مدير کل بهزيستي استان آذربايجان شرقي با بيان اينکه سازمان بهزيستي، سازماني پيشرو در خصوصي سازي است گفت : هم اکنون 831 مرکز با دو هزار و 930 نفر شاغل در استان داريم که اداره بهزيستي استان امسال با اخذ مجوز تعداد سه هزار نفر کارمند در رشتههاي مرتبط با بهزيستي را جذب کرده است.
.فرگل صحاف ظهر امروز در نشست خبري که به مناسبت هفته بهزيستي برگزار شد، اظهار کرد: در طول 23 ماه دولت سيزدهم يک هزار و 413 واحد مسکوني ساخته و 17 هزار و 640 مورد توانمندسازي پايدار از طريق ايجاد و پايدار کردن شغل انجام شده است
مديرکل بهزيستي آذربايجانشرقي با بيان اينکه مراکز اورژانس اجتماعي استان بيش از 32 هزار مشاوره حضوري و 140 هزار مشاوره تلفني انجام دادهاند، گفت: در مراکز مشاوره ميزان حصول سازش زوجين خواستار طلاق، 20 درصد است که بيشتر از نُرم کشوري ميباشد.
وي ادامه داد: تعداد زنان مستمري بگير سرپرست خانوار تحت پوشش بهزيستي 25 هزار و 266 خانوار است.
مديرکل بهزيستي آذربايجانشرقي با اشاره به فعاليتهاي حوزه توانبخشي ادامه داد: واحد توانبخشي داراي 92 مرکز روزانه و 49 مرکز شبانهروزي است و در مراکز شبانهروزي 2 هزار و 407 نفر از بيماران رواني مزمن نگهداري ميشوند. اين بيماران افرادي هستند که به بهزيستي سپرده ميشوند ، تعداد مراکز ويزيت بيمار در منزل 11 مرکز و پنج مرکز نيز مراقبت در منزل فعال است.
صحاف از اجراي طرح 2020 در مناطق محروم خبر داد و گفت: اين طرح به کمک بهزيستي، هلال احمر، کميته امداد، ستاد اجرايي فرمان امام خميني (ره) در محلههاي محروم و کم برخوردار اجرا ميشود.
وي خاطرنشان کرد: تعداد 70 مرکز تخصصي درمان و بازتواني معتادين در سراسر استان فعاليت ميکنند که 19 مرکز آن اقامتي، 34 مرکز سرپايي و 19 مرکز کاهش آسيب ميباشند.
وي افزود: در استان مراکز ماده 16 زير نظر شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر و مراکز ماده 15که خصوصي هستند با دريافت هزينه و يارانه دولت اداره ميشوند.
ضحاف ادامه داد: سال گذشته، 56 مرکز درماني 24 هزار نفر را تحت پوشش قرار داده و 14 مرکز کاهش آسيب به 2300 نفر ارائه خدمت کرده که از اين تعداد 80 درصد را مردان و 20 درصد را زنان تشکيل ميدهند.
صحاف، گفت : ميزان جذب مشارکتهاي مردمي را طي يک سال گذشته 200 ميليارد تومان است و مشارکتهاي مردمي به صورت نقدي، غيرنقدي و خدماتي به مبلغ 200 ميليارد تومان بوده است .