1391/12/23 - 10 : 45
کد خبر: 625
رئيس مرکز اسناد ملي شمال‌غرب کشور:
وضعيت نگهداري اسناد شمال‌غرب کشور مطلوب نيست
رئيس مرکز اسناد ملي شمال‌غرب کشور گفت: مکان نگهداري اسناد در مرکز اسناد ملي شمال‌غرب کشور مناسب نيست.
به گزارش احرارنيوز، عزيز جوانپور در گفت‌وگو با خبرنگاران مرکز اسناد ملي شمال‌غرب کشور در تبريز که اسناد استان‌هاي آذربايجان شرقي، غربي و اردبيل در آن جمع‌آوري مي‌شود، اظهار کرد: در صورت ايجاد مکان مناسب اسناد ملي در تهران آماده انتقال به تبريز است.
 
وي خاطرنشان کرد: تا به امروز اسناد ملي شمال‌غرب کشور به مرکزيت تبريز که هويت آذربايجان محسوب مي‌شود از بودجه‌هاي استاني محروم است.
 
جوانپور افزود: طبق تفاهمنامه‌اي با شوراي شهر مقرر شده است بيش از 500 ميليون تومان در بودجه 92 به اين سازمان اختصاص يافته است.
 
وي با بيان اينکه 7 ميليون سند در مرکز شمال‌غرب کشور نگهداري مي‌شود، گفت: قديمي‌ترين آن مربوط به شمال غرب بوده به دوره صفوي و اسناد مربوط به ايران به دوره ايلخانيان مي‌رسد.
 
وي ادامه داد:‌ مرکز اسناد ملي کشور در بحث ديجيتالي و اسکن اسناد قدم‌هايي را آغاز کرده و تاکنون بالغ بر 6 ميليون سند در مرکز کشوري اسکن شده است که مشابه اين اقدام نيز در استان انجام مي‌شود.
 
جوانپور اضافه کرد:‌ اقدامات گسترده در مرکز اسناد ملي شمال‌غرب کشور آغاز شده و در مرحله اول در صدد مکان‌يابي مناسب براي نگهداري از اسناد شمال‌غرب کشور هستيم.
 
رئيس مرکز اسناد ملي شمال غرب کشور گفت: با توجه به ضرورت مستند شدن وقايع تاريخي که به صورت ناگفته نزد مردم اين خطه وجود دارد، اقدام به مستندسازي و ضبط خاطرات ناگفته آنان کرده‌ايم.
 
وي تصريح کرد: پيشکسوتان و بزرگان هر شهري از سرمايه‌هاي بزرگ آن شهر محسوب مي‌شوند که در اين راستا تاکنون با 50 نفر از بزرگان استان مصاحبه شده و مصاحبه با ديگر بزرگان شهر نيز در آينده‌اي نزديک انجام مي‌شود تا تجربه‌ها و خاطرات اين افراد در اختيار تمام مردم قرار گيرد.
 
جوانپور با اشاره به امضاي تفاهم‌نامه با اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامي آذربايجان‌شرقي گفت: روزنامه و مجلات منتشر شده در آذربايجان‌شرقي براساس اين تفاهمنامه در کتابخانه مرکزي تبريز صورت مي‌گيرد.
 
رئيس مرکز اسناد ملي شمال غرب کشور همچنين از ايجاد دفاتر استاني در اردبيل و آذربايجان‌غربي خبر داد.
کلیدواژه ها:
احساس خود را نسب به این خبر در قالب یکی از شکلک ها بیان کنید:
Happy sad wonder fear Hate angri
ارسال نظر
نام: 
پست الکترونیک:
نظر : 
سوال امنیتی : 
? 7 + 5

  آخرین اخبار
گرما در راه آذربايجان شرقي
گرما در راه آذربايجان شرقي
آزادسازي2.4 هکتار از اراضي مجموعه تاريخي ربع رشيدي تبريز/آغاز فصل جديد کاوش‌ها
کوهنوردان تبريزي مفقود شده در سبلان پيدا شدند
قرارداد بزرگترين سالن سرپوشيده ورزشي کشور در تبريز امضا شد قرارداد
شيرجه مرگ بار به قزل اوزن
8 تبعه غيرمجاز در تبريز شناسايي و جمع آوري شدند
متن بيانيه رضا صديقي نمابنده مردم تبريز آذر شهر و اسکو در مجلس شوراي اسلامي درباره آتش بس ايران و رژيم جعلي صهـ.ـيوني
عليرضا بيرانوند نامزد عنوان بهترين دروازه‌بان آسيا شد
سرلشکر محمدسعيد ايزدي شهيد شد
  پربازدیدترین اخبار
متن بيانيه رضا صديقي نمابنده مردم تبريز آذر شهر و اسکو در مجلس شوراي اسلامي درباره آتش بس ايران و رژيم جعلي صهـ.ـيوني
رهبرانقلاب: سيلي سختي به آمريکا زديم و رژيم صهيوني تقريباً از پا درآمد و لِه شد
شيرجه مرگ بار به قزل اوزن
هيئات تبريز اجتماع ضدصهيوني برگزار مي‌کنند/ تمهيدات ترافيکي اعلام شد
8 تبعه غيرمجاز در تبريز شناسايي و جمع آوري شدند
قرارداد بزرگترين سالن سرپوشيده ورزشي کشور در تبريز امضا شد قرارداد
کوهنوردان تبريزي مفقود شده در سبلان پيدا شدند
آزادسازي2.4 هکتار از اراضي مجموعه تاريخي ربع رشيدي تبريز/آغاز فصل جديد کاوش‌ها
گرما در راه آذربايجان شرقي
گرما در راه آذربايجان شرقي
کلیه حقوق مادی و معنوی این وب گاه محفوظ است.