استاندار آذربايجانشرقي از افتتاح قريبالوقوع 34 هزار واحد مسکن مهر در استان توسط رئيس جمهور خبر داد.
به گزارش احرار نيوز، احمد عليرضا بيگي صبح امروز در جمع مردم آبشاحمد در شهرستان کليبر از افتتاح قريبالوقوع 34 هزار واحد مسکن مهر در استان توسط رئيس جمهور خبر داد.
وي با اشاره به مقاومسازي 92 هزار واحد مسکن روستايي در دولتهاي نهم و دهم، اظهار داشت:برخي ادعا دارند که اين کارها توقعات مردم را بالا برده و اين امر سبب فروپاشي اجتماعي خواهد شد؛ اما ما اعتقاد داريم که توقع مردم از دولت، نشانه کارآمدي و توانمندي دولت است و اگر آنها نگران اين موضوع هستند بايد فکري به حال خودشان بکنند چون ميدانند که قادر به برآورده کردن توقعات مردم نيستند.
وي با بيان اين که حضور در کنار مردم و مشاهده نتيحه تلاشها، براي ما مغتنم است، افزود: توفيق دولت احمدينژاد اين بوده که همواره تصميمات اساسي و مهم را در کنار مردم گرفته و همين امر موجب گرهگشايي از مشکلات مردم شده است.
بيگي خاطرنشان کرد: تمام فکر و ذکر دکتر احمدينژاد، مردم است و امکان ندارد که ايشان کاري برخلاف مصالح مردم انجام دهد و همواره نزد او، کفه مردم از کفه مسئولان سنگينتر است.
استاندار آذربايجانشرقي در ادامه به اقدامات انجام شده در بخش آبشاحمد اشاره کرد و گفت: در دولتهاي نهم و دهم در منطقه آبشاحمد 700 ميليارد ريال از اعتبارات دولتي هزينه شده که معادل اعتبار يک شهرستان است و تنها در اين دو دولت يک هزار ميليارد تومان براي سد خداآفرين هزينه شده است که اين امر حاکي از سياست دولت براي رسيدگي به نقاطي است که پيش از اين مورد غفلت واقع شده بودند.
وي با اشاره به مشکل درآمد شهرداري آبشاحمد، گفت: براي حل قسمتي از اين مشکل، مبلغ دو ميليارد ريال به اين شهرداري پرداخت ميشود؛ اما اين کمکها تنها در حد مسکن است و براي کسب درآمد پايدار، بايد زمينه جذب سرمايهگذاري فراهم شود.
عليرضابيگي با بيان اين که ساير مشکلات اين شهر هم با همت مسئولان دستگاههاي اجرايي استان بايد به زودي حل شود، افزود: وضعيت امروز آبشاحمد با چند سال گذشته، قابل مقايسه نيست و امروز، زندگي با نشاط و شادابي در اين شهر جريان دارد و اميدواريم با حل مشکلات باقيمانده شاهد رفاه و سعادت بيشتر مردم اين شهر باشيم.
استاندار آذربايجان شرقي با تاکيد بر اين که اقدامات انجام شده زماني نتيجهبخش خواهد بود که منجر به ايجاد فرصتهاي شغلي براي جوانان شود، اظهار داشت: مشکل اين است که جوانان ما به دنبال پشت ميز نشيني و شغل لوکس هستند؛ در حالي که شرايط اقتصادي کشور، توجه بيشتر به موضوع کار و تلاش در عرصه توليد را طلب ميکند.
وي افزود: هنگامي که از انتقال آب سد خداآفرين به آبشاحمد صحبت ميکنيم بايد تلاش خود را نيز براي استفاده از اين امکان به کار ببنديم.
برخوردهاي نسنجيده با سرمايهگذاران موجب تخريب وجهه شهرها ميشود
عليرضابيگي با بيان اين که اگر سرمايهگذاري اتفاق نيفتد استفاده از زيرساختهايي که با زحمت زياد فراهم شده در حد مصرف باقي ميماند، خاطرنشان کرد: تحقق سرمايهگذاري مستلزم امنيت و آرامش است و بايد شرايطي فراهم کنيم که سرمايهگذار احساس نکند وقت و سرمايه او در خطر خواهد بود.
وي تصريح کرد: برخوردهاي نسنجيده با سرمايهگذاران موجب تخريب وجهه شهرهاي ما در موضوع سرمايهگذاري خواهد شد و اين به ضرر مردم و جوانان است.
استاندار آذربايجان شرقي در بخش ديگري از سخنان خود با بيان اين که مردم ما همانند هشت سال دفاع مقدس، جنگ اقتصادي را هم ميتوانند به فرصت تبديل کنند، افزود: پايه اقتصاد کشور ما تاکنون بر پايه فروش نفت بوده که به دليل محدوديتهايي که در اين زمينه براي ما ايجاد شده با مشکلاتي مواجه شدهايم؛ البته اين بدان معني نيست که ديگر هيچ کاري نميتوانيم بکنيم.
وي با اشاره به اختلاف نظر دولت و مجلس در شيوه توزيع ثروت، اظهار داشت: شيوه توزيع ثروت در گذشته مبتني بر ناعدالتي و مصرفگرايي بود که نتيجه آن به وجود آمدن صنايعي بوده است که نهايت استفاده از امکانات دولتي را کرده و سودي هم براي مصرفکننده نداشته است.
عليرضابيگي تاکيد کرد: دولت اعتقاد دارد که بايد ثروت کشور را به خود مردم بدهيم و توليد کننده و صاحب صنعت نيز بايد بداند که براي کسب سود و تحصيل ثروت، بايد رضايت مردم را جلب کند.
وي با بيان اين که هدفمندي يارانهها با همين هدف اجرا شد؛ اما گام دوم آن با اهداف سياسي متوقف شد، افزود: به دليل شرايط اقتصادي کشور، گراني اجتنابناپذير است و بايد امکان فراهم کنيم که مردم بتوانند اين شرايط را مديريت کنند که توقف گام دوم هدفمندي موجب شد که نتوانيم مردم را از اين امکان بهرهمند کنيم.
استاندار آذربايجان شرقي همچنين با بيان اين که در سالي که گذشت آذربايجان شرقي در شرايط ويژهاي قرار داشت، گفت: علاوه بر موضوعات اقتصادي و ساير مسايل، استان ما با حادثهاي مانند زلزله مواجه شد که بايد در زمان مناسب مديريت ميشد.
وي افزود: در حادثه زلزله ارسباران علاوه بر اين که عمليات امداد و نجات در سريعترين زمان ممکن انجام شد، تصميمات عاقلانه و مبتني بر احساس مسئوليت دولت و شخص رييس جمهور نيز موجب شد که کار بازسازي اين مناطق با بسيج تمام امکانات به سرعت انجام شود.
عليرضابيگي خاطرنشان کرد: هماکنون بيش از 11 هزار واحد مسکوني و 10 هزار واحد دامي در مناطق زلزلهزده ساخته شده و در مرحله بعد براي توسعه زيرساختها و فراهم کردن زمينههاي عمران و آباداني اين مناطق آماده ميشويم.
وي با بيان اين که خسارتهاي زلزله ارسباران، نتيجه استفاده نکردن از فرصتهايي بود که دولت براي مقاومسازي در اختيار روستاييان قرار داده بود، افزود: اين نگراني در مورد ساير مناطق استان هم وجود دارد که بايد در زمان مناسب به فکر آن باشيم و بنياد مسکن نيز آمادگي دارد که با اعطاي تسهيلات مقاومسازي روستاييان را همراهي کند.
در اين مراسم پيش از سخنان استاندار آذربايجان شرقي نيز فرماندار کليبر گزارشي از اقدامات انجام يافته در بخش آبشاحمد و مشکلات و نيازهاي اين منطقه را بيان کرد.
مشکل پايين بودن درآمد شهرداري آبشاحمد، نوسانات برق، استقرار نمايندگي برخي دستگاهها در اين بخش، طرح هادي شهر آبشاحمد و احداث منبع آب شرب اين شهر از مشکلات و نيازهاي مطرح شده توسط اصغرپور فرماندار کليبر بود.
استاندار آذربايجان شرقي همچنين در ملاقات چهره به چهره با تعدادي از شهروندان آبشاحمد به مشکلات آنها رسيدگي کرد که مديران کل دستگاههاي اجرايي استان را در اين ملاقات همراهي کردند.