احرار: سرپرست سازمان مديريت و برنامهريزي آذربايجان شرقي گفت: ميزان تحقق(عملکرد) درآمدهاي استان در هفت ماهه سال 1402 در مقايسه با مدت مشابه سال گذشته 50 درصد افزايش يافت.
حيدر فتح زاده روز شنبه در گفتوگو با خبرنگاران اظهار کرد: عملکرد درآمد استان در هفت ماهه سال 1401 برابر با 62 هزار و 150 ميليارد ريال بود و در هفت ماهه سال 1402 اين رقم به بيش از 93 هزار و 570 ميليارد ريال رسيد.
وي با اشاره به اينکه درآمدهاي مصوب استان در سال 1402 با رشد 41 درصدي نسبت به سال گذشته به بيش از 151 هزار و 620 ميليارد ريال ميرسد، خاطرنشان کرد: بيشترين سهم درآمدي استان به درآمدهاي مالياتي با 97 درصد و رقم 147 هزار و 870ميليارد ريال اختصاص دارد.
سرپرست سازمان مديريت و برنامهريزي آذربايجان شرقي گفت: تنوع کسب و کار در حوزههاي مختلف کشاورزي، خدماتي و صنعتي، تأمين نيروي کار متخصص را به يکي از مهمترين چالشهاي توليد در استان تبديل کرده است.
فتح زاده اظهار کرد: بازسازي صنايع و متناسب سازي با توانمنديهاي نيروي کار، مهندسي مجدد ابزار توليد، تقويت اشتراک گرايي فرآيند تصميم سازي ها و تصميم گيري هاي مرتبط با توليد، مديريت، فروش و ارزش افزوده و تکميل شکاف ذهني مبتني بر مکانيک گرايي در مديريت و تأمين نيروي انساني مرتبط با ابزار مکانيکي گرايي و جهش به سمت بهره گيري سنجه هاي فناوري ميتواند به تأمين نيروي انساني مورد نياز پاسخ دهد.
وي گفت: هنوز بخش عظيمي از صنايع استان تناسب لازم با فناوري روز را ندارند و به جاي فناور بودن، درصدد تأمين نيروي انساني غير متخصص هستند.
فتح زاده همچنين با بيان اينکه بخشي عظيمي از نيروي انساني استان داراي سطح تحصيلي ليسانس و بالاترند و بيش از 92 درصد افراد گروه سني 15-35 ساله با سواد هستند، اضافه کرد: تغيير ذائقه شغل هم چالش جديدي است و معمولاً نيروي انساني امروز به جاي کارفرمايي و کارگري، به ايجاد کار مستقل علاقه دارد.
اين مسئول اعلام کرد: اشتراک گرايي و سهيم شدن در تصميم سازي و تصميم گيري در مرحله مکانيکي مانده است و به موضوع مديريت منابع انساني، توانمندسازي نيروي کار و اصلاح فرآيندهاي توليد در صنايع کم توجهي شده است.