احرار: -فرمانده انتظامي استان آذربايجانشرقي از دستگيري ? نفر هنجارشکن که با قمهکشي و ايجاد راهبندان در فلکه خيام موجب رعب و وحشت شهروندان شده بودند، خبر داد.
علي محمدي امروز در گفتوگو با خبرنگاران در مرکز پليس استان اظهار کرد: در پي انتشار کليپي در فضاي مجازي مبني بر هنجارشکني 5 نفر از مخلان نظم و امنيت که با استفاده از قمه و چاقو در فلکه خيام تبريز با ايجاد راهبندان موجب سلب آرامش و امنيت شده بودند، موضوع در دستور کار پليس قرار گرفت.
وي افزود: با اشرافيت اطلاعاتي مأموران پليس امنيت عمومي در کمترين زمان متهمان را شناسايي و در يک عمليات مقتدرانه آنها را در مخفيگاهشان دستگير کردند.
محمدي با بيان اينکه امنيت خط قرمز پليس است، خاطرنشان کرد: هرکس بخواهد امنيت و آرامش جامعه و شهروندان را به مخاطره بياندازد با برخورد شديد و قانوني پليس مواجه خواهد شد. فرمانده انتظامي استان در پايان گفت: متهمان به مراجع قضائي تحويل شدند.