مديرکل آموزش و پرورش همدان گفت: در جشنواره نوجوان سالم 188 اثر دانشآموزي جمعآوري شد که از اين تعداد هفت عنوان فيلم، پنج عنوان مقاله، عکس و تصوير و 176 مقاله ارسال به دبيرخانه جشنواره ارسال شد.
به گزارش احرارنيوز به نقل از فارس ز همدان عباس حسنيمحتشم در جلسه جشنواره دانشآموزي نوجوان سالم در همدان اظهار داشت: سال 91 سال پرکار و در عين حال حساسي براي آموزش و پرورش بود؛ چراکه با توجه به مصوبات جديد بايد نظام جديد آموزشي را اجرا ميکرديم.
وي ادامه داد: تعدادي از افراد به صورت آگاهانه فراتر از مرزهاي ايران و برخيها هم ناآگاهانه در داخل کشور مشکلات و چالشهايي را پيش روي انقلاب قرار دادند که در اين بين تأثيرگذارترين نهاد آموزش و پرورش را با مشکلات زيادي مواجه کردند.
مديرکل آموزش و پرورش استان همدان خاطرنشان کرد: خوشبختانه با وجود تمام محدوديتها توانستيم موقعيت خود را سپري کرده و عملکرد موفقي داشته باشيم.
وي تصريح کرد: مجموعه برنامههايي که امسال شروع کرديم و با استدلال و موفقيت به پايان رسانديم؛ اگر براي سال 92 باقي مانده بود نميتوانستيم اجرا کنيم.
حسنيمحتشم با بيان اينکه در اجراي نظام تحول بنيادين برخي از افرادي صاحبنظر نبودند و نظرات غيرفني خود را القا ميکردند، عنوان کرد: اين افراد ميگفتند که نبايد آموزش و پرورش برنامههاي تحولاتي خودش را شروع کند و اگر آنگونه که آنها ميخواستند عقبنشيني ميکرديم، نميتوانستيم اين توفيقات را به دست بياوريم.
وي تأکيد کرد: اجراي نظام تحول بنيادين اين شجاعت را در دانشآموزان به وجود آورد که نسبت به سال گذشته 112 درصد از دانشآموزان در المپيادها شرکت کردند.
مديرکل آموزش و پرورش استان همدان با اشاره به کيفيت قبولي دانشآموزان افزود: کيفيت قبولي دانشآموزان بيش از 200 درصد افزايش يافته است.
وي با اشاره به بحث مقابله با مواد مخدر و فعاليتهاي آموزش و پرورش در اين زمينه تصريح کرد: با فعاليتهاي مختلف در آموزش و پرورش شاهد کاهش رفتارهاي پرخطر هستيم.
حسنيمحتشم در خصوص فراخوان مقاله با موضوع نوجوان سالم عنوان کرد: در بحث جشنواره نوجوان سالم 188 اثر دانشآموزي جمعآوري شد که از اين تعداد هفت عنوان فيلم، پنج عنوان مقاله، عکس و تصوير و 176 مقاله ارسال به دبيرخانه جشنواره ارسال شد.
وي به هدف از برگزاري جشنواره نوجوان سالم اشاره و خاطرنشان کرد: هدف از برگزاري اين جشنواره ارتباط بيشتر با خانوادهها و دانشآموزان و مشخص کردن علت روي آوردن دانشآموزان به دنياي اعتياد است.
مديرکل آموزش و پرورش استان همدان افزود: اجراي طرح مدارس عاري از خطر ويژه دانشآموزان متوسطه، آموزش مهارتهاي مقابله با هدف پيشگيري از اعتياد، توليد محتواي آموزشي، پيشگيري و مراقبتها از ديگر برنامههاي آموزش و پرورش در زمينه پيشگيري از اعتياد بوده است.
وي به برگزاري 46 کارگاه شش ساعته اشاره کرد و بيان داشت: کارگاههاي مختلف براي هشت هزار و 480 نفر از والدين برگزار شد که در کنار آن، 11 دوره آموزشي 120 نفره به مدت 16 ساعت با حضور يک هزار و 400 نفر شرکتکننده انجام شد.
حسنيمحتشم در پايان گفت: توزيع 12 هزار برگ کتاب و بروشور، سه هزار و 100 جلد کتاب و يک هزار و 100 لوح فشرده در زمينههاي پيشگيري از اعتياد در آموزش و پرورش از ديگر برنامهها بوده است.