احرار: استاندار آذربايجان شرقي از واردات 1000 دستگاه اتوبوس و ماشين آلات سنگين به تبريز با ابلاغ دولت خبرداد.
عابدين خرم در نشستي با اصناف و بازاريان تبريز درخصوص حملونقل عمومي در شهر تبريز اظهار کرد: تمام تلاش ما اين است که با همافزايي و همراهي بين بخشي، اجازه ندهيم مشکلات شهر تبريز تداوم يابد و آينده بهتري را براي اين کلانشهر رقم بزنيم.
وي افزود: استانداري آذربايجان شرقي در مسائلي که نياز به پيگيري در سطح ملي دارد در کنار مديريت شهري است و از نمايندگان مجلس نيز انتظار داريم که در اين زمينه نقشآفريني کنند.
استاندار آذربايجان شرقي اتمام پروژههاي نيمهتمام را جزو اولويتهاي دولت سيزدهم ذکر کرد و گفت: با اهتمام شوراي شهر و دستگاههاي تابعه شهرداري تبريز بسياري از اين پروژهها به اتمام رسيده است.
وي افزود: در رابطه با مناطق حاشيهنشين و مسيرگشايي در اين مناطق نيز کارهاي خوبي انجام شده و اين موضوع جزو اولويتهاي دولت است که در سفر دوم نيز بحث بدنهسازي، ساماندهي ساختوسازها و نجات مردم از وضعيت نابسامان اين مناطق پيگيري خواهد شد.
خرّم درخصوص حملونقل عمومي در شهر تبريز هم گفت: در ?? سال گذشته در اين حوزه تغييرات چنداني رخ نداده و از اين رو دولت گشايشهايي را در اين رابطه ايجاد کرد، ازجمله صدور مجوز ورود يکهزار دستگاه اتوبوس و ماشينآلات سنگين مهندسي در صورت ابلاغ اين مصوبه توسط دولت، به شهرداري ارجاع داده خواهد شد.
وي تصريح کرد: مهمترين موضوع در حوزه حملونقل شهري، متروي تبريز است که از لحاظ منابع، مديريت و پيمانکار دچار مشکلات اساسي بود که امروز اين موضوع حل شده است؛ خط يک مترو تکميل شده و خط دو با سرعت شروع شده و در حال پيشرفت است و اميدواريم در دو سال آينده اين خط به بهرهبرداري برسد. خط سوم نيز در ادامه آغاز ميشود که تردد مردم از اين طريق تسهيل خواهد شد.
استاندار آذربايجان شرقي درخصوص ساماندهي و احياي بافتهاي فرسوده و تاريخي تبريز هم گفت: در اين خصوص جلسات متعددي با وزارت راه و شهرسازي و با حضور شهرداري و ميراث فرهنگي برگزار کرديم که در آن براي نوسازي در اين مناطق و بازگشايي مسيرهاي منتهي به آن پيشبينيهاي لازم انجام شده است.
در اين نشست مسائل و مشکلات بازار تاريخي تبريز از سوي معتمدان و بازاريان مطرح و درخصوص راهکارهاي حل اين مشکلات بحث و تبادل نظر شد.