احرارنيوز:معاون توسعه منابع و پشتيباني وزارت ورزش و جوانان گفت: اعتبارات عمراني و جاري ورزش کشور براي امسال ?? هزار ميليارد ريال است.
سيد مناف هاشمي سه شنبه درحاشيه بازديد از طرح هاي ورزشي شهرستان بناب با اعلام اينکه کل اعتبارات ورزش کشور در سال گذشته پنج هزار ميليارد ريال بود، گفت: اين رقم در سال ?? از رشد خوبي برخوردار است که با احتساب شرکت توسعه و تجهيز، اعتبارات استاني و ماده ??? رقم اعتبارات ورزش کشور به ?? هزار ميليارد ريال افزايش يافته است.
وي با اشاره به ظرفيت هاي ايجاد شده براي تکميل پروژه هاي ورزشي در کشور افزود: مي توانيم با واگذاري قسمتي از پروژه ها به پيمانکاران و نيز شهرداري ها در جهت تکميل پروژه هاي نيمه تمام گام برداريم چرا که سال گذشته دو هزار و ??? پروژه براي سالجاري نيز اتمام ??? پروژه هدف گذاري شده که اميدواريم با تکميل پروژه هاي داراي پيشرفت بالا در سال ?? سرانه ورزش را در آذربايجان شرقي ارتقاء دهيم.
اين مقام مسئول در وزارت ورزش و جوانان در پايان با بيان اينکه در خصوص سرانه ورزشي از برنامه پنجم عقب هستيم، خاطرنشان کرد: هم اکنون سرانه ورزش آذربايجان شرقي ?? سانتي متر است که اگر بتوانيم پروژه هاي نيمه تمام استان شامل ?? پروژه را به بهره برداري برسانيم، اين سرانه به ?? سانتي متر افزايش خواهد يافت.