نماينده مردم مرند و جلفا گفت: مسئولان استان زمينهاي تشنه هرزندات و يکانات را در منطقه رها کرده و در گرجستان و ارمنستان سرمايهگذاري ميکنند.
به گزارش احرار نيوز ، محمد حسننژاد عصر امروز در همايش فرهنگ کار در شهرستان مرند که به همت سپاه مرند و مديريت جهادکشاورزي شهرستان مرند برگزار شد، اظهار کرد: بحث اقتصاد مقاومتي با شرايطي که در حال حاضر دشمنان ما در پيش گرفتهاند و ميخواهند با اين تحريمها و تهديدات به اقتصاد کشور و انقلاب ضربه بزنند.
وي افزود: با درايت و تدبير مقام معظم رهبري در حمايت از توليد و کار و سرمايه ايراني و تدابير مجلس و دولت نتوانستند به اهداف شوم خود برسند.
حسننژاد با انتقاد از دستاندرکاران و مسئولان حمايت از سرمايهگذاران و ايجاد فرصتهاي شغلي در استان گفت: برگزاري همايشها نبايد صرفا فقط در سخنراني و نشستها منتهي شود.
وي اضافه کرد: عمل کردن به اهداف نظام در ايجاد اشتغال يکي از دغدغههاي اساسي کشور بوده و نبايد در اين همايشها خلاصه شود بايد خروجي داشته باشند.
نماينده مردم مرند در مجلس خاطر نشان کرد: هفته گذشته با تشکيل کارگروه تسهيل استان در جذب سرمايهها و ايجاد فرصتهاي شغلي در شهرستان مرند برگزار شد اما فايدهاي نداشت و به جاي آن مسئولان در استان زمينهاي تشنه هرزندات و يکانات را در منطقه رها کرده در گرجستان و ارمنستان سرمايهگذاري ميکنند.
با اشاره به تحريمهاي دشمنان در سه دهه گذشته گفت: اقتصاد تک محصولي، اصلاح الگوي مصرف و جداشدن از وابستگي نفت و همچنين نقش کشاورزان و بهرهبرداران در لولهگذاري و صرفهجويي در آب کشاورزي، توليد و صادرات ميوه و تشکيل شرکتهاي يکپارچهسازي اراضي کشاورزي و فرآوري و بستهبندي بايستي در راستاي تحقق اقتصاد مقاومتي دنبال شود.
ايجاد انجمنهاي کار آفرين در مراکز شهرستانها با همکاري بسيج سازندگي
رئيس سازمان جهاد کشاورزي استان آذربايجانشرقي با اشاره به موقعيتهاي اقتصادي و کشاورزي شهرستان مرند از نظر توليد و صادرات زردآلو، زعفران، پسته و آفتابگران به عنوان قطب توليد در استان اظهار کرد: توسعه کشاورزي و اقتصادي در شهرستان مرند مهم و ضروري است.
وي افزود: با توجه به اينکه بيشتر افراد تحصليکرده در رشتههاي کشاورزي ميتوانند با جذب و حمايت سرمايهگذاران در بخشهاي مختلف در ايجاد بسترهاي اقتصاد مقاومتي نقش مهمي را داشته باشند.
محمديان اظهار کرد: در موضوع اقتصاد مقاومتي استفاده از تمام ظرفيتهاي موجود و بهرهگيري از منابع آب، خاک و ساير منابع و نيروي انساني براي اهميت غذايي است.
وي ايجاد واحدهاي جديد صنايع تبديل کشاورزي، تکميل ظرفيتهاي توليد واحدهاي که با ظرفيت پايين کار ميکنند، استفاده از پاياب سدها براي توسعه کشت و صنعت توسعه صنايع تبديلي و تکميلي و مشاغل خانگي را براي ايجاد فرصتهاي شغلي و حمايت از کار و سرمايه ايراني مورد تاکيد قرار داد.
محمديان از ايجاد انجمنهاي کار آفرين در مراکز شهرستانها با همکاري بسيج سازندگي استان خبر داد.