر شهر و اسکو در مجلس شوراي اسلامي درباره آتش بس ايران و رژيم جعلي صهـ.ـيوني
عليرضا بيرانوند نامزد عنوان بهترين دروازه‌بان آسيا شد
سرلشکر محمدسعيد ايزدي شهيد شد
  پربازدیدترین اخبار
متن بيانيه رضا صديقي نمابنده مردم تبريز آذر شهر و اسکو در مجلس شوراي اسلامي درباره آتش بس ايران و رژيم جعلي صهـ.ـيوني
رهبرانقلاب: سيلي سختي به آمريکا زديم و رژيم صهيوني تقريباً از پا درآمد و لِه شد
شيرجه مرگ بار به قزل اوزن
هيئات تبريز اجتماع ضدصهيوني برگزار مي‌کنند/ تمهيدات ترافيکي اعلام شد
8 تبعه غيرمجاز در تبريز شناسايي و جمع آوري شدند
قرارداد بزرگترين سالن سرپوشيده ورزشي کشور در تبريز امضا شد قرارداد
گرما در راه آذربايجان شرقي
کوهنوردان تبريزي مفقود شده در سبلان پيدا شدند
آزادسازي2.4 هکتار از اراضي مجموعه تاريخي ربع رشيدي تبريز/آغاز فصل جديد کاوش‌ها
گرما در راه آذربايجان شرقي
کلیه حقوق مادی و معنوی این وب گاه محفوظ است.