احرار: رئيس پارک علم و فناوري آذربايجان شرقي اعلام کرد: شرکتهاي دانش بنيان و فناور مستقر در اين پارک طي 9 ماهه سال جاري بيش از سه و نيم ميليون دلار صادرات داشتند.
سعيد جعفري راد روز يکشنبه به ايرنا گفت: در راستاي تحقق شعار سال مبني بر حمايت از شرکتهاي دانش بنيان و افزايش نقش آنها در توليد و صادرات و بر اساس سياست گذاري صورت گرفته بالغ بر 13 ميليارد تومان از ابتداي سال جاري تاکنون حمايت مستقيم مالي از واحدهاي فناور استان انجام پذيرفته است .
وي با اشاره به اينکه در حال حاضر 441شرکت فناور مستقر در پارک علم و فناوري و 262شرکت دانش بنيان در استان فعاليت مي کنند، گفت: گردش مالي شرکت هاي فناور بيش از 518 ميليارد تومان و ميزان فروش آنها از ابتداي سال تاکنون بيش از 260 ميليارد تومان بوده است.
جعفري راد خاطرنشان کرد: براي بيشتر از پنج هزار و 231 نفر در واحدهاي فناوري به طور مستقيم و غير مستقيم اشتغال ايجاد شده است و همين موضوع موجب افزايش برنامه حمايتي پارک علم و فناوري استان از شرکت هاي فناور و دانش بنيان شده است.
اولين مرکز نوآوري صنايع غذايي در استان آذربايجان شرقي تاسيس مي شود
وي با اشاره به ظرفيت ها و نيازهاي توسعهاي استان در حوزه صنايع غذايي گفت: در راستاي توسعه زمينههاي همکاري مشترک و همه جانبه علمي، پژوهشي و فناوري و استفاده بهينه از ظرفيتها و قابليتهاي موجود و در راستاي حمايت از ايدههاي نو و فناورانه به ويژه زمينه هاي مرتبط، تفاهم نامه راه اندازي اولين مرکز نوآوري با محوريت صنايع غذايي در استان با مشارکت پارک علم و فناوري آذربايجان شرقي و گروه صنعتي سن ايچ امضا و مبادله شد.
جعفري راد با اشاره به برگزاري نمايشگاه دستاوردهاي پژوهش و فناوري آذربايجان شرقي در ماه گذشته گفت: 20 محصول جديد از دستاوردهاي شرکت هاي دانش بنيان و فناور استان در اين نمايشگاه رونمايي شد .
به گزارش ايرنا، در حال حاضر 262 شرکت دانش بنيان در آذربايجان شرقي وجود دارد که 73مورد از آنها در پارک علم و فناوري مستقر هستند.
پارک علمي وفناوري آذربايجان شرقي با نيت گسترش ارتباطات تحقيقاتي صنايع موجود در منطقه با واحد هاي تحقيقاتي و دانشگاههاي منطقه شکل گرفته است.