100 نفر از مربيان هنرستانهاي کشاورزي وزارت آموزشوپرورش سراسر کشور در گروه صنعتي تراکتورسازي ايران در تبريز آموزش ديدند.
مديرعامل گروه صنعتي تراکتورسازي ايران با اعلام اين خبر گفت: در راستاي اهداف مسئوليتهاي اجتماعي و همچنين توسعه مکانيزاسيون و فراهم آوردن بيش از بيش امنيت غذايي شهروندان و بر اساس تفاهنامه سهجانبه بين وزارت آموزشوپرورش، سازمان فني و حرفهاي وزارت کار و گروه صنعتي تراکتورسازي ايران 100 نفر از مربيان و معلمان هنرستانهاي کشاورزي وزارت آموزشوپرورش سراسر کشور در گروه صنعتي تراکتورسازي ايران در تبريز آموزش ديدند.
مصطفي وحيدزاده افزود: اين دورهها در قالب مباحثي مانند سيستمهاي موتور، هيدروليک، گيربکس، برق و... و توسط مربيان خبره اين بخشها در تراکتورسازي براي حاضرين برگزار شد.
وي تأکيد کرد: اين دوره در قالب گروههاي 12 تا 15 نفره از هنرستانهاي سراسر کشور از جمله يزد، شيراز، کرمان، خراسان شمالي و جنوبي، همدان، اصفهان، کرستان، اروميه، اردبيل و... برگزار شد.
وحيدزاده با اشاره به نقش چنين اقداماتي در افزايش امنيت غذاي کشور اضافه کرد: پيشبيني ميشود اين آموزشها از طريق اين مربيان به طور متوسط سالانه به يک هزار و 500 دانشآموز رشتههاي کشاورزي هنرستانهاي سراسر کشور انتقال داده شود که بهتبع اين دانشآموزان بهعنوان کشاورزان آينده اين علوم و استفاده از آنها را به مزارع منتقل خواهند کرد که ثمرات آن در درازمدت در امنيت غذايي تکتک ما تأثيرگذار خواهد بود.
اين فعال حوزه صنعت از آمادگي مجموعه تحت مديريتش براي ادامه اين روند جهت آموزش و بروزکردن دانش علمي و تئوري فعالين بخش کشاورزي در تمامي قسمتهاي آموزشوپرورش خبر داد و گفت: مجموعه تراکتورسازي تلاش دارد تا تجهيزات از جمله تراکتورهاي موردنياز هنرستانهاي کشاورزي را نيز با همکاري خودآموزش و پرورش نوسازي نمايد.
حاضرين در اين دورهها نيز با ابراز رضايت از مفيد واقعشدن آموزشهاي ارائه شده بر تداوم آن در جهت توسعه علمي صنعت کشاورزي تأکيد کرده و دليل آن را نيز تحصيل فعالين آينده صنعت کشاورزي در همين هنرستانهاي کشاورزي آموزشوپرورش دانستند که با رشد علمي اين عزيزان حتماً بخش کشاورزي و امنيت غذايي کشور نيز رشد خواهد کرد.
انتهاي پيام