احرار: مديرکل بيمه سلامت آذربايجانشرقي گفت: يک ميليون و 800 هزار نفر از جمعيت چهار ميليون نفري استان از خدمات بيمه درمان به صورت رايگان بهره مند هستند.
وحيد مجيدي روز پنج شنبه با بيان اينکه 87درصد از جمعيت استان به طور رايگان بيمه شده اند، اظهار کرد: يک ميليون و 200هزار نفر از اين ميزان بيمه شده مربوط به روستاييان و عشاير، 420هزار نفر صندوق همگاني، 110هزار نفر خانواده شهدا، جانبازان و ايثارگران، 55 هزار نفر ايرانيان و 45هزار نفر مددجويان کميته امداد هستند.
وي با اشاره به بهرهمندي 2 ميليون و 200هزار نفر از جمعيت استان از خدمات بيمه سلامت، گفت: بالغ بر 2هزار و 750 موسسه در آذربايجان شرقي طرف قرارداد بيمه سلامت هستند و هيچ محدوديتي در عقد قرارداد با موسسه يا پزشکي نداريم.
مجيدي افزود: بيش از 93 درصد موسسه ها و آزماشگاه ها و داروخانه هاي استان طرف قرارداد بيمه سلامت هستند همچنين ?? دفتر پيشخوان خدمات بيمه اي را انجام مي دادند که با حذف دفترچه بيمه، خدمات به صورت اينترنتي تمديد مي شود.
مديرکل بيمه سلامت آذربايجان شرقي با اشاره به افزايش خدمات بيمه سلامت براي بيماران خاص و صعب العلاج از نشان دار شدن 45هزار بيمار خاص در سامانه بيمه سلامت استان خبر داد و افزود: 2هزار و 600خدمت پشت نسخه الکترونيکي براي اين افراد تعريف شده و تاکنون 44ميليارد ريال براي هزينه هاي درماني اين افراد هزينه شده است.
وي با بيان اينکه در حال حاضر 38بيماري خاص و صعب العلاج در سيستم تعريف شده است، گفت: انواع سرطان ها، پيوند اعضا و اختلالات مزمن رواني و اوتيسم زير پوشش اين صندوق بوده و هزينه دارويي اين افراد نزديک به صفر مي باشد.
مجيدي همچنين با اشاره به هزينه هاي متفرقه بيماران خاص خارج از شمول درماني گفت: تا سقف 50ميليون تومان براي هر نفر در طول سال هزينه هاي متفرقه بيماران خاص خارج از شمول درماني پرداخت مي کنيم که براي اين منظور تاکنون سه ميليارد و 500ميليون تومان براي 340پرونده پذيرش و پرداخت شده است.
مديرکل بيمه سلامت آذربايجان شرقي همچنين از اعطاي وام پنج درصدي تا سقف 50ميليون تومان براي بيماران خاص خبر داد و گفت: نزديک به چهار هزار درخواست براي دريافت وام اقدام کردهاند.
مجيدي همچنين از زيرپوشش قرار دادن بيماران ديابتي خبر داد و افزود: 14هزار بيمار ديابتي در سامانه بيمه سلامت تاکنون نشان دار شده اند که هزينه دارويي اين افراد کمتر از سه درصد است.
وي، درباره نحوه برخورداري بيماران خاص و صعب العلاج از خدمات صندوق گفت: بيماران با مراجعه به دفاتر پيشخوان يا توسط پزشک معالج با ثبت مشخصات خود در سامانه و پس از تاييد معاونت درمان علوم پزشکي مي توانند خدماتي از جمله ويزيت، آزمايشگاه و تصويربرداري را دريافت کنند و پرداختي آنها نزديک به صفر خواهد بود.