احرار: رئيس بنياد نخبگان آذربايجانشرقي از شناسايي 2 هزار و 500 نخبه در استان خبر داد.
به گزارش احرار به نقل از فارس يوسف زندي امروز در ديدار صميمي با مديران رسانه آذربايجان شرقي از شناسايي 2 هزار و 500 نخبه در استان خبر داد و اظهار کرد: در اين ارتباط 31 کارگروه ويژه براي شناسايي نخبگان در بخشهاي مختلف تشکيل شده است.
وي با بيان اينکه صفت نخبه زماني معناي واقعي به خود ميگيرد که استعداد ذاتي فرد با مهارت فني آن بتواند اثرگذاري مطلوبي در جامعه داشته باشد، گفت: بر اساس منويات و تاکيدات مقام معظم رهبري در راستاي استفاده صحيح و مناسب از ظرفيتهاي علمي نخبگان براي توسعه کشور و لزوم حرکت انقلابي و جهادي در مسير رفع موانع و مشکلات و رسيدگي به نخبگان، بنياد نخبگان آذربايجان شرقي قدم در مسير تحول و توسعه گذاشته است و در اين زمينه از تمام توان و امکانات موجود و قانوني خود براي حمايت از نخبگان و افراد صاحب فکر و انديشه استفاده ميکند.
وي تاکيد کرد: بنياد نخبگان آذربايجان شرقي در راستاي اهداف و برنامه هاي متعالي از تمام دستگاها، ارگانها و سازمانها جهت همکاري و هم انديشي دعوت به عمل مي آورد تا بتوان با برنامهريزي اساسي و مدون مسير توسعه و تحول را که منجر به پيشرفت ايران اسلامي خواهد با موفقيت طي کرد.
رئيس بنياد نخبگان آذربايجان شرقي افزود: همانطور که رهبر فرزانه انقلاب فرمودند "نخبگان جزو ارکان پيشرفت کشورند" لذا بايد براي حمايت همه جانبه از آنها همگان بسيج شوند و بايستي براي جذب و نگهداشت نخبگان جذابيت ايجاد کرد و زمينه هاي حمايت را بيش از پيش تبيين و معرفي کرد.
زندي تصريح کرد: در راستاي توسعه فعاليتها، بنياد نخبگان آذربايجان شرقي برنامهريزي براي ايجاد کميتههاي تخصصي با هدف ظرفيت شناسي بخش هاي مختلف را آغاز کرده است و اميدواريم با آغاز فعاليتهاي کميتههاي تخصصي و برگزاري رويدادهاي مختلف بتوانيم اقدامات اساسي بيشتري نسبت به گذشته صورت دهيم و در اين زمينه دست تمام افراد و بخشهاي دغدغهمند را به گرمي ميفشاريم.
فرصت سوزي مهمترين مشکل کشور
وي با بيان اينکه بزرگترين مشکل در جامعه را در حوزه فناوري فرصت سوزي دانست و اظهار کرد:
اکوسيستم استارتاپي کشور به مرحله بلوغ نرسيده است
زندي با بيان اينکه استارتاپها اميد آينده کشور هستند و نيازمند عزم ملي در اين زمينه هستيم، گفت: اکوسيستم استارتاپي کشور به مرحله بلوغ نرسيده است.
وي با بيان اينکه کارآفريني توسط نيروي انساني خلاق به ايجاد ارزش افزوده و اشتغال منجر ميشود، اظهار کرد: فعالان شرکتهاي دانشبنيان و استارتاپهايي که کار خود را با امکانات اندک و محدود آغاز کرده، الگوي موفق اين موضوع به شمار ميروند.
طرح دانشآموزي شهاب، گام اول در نخبهپروري
رئيس بنياد نخبگان آذربايجانشرقي تصريح کرد: بنياد ملّي نخبگان، اجراي برنامه «شهاب» (شناسايي و هدايت استعدادهاي برتر) را در حال اجرا دارد و هدف اصلي اين برنامه، شناسايي و تدوين اطلس استعدادي دانشآموزان برتر کشور و هدايت آنان در مسير شکوفاسازي استعدادهاي آنان است.
پايان پيام/