سيد باقر شريف زاده طي سخناني در همايش ملي چالش هاي اصلي صنعت و توليد ملي در دانشگاه آزاد اسلامي تبريز گفت: صنعت بيگانه با دانشگاه نيست و اين دو نه تنها در مقابل هم نيستند بلکه در کنار هم هستند.
به گزارش احرار نيوز ، رئيس هيات مديره انجمن مديران صنايع، ضرورت توسعه صنعتي و اقتصادي را در لزوم ايجاد فرهنگ کار و آرمان هاي اجتماعي دانست.
مديرعامل شرکت هواسان افزود: دانشجويان نياز به تجربه دارند و بايد با چالش ها و واقعيت هاي جامعه و صنايع ما آشنا شوند؛ من به مسئولان دانشگاه ها، بخصوص دانشگاه آزاد تبريز پيشنهاد مي کنم به عنوان اوليني ديگر ازشهر اولين ها تابوي پيوند سست صنعت و دانشگاه را بشکنيد و به فعالان با تجربه و پخته صنعت در دانشگاه آزاد تبريز کرسي استادي اعطا کنيد تا دانشجويان با تجربيات صنعتگران آشنا شوند.
مهندس مکانيک نمونه کشور در سال 90 با انتقاد از برخي اظهارات مبني بر حمايت هاي غير منطقي دولت از صنايع گفت: حمايت؟ کدام حمايت؟ درد ما اين است که 80 درصد صنعت ما دولتي است؛ اگر دولت دلاري به صنايع داده، به صنايع دولتي داده است نه به ما؛ بخش خصوصي دلاري از دولت نگرفته که نداند آنرا چگونه خرج کند.
شريف زاده در رابطه با بي برنامگي در مسير توسعه صنعتي کشور گفت: ترکيه، کره جنوبي، ژاپن و مالزي کشورهاي هم رديف ما بودند که به توسعه صنعتي رسيدند. چون آنها برنامه داشتند و ما نداشتيم.
وي ادامه داد: ما منابع و پتانسيل هاي زيادي داريم، نيروي کار متخصص و فعالي داريم اما قوانين و مقررات ما دست و پاگير هستند.
اين فعال صنعتي ادامه داد: ما براي رسيدن به توسعه صنعتي برنامه و آزادي اقتصادي مي خواهيم.
سپس شريف زاده با مقايسه درآمد سالانه ايران و کشورهاي هم طراز در دهه هاي گذشته گفت: درآمد ساليانه هر فرد در ژاپن 49 هزار و 800 دلار، کره جنوبي 39 هزار و 500 دلار، ترکيه 14 هزار و 380 دلار و ايران تنها 990 دلار است!
وي خاطرنشان کرد: بايد باور فردي براي توانستن و رشد اقتصادي ايجاد شود و سپس باور فردي به باور جمعي و سپس حرکت و شعور اجتماعي تبديل شود و جامعه ما باور کند که مي تواند به شاخص هاي توسعه و رشد اقتصادي دست يابد.