1403/05/25 - 18 : 9
کد خبر: 51326
تا پايان مهر امسال محقق مي‌شود؛
خيز شهرداري براي ايجاد 13 کيلومتر مسيرگشايي جديد در تبريز
احرار: شهردار تبريز با اشاره به لزوم زمانبندي براي پروژه‌هاي مسيرگشايي گفت: تا پايان مهرماه بايد 13 کيلومتر مسيرگشايي جديد توسط مناطق دهگانه تحويل شهروندان شود.

يعقوب هوشيار امروز در جريان سومين قرار خدمت از دور ششم قرارهاي خدمت شهرداري تبريز با بيان اينکه ديدگاه شوراي اسلامي شهر ايجاد تحرک و پويايي هر چه بيشتر در مناطق است، اظهار کرد: در سال 1400کمتر از 30 ميليارد تومان عمليات عمراني در منطقه ? انجام يافته بود، اين در حالي است که در مديريت شهري فعلي تنها در پروژه روگذر قراملک 300 ميليارد تومان هزينه شده است.

هوشيار افزود: در صورتي که پروژه جاده سنتو نهايي شود، شهرداري منطقه ? تبريزبراي سالهاي طولاني از بحث‌هاي درآمدي بي نياز مي‌شود. بايد علاوه بر پروژه‌هاي عمراني براي برخي اقدامات همچون بدنه سازي جاده سنتو نيز روزشمار نصب شود چرا که اجراي اين پروژه در توسعه، زيبايي و درآمدزايي براي منطقه مثمرثمر خواهد بود.

وي با تاکيد بر ضرورت زيباسازي ورودي شهر در حوزه منطقه ?، گفت : در مقطعي اقداماتي انجام يافته و دپوي مصالح از اين محدوده جمع آوري شد ولي اين اقدامات نبايد تنها محدود به آخر سال باشد بلکه همواره بايد انجام يافته و پيگيري شود.

شهردار تبريز ادامه داد: ساماندهي مسير آناخاتون همواره مورد تاکيد بوده و بايد از ورود مصالح به اين منطقه جلوگيري ‌شود. همچنين ايجاد ميدان دام جزو اولويت‌هاي شهرداري در منطقه آناخاتون است.

هوشيار خاطرنشان کرد: در حوزه خدمات شهري، ساخت و ساز غيرمجاز و حصارکشي دو موضوع جدي بوده و اقداماتي انجام يافته که بايد گزارش عملکرد ارائه شود. همچنين معاونت شهرسازي نيز آمار ساخت و ساز غيرمجاز را به صورت هوشمند ارائه مي کنند.

وي با اشاره به ضرورت تحقق صد در صدي درآمد شهرداري تا پايان شهريور ماه گفت: در حوزه اداري و مالي و بحث درآمد، بودجه اي که تعريف مي شود بر اساس توانمندي و ظرفيت مناطق است.

شهردار تبريز تصريح کرد: شهرداري منطقه 6 در حوزه توزيع آسفالت داراي رتبه نخست بين ساير مناطق بوده که اين اقدامات بايد تا پايان سال تداوم يابد. همچنين 2 سالن ورزشي با 50 ميليارد تومان هزينه در اين منطقه احداث مي‌شود.

هوشيار با تاکيد بر اهميت رويت عملکرد شهرداري تبريز در سامانه ساجا، اظهار کرد: پروژه‌هاي قراملک و يا ايستگاه مترو در بودجه مرکز و ساير مناطق است ولي بودجه اختصاصي منطقه بايد در ساجا مشخص باشد و شهروندان بدانند در حال حاضر چهل برابر بيشتر از سال 1400 عمليات عمراني انجام مي‌شود.

وي در بخش ديگري از سخنان خود با بيان اينکه بايد به ناحيه محوري باور داشته باشيم، گفت: نواحي يکي از ابزارهاي قوي براي مناطق است و شهرداران نواحي بايد در تمام حوزه‌ها حضور و مديريت داشته باشند و نتيجه را به معاونت ها و شهردار منطقه گزارش شود.

کلیدواژه ها:
احساس خود را نسب به این خبر در قالب یکی از شکلک ها بیان کنید:
Happy sad wonder fear Hate angri
ارسال نظر
نام: 
پست الکترونیک:
نظر : 
سوال امنیتی : 
? 8 + 3

  آخرین اخبار
اثر جديد استاد خياباني با عنوان «باجي» منتشر شد
ضرورت حمايت از تيم تراکتور در رقابت‌هاي آسيايي
انفجار گاز در تبريز يک مصدوم بر جاي گذاشت
مصرف بي‌ رويه برق؛ بحران‌ ساز خاموشي در تابستان و زمستان!
آخرين وضعيت محورهاي مواصلاتي آذربايجان شرقي
توقف تراکتور برابر ذوب‌آهن/ روند ناکامي سرخ هاي تبريز ادامه دارد
تعاوني‌ها پيشران اشتغال پايدار در مدل محله‌محور؛ هدف اصلي: تقويت سفره مردم*
افزايش سهم استان‌ از منابع بانکي
خداداد عزيزي: سبک بازي صلاح شبيه جواني من است
تخفيف 40 درصدي بليت آسيايي به هواداران تراکتور
  پربازدیدترین اخبار
افزايش سهم استان‌ از منابع بانکي
تعاوني‌ها پيشران اشتغال پايدار در مدل محله‌محور؛ هدف اصلي: تقويت سفره مردم*
مصرف بي‌ رويه برق؛ بحران‌ ساز خاموشي در تابستان و زمستان!
آخرين وضعيت محورهاي مواصلاتي آذربايجان شرقي
ضرورت حمايت از تيم تراکتور در رقابت‌هاي آسيايي
کليه مدارس آذربايجان‌ شرقي 21 و 22 و 23 آذرماه تعطيل شد
خداداد عزيزي: سبک بازي صلاح شبيه جواني من است
توقف تراکتور برابر ذوب‌آهن/ روند ناکامي سرخ هاي تبريز ادامه دارد
انفجار گاز در تبريز يک مصدوم بر جاي گذاشت
اثر جديد استاد خياباني با عنوان «باجي» منتشر شد
کلیه حقوق مادی و معنوی این وب گاه محفوظ است.